Меню
Количка

Бижута с кристали Сваровски

Дамска гривна с естествени камъни Планински кристал и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на ка..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в зелен цвят с естествени камъни Индийски Ахат и акцент звезда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Дамска гривна в син цвят с естествени камъни Бразилски Содалит и акцент звезда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъни..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Дамска гривна в червен цвят с естествени камъни Жадеит и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в розов цвят с естествени камъни Родонит и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в розов цвят с естествени камъни Яспис Зебра и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4м..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в черен цвят с полускъпоценни камъни Оникс и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Нежна дамска гривна в зелен цвят с естествени камъни Цоизит и акцент пеперуда кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм Материали: Цоизит, криста..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Нежна дамска гривна в кафяв цвят с естествени камъни златен Обсидиан и акцент пеперуда кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм Материали: злате..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Нежна дамска гривна в черен цвят с естествени камъни златен Обсидиан и акцент пеперуда кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм Материали: злате..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Нежна дамска гривна с естествени камъни Турмалин и акцент пеперуда кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъка: 4мм Материали: Турмалин, кристал Swarovski..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Tюркоазена гривна на конец със златист скарабей кристал Swarovski elements Metallic Sunshine. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Показани 1 от 12 | 235 (20 Страници)