Меню
Количка

Гривни от естествени камъни

Дамска гривна от Лунен камък с калинка Дамска гривна от Лунен камък с калинка
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, сребристи мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Лунен камък размер 6мм и сребристо мънисто калинка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчета..
40.80лв. Без данък:34.00лв.
Дамска гривна с калинка и камъни Розов Жадеит Дамска гривна с калинка и камъни Розов Жадеит
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, златисти мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Розов Жадеит размер 6мм и златисто мънисто калинка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчетав..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Дамска гривна с костенурка и камъни Родохрозит Дамска гривна с костенурка и камъни Родохрозит
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, златисти мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Родохрозит размер 6мм и златисто мънисто костенурка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчета..
40.80лв. Без данък:34.00лв.
Дамска гривна с костенурка и камъни Цитрин Дамска гривна с костенурка и камъни Цитрин
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, златисти мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Цитрин размер 6мм и златисто мънисто костенурка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчетава в..
40.80лв. Без данък:34.00лв.
Дамска гривна от камъни Амазонит с костенурка Дамска гривна от камъни Амазонит с костенурка
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, сребристи мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Амазонит размер 6мм и сребристо мънисто костенурка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчета..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Дамска гривна с костенурка и камъни Златен Обсидиан Дамска гривна с костенурка и камъни Златен Обсидиан
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, златисти мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Златен Обсидиан размер 6мм и златисто мънисто костенурка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу с..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Дамска гривна от Слънчев камък с костенурка Дамска гривна от Слънчев камък с костенурка
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, сребристи мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Слънчев камък размер 6мм и сребристо мънисто костенурка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу с..
40.80лв. Без данък:34.00лв.
Дамска гривна с костенурка и естествени камъни Турмалин Дамска гривна с костенурка и естествени камъни Турмалин
Нов
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, сребристи мъниста стомана и еластична силиконова корда. Това бижу съчетава висок клас полускъпоценни камъни и елемент във формата на костенурка. Костенурката е символ на постоянство и мъдрост. Хармонично са комбинирани Турмалин размер 6м..
46.80лв. Без данък:39.00лв.
Дамска гривна с детелина Сваровски и камъни Планински кристал Дамска гривна с детелина Сваровски и камъни Планински кристал
Нов
Дамска гривна с естествени камъни Планински кристал и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на ка..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна със звезда Сваровски и камъни Индийски Ахат Гривна със звезда Сваровски и камъни Индийски Ахат
Нов
Дамска гривна в зелен цвят с естествени камъни Индийски Ахат и акцент звезда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Дамска гривна в син цвят с естествени камъни Бразилски Содалит и акцент звезда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъни..
28.80лв. Без данък:24.00лв.
Дамска гривна в червен цвят с естествени камъни Жадеит и акцент сърце Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъните: 4мм ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 145 (13 Страници)