Menu
Количка

Обеци

Обеците са накит, който може да бъде поставен на различни части на ухото. Тези бижута се носят и от двата пола, въпреки че са по-традиционни като женски аксесоар. Обеците са били носени през различни епохи и по много поводи. Използването им като символ на високо положение в обществото, на храброст и на определен социален статус датира от дълбока древност при египтяни и асириици. Материалите, от които се изработват обеците, са многобройни и разнообразни – метал, стъкло, скъпоценни и полускъпоценни камъни, текстил, пластмаса, дърво, смола и други. Формите, цветовете и моделите също варират в голям диапазон. Charm се стреми да предложи на клиентите си различни комбинации от цветове, форми и материали. Благодарение на голямото разнообразие на продуктовата гама вярваме, че при нас можете да намерите идеалните ръчно изработени обеци за всеки специален повод, за подарък, за ежедневието или когато искате да зарадвате любим човек.

Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Аметист - камък за взаимност, доброта и любов. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Аметист, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. ..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Лазурит - камък на искреността и мъдростта. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Лазурит, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. ..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Оникс - камък, който предлага универсална защита. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Оникс, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. ..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Лунен камък - засилва женската страна на всяка от нас. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Лунен камък, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. ..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Ахат - привлича успеха и носи късмет. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Ахат, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. Този м..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Розов кварц - за любов и взаимност. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Розов кварц, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени материали. Т..
7.00лв.
Нежни обеци с мънисто от полускъпоценен камък Тигрово око - камък на победителите и успеха в новите начинания. Завършете своята визия с този нежен и неангажиращ аксесоар. Размер на мънистото: 10 мм Материали: Тигрово око, метал Ръчно изработено бижу с висококачествени мате..
7.00лв.
Ръчно изработени обеци от висок клас полускъпоценни камъни.Оникс Подходящ за Козирог, Водолей, Дева. Oниĸca yвeличaвa щacтиeтo, интyициятa и инcтинĸтитe. Пoмaгa дa пpoмeним лoшитe cи нaвици. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Hocи бaлaнc н a yмa и тялoтo, ĸaĸтo и..
7.00лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)