Меню
Количка

Гривни за крак

Нежна гривна за крак с най-фините бронзови металически кристали, които са с размер 2мм и са фасетирани за максимален блясък. Изработена от здрава нееластична корда. Съчетава допълващи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на бежовите, цикламен..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава допълващи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на розовите, лилавите и бежовите микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава допълващи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на виолетовите, цикламените и розовите микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от сто..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава допълващи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на розовите и белите микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в сребърен цв..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава преливащи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на лилавите и зелените микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в сребърен ..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава преливащи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на зелените и бежовите микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в златен цв..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава преливащи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на виолетовите и белите микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в сребърен..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините и нежни кристали и здрава нееластична корда. Съчетава преливащи се цветове циркониеви мъниста в размер 2мм, които са фасетирани за максимален блясък. Нюансите на зелените микрокристали са подчертани с допълнителни малки разделители от стомана в златен цвят. Гр..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините бронзови металически кристали, които са с размер 2мм и са фасетирани за максимален блясък. Изработена от здрава нееластична корда. Гривната е завършена с удобна закопчалка от златиста стомана, която не променя цвета си и не предизвиква алергии. Бижуто се п..
27.80 лв. Без данък:23.17 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините зелени металически кристали, които са с размер 2мм и са фасетирани за максимален блясък. Изработена от здрава нееластична корда. Гривната е завършена с удобна закопчалка от сребриста стомана, която не променя цвета си и не предизвиква алергии. Бижуто се пр..
27.80 лв. Без данък:23.17 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините кристали в цвят хамелеон, които са с размер 2мм и са фасетирани за максимален блясък. Изработена от здрава нееластична корда. Гривната е завършена с удобна закопчалка от сребриста стомана, която не променя цвета си и не предизвиква алергии. Бижуто се пред..
27.80 лв. Без данък:23.17 лв.
Нежна гривна за крак с най-фините черни кристали, които са с размер 2мм и са фасетирани за максимален блясък. Изработена от здрава нееластична корда. Гривната е завършена с удобна закопчалка от сребриста стомана, която не променя цвета си и не предизвиква алергии. Бижуто се предлага в няк..
27.80 лв. Без данък:23.17 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)