Меню
Количка

Амулети и Талисмани

Бежова гривна със златист кръст кристал Swarovski elements Бежова гривна със златист кръст кристал Swarovski elements
Нов
Бежова гривна със златист кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да..
18.90лв.
Гривна с червен конец и кръст кристал Swarovski elements Гривна с червен конец и кръст кристал Swarovski elements
Нов
Гривна-амулет с червен конец и кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което ням..
18.90лв.
Бежова гривна с кръст кристал Swarovski elements Бежова гривна с кръст кристал Swarovski elements
Нов
Гривна-амулет в бежов цвят с кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма ..
18.90лв.
Зелена гривна с кръст кристал Swarovski elements Зелена гривна с кръст кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в зелен цвят с кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се н..
18.90лв.
Светло сива гривна със сребрист кръст кристал Swarovski elements Светло сива гривна със сребрист кръст кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в сив цвят с кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се нал..
18.90лв.
Гривна в цвят бордо и сребрист кръст кристал Swarovski elements Гривна в цвят бордо и сребрист кръст кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в цвят бордо с кристал Swarovski elements във формата на кръст. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се н..
18.90лв.
Бежова грвина с детелина кристал Swarovski elements Бежова грвина с детелина кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в бежов цвят с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделят..
16.90лв.
Гривна с червен конец и детелина кристал Swarovski elements Гривна с червен конец и детелина кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в червен цвят с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделя..
16.90лв.
Черна гривна с детелина кристал Swarovski elements Черна гривна с детелина кристал Swarovski elements
Нов
Гривна в черен цвят с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделят..
16.90лв.
Гривна в цвят каки с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements Гривна в цвят каки с четирилистна детелина кристал Swarovski® elements
Нов
Гривна в цвят каки с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте..
16.90лв.
Гривна в тюркоазен цвят с кристал Swarovski elements във формата на четирилистна детелина. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разд..
16.90лв.
Дамска гривна лилав цвят с кристал Swarovski elements във формата на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Тaзи гривна-амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Разм..
13.90лв.
Показани 1 от 12 | 145 (13 Страници)