Меню
Количка

Дамски гривни

Гривната е аксесоар както за жени, така и за мъже. Най-често се носят на китката, но има и модели за горната част на ръката, за глезена и за врата. Този тип бижута съществуват от античността, Древен Египет, като името им произлиза от гръцката дума “brachiona” ( гр. του βραχίονα), която в превод означава „на ръката“. Гривните символизират различни неща в зависимост от култутрата и религията – за предпазване от зли сили, за обозначаване на социален статус и семейно положение, за религиозни цели. Могат да бъдат направени от мъниста, кристали, плат, метал, кожа, пластмаса, силикон, смола и други, като съществуват много комбинации от форми, елементи и детайли. В онлайн магазина на Charm ще намерите огромно разнообразие от гривни от благородни метали, смола, кожа, с които да покажете своята индивидуалност или да направите уникален подарък, а гривните от естествени камъни оказват голямо влияние на духа и тялото. Намерете комбинацията, която е най-подходяща за вас! 

Тюркоазена гривна с детелина Swarovski elements Тюркоазена гривна с детелина Swarovski elements
Нов
Нежна гривна на конец в цвят тюркоаз със зелена четирилистна детелина кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се..
14.80лв. Без данък:12.33лв.
Бежова гривна със зелена детелина Swarovski elements Бежова гривна със зелена детелина Swarovski elements
Нов
Бежова гривна с минималистичен дизайн. Акцентът е кристал във формата на четирилистна детелина Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма д..
14.80лв. Без данък:12.33лв.
Бежова гривна със златна детелина Swarovski elements Бежова гривна със златна детелина Swarovski elements
Нов
Нежна гривна на конец в бежов цвят със златиста четирилистна детелина кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се..
14.80лв. Без данък:12.33лв.
Розова гривна за зодия Везни с камък Турмалин Розова гривна за зодия Везни с камък Турмалин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Везни. Комбинацията от Розов кварц, Турмалин и Лунен камък балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са любов, вярност, доброта, искреност, страст, баланс, интуиция, емпатия и спокойствие. Т..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Везни с камък Берил Синя гривна за зодия Везни с камък Берил
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Везни. Комбинацията от Берил, Опал и Лазурит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са емоционален баланс, духовност, комуникация, толерантност,отговорност и наблюдателност. Този амулет е..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Сива гривна за зодия Скорпион с камък Турмалинов кварц Сива гривна за зодия Скорпион с камък Турмалинов кварц
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Скорпион. Комбинацията от Кралски Обсидиан, Турмалинов кварц и Лабрадорит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са: разкрива таланта, премахва негативизма, интелект, вдъхновение, постоянство. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Скорпион с камък Тюркоаз Синя гривна за зодия Скорпион с камък Тюркоаз
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Скорпион. Комбинацията от Планински кристал, Тюркоаз и Опал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са концентрация, баланс, пречистване, духовност. Този амулет е един прекрасен начин да п..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Сива гривна за зодия Стрелец с камък Обсидиан Сива гривна за зодия Стрелец с камък Обсидиан
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Стрелец. Комбинацията от Лабрадорит, Кралски Обсидиан, Халцедон балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са интелект, вдъхновение, постоянство, премахва негативизма, разкрива таланта, хармония, щ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Стрелец с камък Тюркоаз Синя гривна за зодия Стрелец с камък Тюркоаз
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Стрелец. Комбинацията от Бразилски Содалит, Тюркоаз и Лазурит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са мъдрост, проницателност, възпремчивост, духовност и комуникация. Този амулет е един..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Сива гривна за зодия Дева с камък Амазонит Сива гривна за зодия Дева с камък Амазонит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Дева. Комбинацията от Хаулит, Хризокола и Амазонит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са спокойствие, осъзнатост, фокус, креативност, хармония и баланс. Този амулет е един прекрасен н..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Дева. Комбинацията от Мокаит, Япсис Пикасо, Гранат балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са възстановяване, възприемчивост, решителност, зрялост, оптимизъм, яснота, изобилие, щастие и креативн..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Водолей. Комбинацията от Цоизит, Аметист, Розов кварц балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са креативност, интуиция, духовност, изобилие, просперитет, страст, любов, вярност, доброта и искрен..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Показани 1 от 12 | 430 (36 Страници)