Меню
Количка

Бижута с кристали Сваровски

Нежна и минималистична дамска гривна в светло син цвят с кристални перли Swarovski, пеперуда кристал Swarovski и мъниста стомана. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Размер на перлите: 4mm Материали: кристални перли Сваровски, кристал Swarovski® elements..
34.80лв. Без данък:29.00лв.
Нежна дамска гривна в син цвят с кристални перли Swarovski, звезда кристал Swarovski и мъниста стомана. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Размер на перлите: 4mm Материали: кристални перли Swarovski, кристал Swarovski® elements, стомана, силиконова корд..
34.80лв. Без данък:29.00лв.
Нежна гривна в сив цвят с полускъпоценни камъни Лабрадорит и акцент звезда Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъка: 4мм Материали: Лабрадорит, кристал Swarovski® elem..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна с естествени камъни Амазонит, Розов кварц и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 8мм Естествени камъни: Амаз..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна в зелен и кафяв цвят с естествени камъни Амазонит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна в син и кафяв цвят с естествени камъни Варисцит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Стилна дамска гривна в черен цвят с естествени камъни черен Оникс и акцент скарабей Jet кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм Естествени камъ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в сив цвят с естествени камъни Лабрадорит, фасетиран черен Оникс и акцент скарабей Silver Night кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в син цвят с естествени камъни Берил, фасетиран син Авантюрин и акцент скарабей Aquamarine кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в лилав цвят с естествени камъни Аметист, фасетиран син Авантюрин и акцент скарабей Amethyst кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 8мм..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Зелена дамска гривна с полускъпоценни камъни Цоизит, зелен Авантюрин и акцент скарабей Amethyst кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм Естеств..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Нежна гривна на конец във виолетов цвят с цвете кристал Swarovski elements. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Показани 1 от 12 | 212 (18 Страници)