Меню
Количка

Амулети и Талисмани

Амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Сребро, като символ на надеждата и чистотата. Камъкът не допуска лоши мисли и чувства до притежателя си. Дарява с усещане за спонтанност и жизнерадостност. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гри..
9.90лв.
Великолепен амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Злато. Дарява собственика си със защита от негативни енергии, помага за фокусиране и концентрация, засилва логическото мислене. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируе..
9.90лв.
Амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит и цвят Бронз. Носи усещане за безвремие и естественост, а камъкът заземява, носи енергиен баланс и стабилност. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируем Размер на камъка: 10 мм. Мате..
9.90лв.
Амулет с цвят Розово злато и фасетиран вулканичен камък с хематит. Едновременно нежен и дързък, той носи на своя притежател хармонични любовни отношения, стабилност и успокоява ума. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируем Размер..
9.90лв.
Черният цвят е символ на самоувереност и власт. Този красив амулет с фасетиран вулканичен камък с хематит определено е впечатляващ. Премахва енергийният дисбаланс и носи стабилност. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер на гривната: Регулируем Размер..
9.90лв.
Красива гривна-амулет с червен конец и златно дърво на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски ..
11.90лв.
Красива гривна-амулет с червен конец и дървото на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски памуч..
11.90лв.
Нежна гривна-амулет с елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено би..
11.90лв.
Ръчно изработена гривна от червен конец и нежен елемент в сребрист цвят - дървото на живота. Дървото е символ на търпение, живот, могъщество, дълголетие и щедрост. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено бижу с ви..
11.90лв.
Ръчно изработена гривна-амулет от червен конец и нежен елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур ..
11.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е зелен памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Хризокола, Амазонит, Тюркоаз - За смелост, красноречие и здраве. Този амулет е един прекрасен начин ..
12.90лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е бежов памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Яспис, Тигрово око, Гранат - За стабилност, късмет, смелост и здраве. Този амулет е един прекрасен н..
12.90лв.
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)