Меню
Количка

Обеци

Обеците са накит, който може да бъде поставен на различни части на ухото. Тези бижута се носят и от двата пола, въпреки че са по-традиционни като женски аксесоар. Обеците са били носени през различни епохи и по много поводи. Използването им като символ на високо положение в обществото, на храброст и на определен социален статус датира от дълбока древност при египтяни и асириици. Материалите, от които се изработват обеците, са многобройни и разнообразни – метал, стъкло, скъпоценни и полускъпоценни камъни, текстил, пластмаса, дърво, смола и други. Формите, цветовете и моделите също варират в голям диапазон. Charm се стреми да предложи на клиентите си различни комбинации от цветове, форми и материали. Благодарение на голямото разнообразие на продуктовата гама вярваме, че при нас можете да намерите идеалните ръчно изработени обеци за всеки специален повод, за подарък, за ежедневието или когато искате да зарадвате любим човек.

Малки обеци на винт с камък Черен Оникс фасетиран Малки обеци на винт с камък Черен Оникс фасетиран
Нов
Интересни и оригинални малки обеци на винт със стоманен държач. Камъкът е Оникс с фасет и е изключително красив. Неговите свойства са впечтляващи – засилва магнетизма на своя притежател, премахва негативната енергия и засилва концентрацията. Камък: фасетиран Черен Оникс Размер на камъка: 8 мм. ..
13.90лв.
Малки обеци на винт с Лунен камък Малки обеци на винт с Лунен камък
Нов
Изящни и деликатни обеци с Лунен камък и стоманен държач. Този нежно бял камък с прелестно сияние действа защитно и дарява с любов. Свързва се с женствеността, интуицията, творчеството и хармонията. Камък: Лунен камък Размер на камъка: 8 мм. Материали: полускъпоценни камъни, медицинска стома..
13.90лв.
Красиви малки обеци с камък Кафяв Авантюрин 10 мм. Красиви малки обеци с камък Кафяв Авантюрин 10 мм.
Нов
Красиви малки обеци със стоманен държач. Камъкът е Кафяв Авантюрин и носи късмет във всякакви финансови дела. Привлича парите и предпазва своя собственик от лоши енергии. Камък: Кафяв Авантюрин Размер на камъка: 10 мм. Материали: полускъпоценни камъни, медицинска стомана - антиалергична, вис..
13.90лв.
Финни и красиви обеци на винт със стоманен държач. Камъкът е Кафяв Авантюрин и носи късмет във всякакви финансови дела. Привлича парите и предпазва своя собственик от лоши енергии. Камък: Кафяв Авантюрин Размер на камъка: 8мм. Материали: полускъпоценни камъни, медицинска стомана - антиалерги..
11.90лв.
Малки обеци на винт с красивия и интересен на цвят Флуорит и държачи от стомана. Този камък е духовен лечител. Служи като мост към личностното израстване. Успокоява, но и вдъхва кураж. Камък: Флуорит Размер на камъка: 8мм. Материали: полускъпоценни камъни, медицинска стомана - антиалергична, ..
11.90лв.
Малки обеци на винт, носещи толкова вдъхновение. Камъкът е Аметист, а държачите са от стомана. Той има способността да засили духовността и да повиши интуицията. Влияе на емоционално ниво и носи спококойствие и баланс. Камък: Аметист Размер на камъка: 12мм. Материали: полускъпоценни камъни, ..
15.90лв.
Обеци на винт в красиво Черно със стоманен държач и фасетиран вулканичен камък с хематит. Великолепни и нестандартни в комбинация с енергията на камъка, те защитават своя собственик от всичко негативно. Носят стабилност, духовен баланс, засилват умствените сили. Размер на камъка: 10мм. Мате..
11.90лв.
Нежни и изящни обеци на винт в цвят Розово злато и стоманен държач. Тези чувствени бижута са с фасетиран вулканичен камък с хематит. Камъкът, съчетан с красивия цвят насърчава любовните отношения и внася духовна яснота Размер на камъка: 10мм. Материали: Хематит, медицинска стомана - антиал..
11.90лв.
Обеци на винт в цвят Сребро и стоманен държач, а камъкът е фасетиран вулканичен камък с хематит. Той дарява на притежателя си жизнерадостност, оригинално мислене и защита от негативни енергии. Размер на камъка: 10мм. Материали: Хематит, медицинска стомана - антиалергична, висококачествена,..
11.90лв.
Обеци на винт в цвят Бронз и държач от стомана. Те са с фасетиран вулканичен камък с хематит. Цветът символизира естественото, а камъкът носи стабилност и енергиен баланс. Размер на камъка: 10мм. Материали: Хематит, медицинска стомана За да запазите живота на вашет..
11.90лв.
Обеци на винт в цвят Злато и стоманен държач. Те са с фасетиран вулканичен камък с хематит. Красиви и великолепни, определено не могат да останат незабелязани. Камъкът привлича парите, успокоява ума и премахва енергийния дисбаланс. Размер на камъка: 10мм. Материали: Хематит, медицинска стом..
11.90лв.
Висящи дамски обеци - листа. Един от най-нежните модели обеци са тези листа от Хематит, които са като метален хербарии от природата. Самите листа са от полускъпоценен камък Хематит в тъмно розов цвят, а държачите са от медицинска стомана за предотвратим нежеланите алергични реакции. Размер: о..
21.90лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)