Меню
Количка

Гривни от естествени камъни

Нежна гривна в сив цвят с полускъпоценни камъни Лабрадорит и акцент звезда Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъка: 4мм Материали: Лабрадорит, кристал Swarovski® elem..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Нежна и деликатна дамска гривна в красиви цветове - бежoво, злато, кафяво и синьо. Изработена е от полускъпоценни камъни Ахат, Тигрово око, Лазурит, Жадеит и кристали. Най-хубавото на този аксесоар е възможността да се носи и като гривна или няколко редово колие. С това бижу можете да зарадвате себ..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Плетена дамска гривна Шамбала в цвят циклама с естествени камъни и мънисто с инкрустирани цирконий. Красиво съчетание от Ахат, Тюркоаз и Хематит. Използвана е здрава тесктилна корда за основа и оплитане на гривната. Размер на камъка: 8мм Материали: Ахат, Тюркоаз, Хематит, мънисто с инкрустир..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Плетена дамска гривна Шамбала в зелен цвят с естествени камъни и мънисто с инкрустирани цирконий. Красиво съчетание от Цоизит,Ахат, Флуорит. Използвана е здрава тесктилна корда за основа и оплитане на гривната. Размер на камъка: 8мм Материали: Цоизит,Ахат, Флуорит, мънисто с инкрустирани цир..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Плетена дамска гривна Шамбала в син цвят с естествени камъни и мънисто с инкрустирани цирконий. Красиво съчетание от Бразилски Содалит, Аметист, Лунен камък. Използвана е здрава тесктилна корда за основа и оплитане на гривната. Размер на камъка: 8мм Материали: Бразилски Содалит, Аметист, Лун..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Дамска гривна с естествени камъни Амазонит, Розов кварц и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 8мм Естествени камъни: Амаз..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна в зелен и кафяв цвят с естествени камъни Амазонит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна в син и кафяв цвят с естествени камъни Варисцит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Стилна дамска гривна в черен цвят с естествени камъни черен Оникс и акцент скарабей Jet кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм Естествени камъ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в сив цвят с естествени камъни Лабрадорит, фасетиран черен Оникс и акцент скарабей Silver Night кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в син цвят с естествени камъни Берил, фасетиран син Авантюрин и акцент скарабей Aquamarine кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна в лилав цвят с естествени камъни Аметист, фасетиран син Авантюрин и акцент скарабей Amethyst кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 8мм..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 87 (8 Страници)