Меню
Количка

Мъжки бижута

Tъмно синя мъжка гривна с Лапис Лазули и Хаулит Tъмно синя мъжка гривна с Лапис Лазули и Хаулит
Нов
Мъжка гривна от естествени камъни Лапис Лазули и Хаулит с ластична корда. Лапис лазули носи мъдрост и проницателност, а Хаулитът отнема негативна енергия. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел и елемент със син кубичен цирконий. Здравата ластична корда пома..
29.90лв.
Гривна в син цвят със сребрист кръст кристал Swarovski elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разде..
18.90лв.
Гривна в син цвят с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
18.90лв.
Гривна във виолетов цвят с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се раз..
18.90лв.
Гривна в черен цвят с кръст кристал Swarovski Jet. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Разм..
18.90лв.
Гривна с червен конец и елемент кръст Swarovski в цвят Jet. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
18.90лв.
Черна гривна амулет с елемент кръст Swarovski в цвят Aurora Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се р..
18.90лв.
Гривна амулет с червен конец и елемент кръст Swarovski в цвят Aurora Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налаг..
18.90лв.
Мъжка гривна с основа текстилна корда. Ръчно изработена от естествени камъни Ахат (успокоява, балансира, изгражда самоувереността и засилва концентрацията) и Черен Оникс (притежава защитна функция) Камъни: Рисуван Ахат, черен Оникс Размер на камъка: 8 мм Материали: полускъпоценни камъни, те..
18.90лв.
Мъжка гривна от естествени камъни Биволско око и Оникс. Завършете класическата си визия с тази комбинация с черно и бордо. Камъни: Биволско око, Черен Оникс Размер на камъка: 8 мм Материали: полускъпоценни камъни, текстилна корда, мънисто от стомана Цвят: Черен / Бордо Това бижу по..
18.90лв.
Мъжка гривна от естествени камъни и здрав памучен шнур. Камъните Драконов Ахат и Вулканичен камък носят увереност, концентрация и сила. Камъни: Ахат, Вулканичен камък Размер на камъка: 8 мм Материали: полускъпоценни камъни, текстилна корда, мънисто от стомана Цвят: Черен / Кафяв То..
18.90лв.
Мъжка гривна от естествени камъни и здрав памучен шнур. Черният Оникс е комбиниран с Червен Яспис, който има свойството да вдъхва сила и решителност. Камъни: червен Яспис, Черен Оникс, Черен Оникс с мантра "Ом мани падме хум" Размер на камъка: 8 мм Материали: полускъпоценни камъни, текстилн..
18.90лв.
Показани 1 от 12 | 61 (6 Страници)