Меню
Количка

Амулети и Талисмани

Красива гривна-амулет с червен конец и златно дърво на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски ..
11.90лв.
Красива гривна-амулет с червен конец и дървото на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски памуч..
11.90лв.
Нежна гривна-амулет с елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено би..
11.90лв.
Ръчно изработена гривна от червен конец и нежен елемент в сребрист цвят - дървото на живота. Дървото е символ на търпение, живот, могъщество, дълголетие и щедрост. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено бижу с ви..
11.90лв.
Ръчно изработена гривна-амулет от червен конец и нежен елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур ..
11.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е зелен памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Хризокола, Амазонит, Тюркоаз - За смелост, красноречие и здраве. Този амулет е един прекрасен начин ..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е бежов памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Яспис, Тигрово око, Гранат - За стабилност, късмет, смелост и здраве. Този амулет е един прекрасен н..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е син памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Содалит, Лазурит, Хематит - За здраве, спокойствие, късмет и творчество. Този амулет е един прекрасен ..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Везни. Основата на гривната е бежов памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Яспис, Авантюрин, Розов кварц - За защита, късмет и любов. Този амулет е един прекрасен начин да подне..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Везни. Основата на гривната е син памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Содалит, Лазурит, Лунен камък - За късмет, творчество, интуиция и хармония. Този амулет е един прекрасен..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Телец. Основата на гривната е син памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Тюркоаз, Лазурит, Авантюрин - За приключения, здраве, просперитет и успех. Този амулет е един прекрасен ..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Телец. Основата на гривната е лилав памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Аметист, Розов кварц, Котешко око - За любов, доверие, взаимност и щастие. Този амулет е един прекрасе..
12.90лв.
Показани 1 от 12 | 64 (6 Страници)