Меню
Количка

Дамски гривни

Гривната е аксесоар както за жени, така и за мъже. Най-често се носят на китката, но има и модели за горната част на ръката, за глезена и за врата. Този тип бижута съществуват от античността, Древен Египет, като името им произлиза от гръцката дума “brachiona” ( гр. του βραχίονα), която в превод означава „на ръката“. Гривните символизират различни неща в зависимост от култутрата и религията – за предпазване от зли сили, за обозначаване на социален статус и семейно положение, за религиозни цели. Могат да бъдат направени от мъниста, кристали, плат, метал, кожа, пластмаса, силикон, смола и други, като съществуват много комбинации от форми, елементи и детайли. В онлайн магазина на Charm ще намерите огромно разнообразие от гривни от благородни метали, смола, кожа, с които да покажете своята индивидуалност или да направите уникален подарък, а гривните от естествени камъни оказват голямо влияние на духа и тялото. Намерете комбинацията, която е най-подходяща за вас! 

Виолетова дамска гривна с пеперуда Swarovski Aquamarine Виолетова дамска гривна с пеперуда Swarovski Aquamarine
Нов
Дамска гривна на конец във виолетов цвят със синя пеперуда кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна с пеперуда Swarovski elements Peridot Бежова гривна с пеперуда Swarovski elements Peridot
Нов
Дамска гривна на конец в бежов цвят със зелена пеперуда кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Розова гривна с пеперуда Swarovski elements Turquoise Розова гривна с пеперуда Swarovski elements Turquoise
Нов
Дамска гривна на конец в розов цвят с тюркоазена пеперуда кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Тюркоазена гривна с пеперуда кристал Swarovski elements PS Тюркоазена гривна с пеперуда кристал Swarovski elements PS
Нов
Нежна дамска гривна на конец в тюркоазен цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Paradise shine. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Розова гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Violet Розова гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Violet
Нов
Красива дамска гривна на конец в розов цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Violet. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделя..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Дамска гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Violet Дамска гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Violet
Нов
Нежна дамска гривна на конец във виолетов цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Violet. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разд..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Нежна гривна с пеперуда кристал Swarovski elements PS Нежна гривна с пеперуда кристал Swarovski elements PS
Нов
Нежна гривна на конец във виолетов цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Paradise shine. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се раз..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Дамска гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Rose Дамска гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Rose
Нов
Нежна гривна на конец във виолетов цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Rose. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Виолетова гривна с пеперуда Swarovski elements Mauve Виолетова гривна с пеперуда Swarovski elements Mauve
Нов
Нежна гривна на конец във виолетов цвят с пеперуда кристал Swarovski elements Mauve. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Цикламена гривна с пеперуда кристал Swarovski elements Цикламена гривна с пеперуда кристал Swarovski elements
Нов
Нежна гривна на конец в цвят циклама с тюркоазена пеперуда кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Нежна гривна на конец в сив цвят с виолетова пеперуда кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Лъв. Комбинацията от Цитрин, Рутилов кварц и Тигрово око балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са решителност, възприемчивост, кураж, самочувствие, позитивност и спокойствие. Този амулет..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Показани 1 от 12 | 390 (33 Страници)