Меню
Количка

Амулети и Талисмани

Дамска гривна от червен сатен и златна звезда с кристали Дамска гривна от червен сатен и златна звезда с кристали
Нов
Дамска гривна-амулет от нежен сатенен шнур в удобен регулируем размер с шамбала затягане. За акцент на гривната е красив детайл от подсилена бижутерска сплав и малки кристали във формата на звезда. Прекрасна идея за подарък за Вашите близки благодарение на универсалния размер. Размер: Регулируе..
17.90лв.
Дамска гривна от черен сатен и златна звезда с кристали Дамска гривна от черен сатен и златна звезда с кристали
Нов
Дамска гривна-амулет от нежен сатенен шнур в удобен регулируем размер с шамбала затягане. За акцент на гривната е красив детайл от подсилена бижутерска сплав и малки кристали във формата на звезда. Прекрасна идея за подарък за Вашите близки благодарение на универсалния размер. Размер: Регулируе..
17.90лв.
Дамска гривна от черен сатен и цвете с кристали Дамска гривна от черен сатен и цвете с кристали
Нов
Дамска гривна-амулет от нежен сатенен шнур в удобен регулируем размер с шамбала затягане. За акцент на гривната е красив детайл от подсилена бижутерска сплав и малки кристали във формата на цвете. Прекрасна идея за подарък за Вашите близки благодарение на универсалния размер. Размер: Регулируем..
18.90лв.
Дамска гривна от червен сатен и цвете с кристали Дамска гривна от червен сатен и цвете с кристали
Нов
Гривна-амулет от нежен сатенен шнур в удобен регулируем размер с шамбала затягане. За акцент на гривната е красив детайл от подсилена бижутерска сплав и малки кристали във формата на цвете. Прекрасна идея за подарък за Вашите близки благодарение на универсалния размер. Размер: Регулируем Мат..
18.90лв.
Бежова гривна със звезда кристал Swarovski elements Бежова гривна със звезда кристал Swarovski elements
Нов
Дамска гривна в бежов цвят със звезда кристал Swarovski elements. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което ..
11.90лв.
Гривна с червен конец със звезда кристал Swarovski elements Гривна с червен конец със звезда кристал Swarovski elements
Нов
Дамска гривна червен конец и кристал Swarovski elements във формата на звезда. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с б..
11.90лв.
Синя гривна със звезда кристал Swarovski elements Синя гривна със звезда кристал Swarovski elements
Нов
Дамска гривна в син цвят със звезда кристал Swarovski elements. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което ня..
11.90лв.
Червена гривна със златна звезда кристал Swarovski Червена гривна със златна звезда кристал Swarovski
Нов
Гривна с червен конец и златна звезда кристал Swarovski elements. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което ..
11.90лв.
Лилава гривна със звезда кристал Swarovski Лилава гривна със звезда кристал Swarovski
Нов
Гривна в лилав цвят със звезда кристал Swarovski elements. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да..
11.90лв.
Розова гривна с бяла звезда кристал Swarovski Розова гривна с бяла звезда кристал Swarovski
Нов
Гривна в розов цвят с бяла звезда кристал Swarovski elements. Звездата е символ на надежда, ново начало и успешни начинания. Също така тя ни води през всяко наше пътешествие. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма..
11.90лв.
Гривна в син цвят със сребрист кръст кристал Swarovski elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разде..
18.90лв.
Гривна в син цвят с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
18.90лв.
Показани 1 от 12 | 117 (10 Страници)