Меню
Количка

Гривни от естествени камъни

Дамска гривна в син цвят с полускъпоценни камъни Лунен камък и акцент цвете Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за спокойствие, баланс, позитивна енергия и добра комуникация. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценнит..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в розов цвят с полускъпоценни камъни Розов Кварц и акцент цвете Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за любов, искреност, вярност и взаимност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисман..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в сив цвят с полускъпоценни камъни Лабрадорит и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъка: 4мм..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в черен цвят с полускъпоценни камъни черен Оникс и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за защита, издръжливост, самочувствие и просперитет. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в син цвят с полускъпоценни камъни Ахат и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за баланс, концентрация и богато въображение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни Амазонит и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за хармония и баланс, помага за изразяване на емоциите и мислите. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в бял цвят с полускъпоценни камъни Хаулит и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за успокоение и намаляване на стреса, подобрява съня и концентрацията. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в цвят бордо с полускъпоценни камъни Гранат и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за кураж, щастие и креативност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисма..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в зелен цвят с полускъпоценни камъни Мъхов Ахат и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за късмет, защита и успех. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисман..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в кафяв цвят с полускъпоценни камъни Тигрово око и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за късмет, самочувствие, успех и кариерно развитие. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъп..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Дамска гривна в розов цвят с естествени камъни Черешов Кварц и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за любов, искреност, вярност и взаимност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани...
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Плетена дамска гривна Шамбала с естествени камъни и сребърно мънисто с инкрустирани кристали. Нежно съчетание от Аметист, син Авантюрин, Ахат и Хематит. Тази комбинация от камъни зарежда с приключенски дух, творческо настроение и силна интуиция. Използвана е здрава тесктилна корда за основа и опли..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Показани 1 от 12 | 113 (10 Страници)