Меню
Количка

Син зодиакален амулет за Скорпион

Син зодиакален амулет за Скорпион
Син зодиакален амулет за Скорпион
Син зодиакален амулет за Скорпион
Син зодиакален амулет за Скорпион
Син зодиакален амулет за Скорпион
  • Наличност: В наличност
  • Модел: AMB17
12.90лв.

Описание

Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Скорпион. Основата на гривната е лилав памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Аметист, Авантюрин, Тюркоаз - За вярност, щастие, здраве и благоденствие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте.

Размер на амулета: Регулируем и универсален

Размер на камъните: 8мм.10мм.

Камъни: Аметист, Авантюрин, Тюркоаз

Материали: Полускъпоценни камъни, лилав бижутерски памучен шнур

  • Ръчно изработено бижу с висококачествени материали.
  • Гривните могат да бъдат изработени в удобен за Вас размер. За най-голяма точност моля изберете размер от падащото меню преди да добавите продукта във вашата кошница.
  • Ако се затруднявате да определите точния размер използвайте инструкциите от линка: инструкции за мерене
  • За да запазите живота на вашето бижу по-дълго избягвайте контакт с вода и козметика. Може да прочетете повече за грижата за аксесоарите тук: грижа за бижута
  • Всяка гривна е индивидуално опакована в красива кутия с нашето лого и е готова да бъде изпратена като подарък на избран от вас човек.

Важно: Поради спецификите на полускъпоценните камъни и тяхната уникалност, може да има леко разминаване между цветовете и шарките на камъка между снимките и получения от Вас продукт. Също така може да има леко разминаване в цветовете на снимките и реалните продукти заради различните видове устройства и техните настройки!