Меню
Количка

Мъжки бижута

Зелена броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Малахит, черен Оникс и Жадеит. Завършекът е висулка Оникс във формата на на хексагон, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и ме..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Бяла броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Хаулит и Хематит. Завършекът е висулка Хематит във формата на на хексагон, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, мога..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с червен конец и буква от стомана. Предлага се в два цвята корда - червена и черна. Изберете желаната от Вас буква и цвят на кордата от падащото меню Хипоалергенна, водоустойчива и не променя цвета си. Размер: по индивидуална поръчка на клиента, моля изберете Вашия размер от менюто ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Лилава гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Тюркоазена гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Бежова гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Черна гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амуле..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Гривна в черен цвят със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един п..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Ръчно изработена броеница със стоманен кръст и 33 мъниста от полускъпоценни камъни - черен гланцов Оникс и Хематит. Кръстът е от стомана, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и ме..
33.80лв. Без данък:28.17лв.
Мъжка броеница с кръст и 33 мъниста от полускъпоценни камъни - черен матов Оникс и Хематит. Кръстът е от стомана, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се изп..
33.80лв. Без данък:28.17лв.
Мъжка броеница с кръст и 33 мъниста от полускъпоценни камъни - Лабрадорит, черен матов Оникс и Хематит. Кръстът е от стомана, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, мог..
33.80лв. Без данък:28.17лв.
Черна броеница с кръст и 33 мъниста от полускъпоценни камъни - гланцов и матов Оникс. Кръстът е от стомана, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват..
33.80лв. Без данък:28.17лв.
Показани 1 от 12 | 128 (11 Страници)