Меню
Количка

Дамски гривни

Гривната е аксесоар както за жени, така и за мъже. Най-често се носят на китката, но има и модели за горната част на ръката, за глезена и за врата. Този тип бижута съществуват от античността, Древен Египет, като името им произлиза от гръцката дума “brachiona” ( гр. του βραχίονα), която в превод означава „на ръката“. Гривните символизират различни неща в зависимост от култутрата и религията – за предпазване от зли сили, за обозначаване на социален статус и семейно положение, за религиозни цели. Могат да бъдат направени от мъниста, кристали, плат, метал, кожа, пластмаса, силикон, смола и други, като съществуват много комбинации от форми, елементи и детайли. В онлайн магазина на Charm ще намерите огромно разнообразие от гривни от благородни метали, смола, кожа, с които да покажете своята индивидуалност или да направите уникален подарък, а гривните от естествени камъни оказват голямо влияние на духа и тялото. Намерете комбинацията, която е най-подходяща за вас! 

Амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Сребро, като символ на надеждата и чистотата. Камъкът не допуска лоши мисли и чувства до притежателя си. Дарява с усещане за спонтанност и жизнерадостност. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гри..
9.90лв.
Великолепен амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Злато. Дарява собственика си със защита от негативни енергии, помага за фокусиране и концентрация, засилва логическото мислене. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируе..
9.90лв.
Амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Бронз. Носи усещане за безвремие и естественост, а камъкът заземява, носи енергиен баланс и стабилност. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируем Размер на камъка: 10 мм. Мате..
9.90лв.
Амулет с цвят Розово злато и фасетиран вулканичен камък с хематит. Едновременно нежен и дързък, той носи на своя притежател хармонични любовни отношения, стабилност и успокоява ума. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируем Размер..
9.90лв.
Весела и нежна дамска гривна с Хематик и Бухалче в розово злато. Камъкът има силата да защитава,да влияе на самочувствието и себеуважението. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - Бухал в цвят сребро изработен от месинг, полускъпоценни камъни, еластична силиконова кор..
17.90лв.
Изящна комбинация – Хематит и Мандала, окъпани в нежно розово злато. Камъкът закриля и стимулира,заземява и стабилизира. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - Мадала в цвят розово злато изработена от месинг, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда ..
25.90лв.
Красива гривна с Хематит и висулка Бухалче в сребърен цвят. Нежна и закачлива, но със силна протектна функция. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - Бухал в цвят сребро изработен от месинг, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Ръчно ..
17.90лв.
Впечатляваща дамска гривна с Хематит и елемент Око в сребърно. Камъкът помага за стимулране на пълния умствен потенциал и защитава от нечиста енергия. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - Око в цвят сребро изработено от месинг, полускъпоценни камъни, еластична силик..
19.90лв.
Стилна гривна с Хематит в сребърно. Висулката е Детелинка за късмет. Камъкът помага за стимулиране на пълния умствен потенциал. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - детелона в цвят сребро изработена от месинг, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда ..
15.90лв.
Уникална гривна с уникално силна енергия. Камъкът е Хематит, цветът е розово злато, а елементът е Око. Силата на камъка е огромна, енергията му защитава нежния пол. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - Око в цвят розово злато изработен от месинг, полускъпоценни камъ..
19.90лв.
Дамска гривна с Хематит и висулка Детелинка. Цветът е розово злато, което прави това бижу нежно и красиво. Камъкът поглъща всички лоши вълни, насочени срещу неговият собственик. Камъни: Хематит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елемент - висулка детелина в златист цвят изработена от месин..
15.90лв.
Красива и женствена, едновременно с това носеща сила – гривна на ластик с естествени камъни Жадеит и висулка от месинг. Този камък закриля, укрепва и балансира собственика си, а красивия цикламен нюанс го прави подходящ за всяка дама. Камъни: Жадеит Размер на камъка: 6 мм. Материали: Елем..
19.90лв.
Показани 1 от 12 | 136 (12 Страници)