Меню
Количка

Дамски гривни

Гривната е аксесоар както за жени, така и за мъже. Най-често се носят на китката, но има и модели за горната част на ръката, за глезена и за врата. Този тип бижута съществуват от античността, Древен Египет, като името им произлиза от гръцката дума “brachiona” ( гр. του βραχίονα), която в превод означава „на ръката“. Гривните символизират различни неща в зависимост от култутрата и религията – за предпазване от зли сили, за обозначаване на социален статус и семейно положение, за религиозни цели. Могат да бъдат направени от мъниста, кристали, плат, метал, кожа, пластмаса, силикон, смола и други, като съществуват много комбинации от форми, елементи и детайли. В онлайн магазина на Charm ще намерите огромно разнообразие от гривни от благородни метали, смола, кожа, с които да покажете своята индивидуалност или да направите уникален подарък, а гривните от естествени камъни оказват голямо влияние на духа и тялото. Намерете комбинацията, която е най-подходяща за вас! 

Гривна в цвят каки с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements Гривна в цвят каки с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements
Нов
Гривна в цвят каки с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте..
13.90лв.
Гривна в цвят тюркоаз с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements Гривна в цвят тюркоаз с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements
Нов
Гривна в тюркоазен цвят с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разд..
13.90лв.
Лилава гривна със сърце кристал Swarovski® elements AB Лилава гривна със сърце кристал Swarovski® elements AB
Нов
Дамска гривна лилав цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Разм..
13.90лв.
Тюркоазена гривна със сърце кристал Swarovski® elements Тюркоазена гривна със сърце кристал Swarovski® elements
Нов
Дамска гривна тюркоазен цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.90лв.
Розова гривна със сърце кристал Swarovski® elements Розова гривна със сърце кристал Swarovski® elements
Нов
Дамска гривна в розов цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Ра..
13.90лв.
Цикламена гривна със сърце кристал Swarovski® elements Цикламена гривна със сърце кристал Swarovski® elements
Нов
Дамска гривна в цикламен цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.90лв.
Виолетова гривна със сърце кристал Swarovski® elements Виолетова гривна със сърце кристал Swarovski® elements
Нов
Дамска гривна във виолетов цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.90лв.
Бежова гривна със златен скарабей кристал Swarovski elements Бежова гривна със златен скарабей кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в бежов цвят със златен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е ..
18.90лв.
Гривна в цвят бордо със скарабей кристал Swarovski elements Гривна в цвят бордо със скарабей кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в цвят бордо със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един пр..
18.90лв.
Гривна в цвят каки със скарабей кристал Swarovski elements Гривна в цвят каки със скарабей кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в цвят каки със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един пре..
18.90лв.
Гривна в тюркоазен цвят със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е еди..
18.90лв.
Сребристо-бяла гривна със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един ..
18.90лв.
Показани 1 от 12 | 270 (23 Страници)