Меню
Количка

Ключодържатели

Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни жълто Тигрово Око, чиято енергия се грижи за нашето самочувствие и просперитет, и кабошон с дървена основа и изображение на красиви Слънчогледи. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани мъниста от..
23.80 лв. Без данък:19.83 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Аметист, което отговаря за духовността и просветлението, и кабошон с дървена основа и изображението на седма чакра Сахасрара. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъниста. Пе..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Биволско око, което отговаря за чувството на заземеност и сила, и кабошон с дървена основа и изображението на първа чакра Муладхара. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъни..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Лазурит, което отговаря за възприятията и знанието, и кабошон с дървена основа и изображението на 6-та чакра Аджна. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъниста. Перфекният а..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Тюркоаз, което отговаря за комуникацията и творчеството, и кабошон с дървена основа и изображението на 5-та чакра Вишудха. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъниста. Перфе..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Унакит, което отговаря за състраданието и духовността, и кабошон с дървена основа и изображението на 4-та чакра Анахата. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъниста. Перфекн..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Карнеол, което отговаря за емоциите и комуникацията, и кабошон с дървена основа и изображението на 2-ра чакра Свадхиштхана. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мъниста. Пер..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател с естествени камъни Тигрово око, което отговаря за личната самооценка и доверието, и кабошон с дървена основа и изображението на 3-та чакра Манипура. Завършващите метални елементи са в мекия и земен бронзов цвят, а за разделители са използвани натурални дървени мънист..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Ръчно изработен ключодържател със стоманена висулка и полускъпоценни камъни, специално подбрани за зодия Везни. За направата му са използвани здрава текстилна корда и метални елементи. Камъните в този ключодържател носят творческа енергия, силна интуиция, емоционален баланс и защита. Перфекният аксе..
13.80 лв. Без данък:11.50 лв.
Ръчно изработен ключодържател със стоманена висулка и полускъпоценни камъни, специално подбрани за зодия Риби. За направата му са използвани здрава текстилна корда и метални елементи. Камъните в този ключодържател носят творческа енергия, силна интуиция, емоционален баланс и защита. Перфекният аксес..
13.80 лв. Без данък:11.50 лв.
Ръчно изработен ключодържател със стоманена висулка и полускъпоценни камъни, специално подбрани за зодия Телец. За направата му са използвани здрава текстилна корда и метални елементи. Камъните в този ключодържател носят творческа енергия, силна интуиция, емоционален баланс и защита. Перфекният аксе..
13.80 лв. Без данък:11.50 лв.
Ръчно изработен ключодържател със стоманена висулка и полускъпоценни камъни, специално подбрани за зодия Козирог. За направата му са използвани здрава текстилна корда и метални елементи. Камъните в този ключодържател носят творческа енергия, силна интуиция, емоционален баланс и защита. Перфекният ак..
13.80 лв. Без данък:11.50 лв.
Показани 1 от 12 | 58 (5 Страници)