Меню
Количка

Ключодържатели

Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Гранат. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Гранатът е кралски камък. Подсилва любовта и сексуалната енергия. Дарява брака с дълголетие, носи веселие и привлича добрите приятелства. Той е талисман на победителите, като предпазва ..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Лабрадорит. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Лабрадоритът освобождава от тревожност и нервно напрежение. Вдъхва ентусиазъм и самочувствие. Подобрява хармонията, постоянството и интуицията. Размер: диаметър на висулката - 3c..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Цитрин. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Цитринът е амулет за добри финанси и собствен бизнес. Презарежда положителната енергия и стимулира творческия потенциал. Той е кристал на изобилието и повишава личната мотивация. Разм..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Турмалин. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Турмалинът предпазва от негативност. Дарява семейството и дома с щастие и любов. Подсилва вярата и късмета. Размер: диаметър на висулката - 3cm Камък: Турмалин Подходящ за зоди..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Содалит. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Содалитът носи творческо вдъхновение и успокоява темперамента. Дарява с любов, спокойствие и вътрешен мир. Привлича късмета най-вече в дома. Размер: диаметър на висулката - 3cm Кам..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с камък Планински кристал. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Най-силният пречистващ кристал. Засилва късмета, интуицията и подобрява умствените способности и концентрацията. Размер: диаметър на висулката - 3cm Камък: Планински крис..
12.90лв.
Ключодържател с висулка Дърво на живота с полускъпоценни камъни Флуорит. Изработен е от бижутерска стомана и полускъпоценни камъни. Флуоритът подсилва концентрацията и психическата стабилност. Намалява емоционалното напрежение и балансира емоциите и чакрите. Размер: диаметър на висулката - 3cm К..
12.90лв.
Ключодържателят е ръчно изработен с полускъпоценни камъни жадеит и висулка дървото на живота. Камъкът носи закрила, а дървото символизира сила и могъщество, живот, дълголетие и просперитет. Подходящ е за мъже. Подходящ аксесоар за чанта или раница Размери: дължина - 9cm , диаметър халка - 3..
11.90лв.
Фееричен, нежен и в небесни цветове. Изключително елегантен и създаващ усещане за спокойствие. Ключодържателят е ръчно изработен с полускъпоценни камъни жадеит и висулка прекрасни ангелски крила. Жадеитът носи на притежателя си закрила. Подходящ е за всички-малки и големи. Подходящ аксесоар за ч..
11.90лв.
Ключодържател, решен в розовата гама. Ръчно изработен с полускъпоценни камъни жадеит, който се носи за закрила и изящна висулка листенце. Едновременно цветен и нежен, подходящ за всеки тип жена. Подходящ и за двата пола. Подходящ аксесоар за чанта или раница Размери: дължина - 9cm , диаме..
11.90лв.
Стилен и красив ключодържател, ръчно изработен с полускъпоценни камъни жадеит и висулка малък будилник. Създава усещане за хармония и сила, а камъкът е за закрила. Подходящ и за двата пола. Подходящ аксесоар за чанта или раница Размери: дължина - 9cm , диаметър халка - 3см. Камък: Ж..
11.90лв.
Ярък и закачлив, комбиниращ в себе си сила и красота. Носи усещане за артистичност. Ключодържателят е изработен ръчно с полускъпоценни камъни жадеит и висулка пискюл. Камъкът е за закрила и е подходящ за малки и пораснали момичета. Подходящ аксесоар за чанта или раница Размери: дължина - 9c..
11.90лв.
Показани 1 от 12 | 44 (4 Страници)