Меню
Количка

Колиета с естествени камъни

Колие мандала с камък Лабрадорит и кристали Колие мандала с камък Лабрадорит и кристали
Нов
Красиво колие „мандала“ от стомана и камъни Лабрадорит и кристали. Камъкът е изключително интересен със своите свойства : освобождава от негативност, има успокояващ ефект и е подходящ за по-сприхави хора. Балансира енергията и хармонизира. Размери: диаметър - 3 см. Камък: Лабрадорит Зако..
24.90лв.
Колие мандала с камък Гранат и кристали Колие мандала с камък Гранат и кристали
Нов
Колие, което крещи любов. Изградено от стомана с камъни Гранат и кристали. Камъкът е символ на преданост и обич и възбужда страстта както във взаимоотношенията така и в творческите дейности, изискващи себеотдаване. Размери: диаметър - 3 см. Камък: Гранат Закопчаване: закопчалка тип щип..
24.90лв.
Колие мандала с камък Цитрин и кристали Колие мандала с камък Цитрин и кристали
Нов
Оптимистично колие „мандала“ от стомана и камъни Цитрин и кристали. Красив и сякаш зареден от Слънцето, камъкът носи позитивна енергия, зарежда собственика си и го пречиства. Бижуто увеличава вярата в собствените сили и защитава от финансови загуби. Размери: диаметър - 3 см. Камък: Цитрин ..
24.90лв.
Колие мандала с камък Аметист и кристали Колие мандала с камък Аметист и кристали
Нов
Красиво колие „мандала“ от стомана с камъни Аметист и кристали. Този божествен лилав камък насърчава духовната мъдрост, засилва интуицията, блокира пороците, носи вътрешна красота и хармония. Размери: диаметър - 3 см. Камък: Аметист Закопчаване: закопчалка тип щипка Материали: стома..
24.90лв.
Колие мандала с камък Амазонит и кристали Колие мандала с камък Амазонит и кристали
Нов
Едно уникално и различно бижу – стоманено колие ”мандала“ с камъни Амазонит и кристали. В Египет този камък е смятан за свещен. Той привлича късмета, парите и шанса на наша страна. Размери: диаметър - 3 см. Камък: Амазонит Закопчаване: закопчалка тип щипка Материали: стомана, криста..
24.90лв.
Колие „капка“ с верижка от стомана. В епоксидна смола е заключен камъка Турмалин, притежващ огромна сила. Всеки отделен цвят притежава различни способности. Този енергиен коктейл привлича любовта, насърчава смелостта и творчеството, носи вътрешно спокойствие, защитава и балансира. Камък: Ту..
24.90лв.
Бижу, заредено с енергията на Слънцето. Формата на колието е „капка“,а верижката е от стомана. В епоксидна смола е поставен топлият и животворен камък Цитрин. Той дарява притежателя си с интуиция и стимул. Камък: Цитрин Материали: стомана, полускъпоценни камъни Всяко колие е инди..
24.90лв.
Божествено колие „капка“ с верижка от стомана и Аметист, поставен в епоксидна смола. Успокояващия лилав цвят носи душевен мир.Красивият камък привлича справедливостта, развива психичните способности и възвисява духа. Камък: Аметист Материали: стомана, полускъпоценни камъни Всяко ..
24.90лв.
Огнено колие „капка“ с верижка от стомана. Камъкът, сложен в епоксидна смола е Тигрово око. Той защитава от нечисти сили. Прогонва негативната енергия и не допуска лоша такава до притежателя си. Камък: Тигрово Око Материали: стомана, полускъпоценни камъни Всяко колие е индивидуалн..
24.90лв.
Уникално синьо колие във формата на капка. Камъкът е Лазурит и е поставен в епоксидна смола, а верижката е от стомана. Той създава усещане за духовна чистота и се възприема като камъкът на искреността. С това бижу ще се почувствате като египетската богиня Мут – богиня на истината. Камък: Ла..
24.90лв.
Феерия в зелено – бижу, носещо равновесие на мъжките и женските енергии. Колието е с форма „капка“ и верижка от стомана. Камъкът е Амазонит и е поставен в епоксидна смола. Той създава вътрешен мир и успокоява нервната система. Камък: Амазонит Материали: стомана, полускъпоценни камъни ..
24.90лв.
Колие „капка“ с красиви и нежни цветове.Камъните са Флуорит и са сложени в епоксидна смола, а верижката е от стомана.Този камък извисява ума като го балансира и му помага да бъде в хармония с духа. Камък: Флуорит Материали: стомана, полускъпоценни камъни Всяко колие е индивидуалн..
24.90лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)