Меню
Количка

Дамски гривни

Гривната е аксесоар както за жени, така и за мъже. Най-често се носят на китката, но има и модели за горната част на ръката, за глезена и за врата. Този тип бижута съществуват от античността, Древен Египет, като името им произлиза от гръцката дума “brachiona” ( гр. του βραχίονα), която в превод означава „на ръката“. Гривните символизират различни неща в зависимост от култутрата и религията – за предпазване от зли сили, за обозначаване на социален статус и семейно положение, за религиозни цели. Могат да бъдат направени от мъниста, кристали, плат, метал, кожа, пластмаса, силикон, смола и други, като съществуват много комбинации от форми, елементи и детайли. В онлайн магазина на Charm ще намерите огромно разнообразие от гривни от благородни метали, смола, кожа, с които да покажете своята индивидуалност или да направите уникален подарък, а гривните от естествени камъни оказват голямо влияние на духа и тялото. Намерете комбинацията, която е най-подходяща за вас! 

Дамска гривна със Слънчев камък и златисти мъниста Дамска гривна със Слънчев камък и златисти мъниста
Нов
Луксозна дамска гривна изработена от естествени камъни Слънчев камък и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две златисти мъниста от стомана, ч..
37.80лв. Без данък:31.50лв.
Дамска гривна с Опушен Кварц и златисти мъниста Дамска гривна с Опушен Кварц и златисти мъниста
Нов
Класическа дамска гривна изработена от естествени камъни Опушен Кварц и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две златисти мъниста от стомана, ..
31.80лв. Без данък:26.50лв.
Дамска гривна от мъниста естествени камъни Цитрин Дамска гривна от мъниста естествени камъни Цитрин
Нов
Красива дамска гривна изработена от естествени камъни Цитрин и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, чрез кои..
37.80лв. Без данък:31.50лв.
Дамска гривна от естествени камъни Слънчев камък Дамска гривна от естествени камъни Слънчев камък
Нов
Луксозна дамска гривна изработена от естествени камъни Слънчев камък и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, ..
37.80лв. Без данък:31.50лв.
Нежна дамска гривна изработена от естествени камъни лилаво Тигрово Око и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана..
37.80лв. Без данък:31.50лв.
Нежна дамска гривна изработена от естествени камъни Соколово око и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, чрез..
31.80лв. Без данък:26.50лв.
Нежна дамска гривна изработена от естествени камъни цветен Турмалин и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, ч..
48.80лв. Без данък:40.67лв.
Нежна дамска гривна изработена от естествени камъни Аквамарин и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, чрез ко..
41.80лв. Без данък:34.83лв.
Елегантна дамска гривна изработена от естествени камъни Лунен камък и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две сребристи мъниста от стомана, ч..
41.80лв. Без данък:34.83лв.
Красива дамска гривна изработена от естествени камъни лилаво Тигрово око и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две златисти мъниста от стоман..
37.80лв. Без данък:31.50лв.
Красива дамска гривна изработена от естествени камъни Аквамарин и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две златисти мъниста от стомана, чрез к..
41.80лв. Без данък:34.83лв.
Красива дамска гривна изработена от естествени камъни Лунен камък и мъниста стомана. Елегантен и минималистичен модел, чиито акценти са красивите цветове и енергията на чистите полускъпоценни камъни. Завършената визия на това бижу е постигната благодарение на две златисти мъниста от стомана, чрез..
41.80лв. Без данък:34.83лв.
Показани 1 от 12 | 515 (43 Страници)