Меню
Количка

Амулети и Талисмани

Красива гривна в син цвят със сърце кристал Swarovski. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали:..
11.90лв.
Красива гривна със сърце кристал Swarovski цвят Silver Night. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Мат..
11.90лв.
Красива гривна в лилав цвят със сърце кристал Swarovski. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материал..
11.90лв.
Красива гривна със златисто сърце кристал Swarovski. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали: К..
11.90лв.
Красива гривна в розов и черен цвят със сърце кристал Swarovski. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем ..
11.90лв.
Нежна гривна със сърце кристал Swarovski цвят Fuchsia. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали:..
11.90лв.
Нежна гривна в син цвят със сърце кристал Swarovski Aurore Boreale. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем ..
11.90лв.
Красива гривна с червен конец и сърце кристал Swarovski. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материал..
11.90лв.
Нежна гривна с пеперуда кристал Swarovski в цветове Violet, Aquamarine и Peridot. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали: Кристал Swarovski elem..
11.90лв.
Красива гривна с пеперуда кристал Swarovski в цвят Paradise Shine. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали: Кристал Swarovski elements, Черен/Вио..
11.90лв.
Нежна гривна с пеперуда кристал Swarovski в цвят Turquoise и Smoky Mauve. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируем Материали: Кристал Swarovski elements, Че..
11.90лв.
Гривна амулет с кристал Сваровски детелина А/B ефект - Aurore Boreale. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Размер: Регулируе..
13.90лв.
Показани 1 от 12 | 89 (8 Страници)