Меню
Количка

Гривни от естествени камъни

Многоредова дамска гривна за ръка или за крак Многоредова дамска гривна за ръка или за крак
Нов
Многоредова увивна гривна за ръка или за крак. Изработена е от полускъпоценни камъни Леопардов Яспис, Тигрово око, Хематит и много кристали - носят здраве, високо самочувствие, финансови успехи, далновидност и прозорливост. Най-хубавото на този аксесоар е възможността да се носи и като гривна за кра..
54.80лв.
Дамска гривна в розов цвят с полускъпоценни камъни Розов Кварц и акцент пеперуда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за любов, искреност, вярност и взаимност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талис..
21.80лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни Tюркоаз и акцент пеперуда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за универсална защита, здраве и позитивни мисли. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. ..
21.80лв.
Дамска гривна в зелен цвят с полускъпоценни камъни зелен Авантюрин и акцент пеперуда Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за нови приключения, силна любов и творчески вдъхновения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоце..
21.80лв.
Дамска гривна във виолетов цвят с полускъпоценни камъни Аметист и акцент пеперуда Swarovski elements. Аметистът е камък с универсална енергия, но най-вече носи интуиция, вярност, любов и щастие. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценн..
21.80лв.
Синя дамска гривна с полускъпоценни камъни син Авантюрин и акцент пеперуда Swarovski elements. Тази гривна ще Ви зареди с приключенски дух, много любов, късмет и финансови успехи. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и та..
21.80лв.
Черна дамска гривна с полускъпоценни камъни Оникс и акцент скарабей Aurore Boreale кристал Swarovski elements.Този камък Ви предпазва от негативни помисли, против уроки и за пречистване на енергията. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпо..
29.80лв.
Синя дамска гривна с полускъпоценни камъни Розов Кварц фасет, Ахат и акцент скарабей Aurore Boreale кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за любов, щастливо семейство, вярност и искреност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък ..
29.80лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Розов Кварц фасет, Ахат и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за здраве, искреност, доброта, любов и взаимност. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата ..
29.80лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
29.80лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Тюркоаз, Тигрово око фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за здраве, защита, самочувствие и успех в работата и бизнеса. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подаръ..
29.80лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Мъхов Ахат, черен Оникс фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за здраве, положителни мисли и предпазване от негативна енергия. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете..
29.80лв.
Показани 1 от 12 | 95 (8 Страници)