Меню
Количка

Комплекти Бижута

Комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни Тюркоаз и кристали. Освен невероятна красота камъкът носи щастие и добър късмет. Има успокояваща енергия и освежава духа. Колие мандала с Тюркоаз и кристали Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Тюркоаз Зак..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни Тигрово око и кристали. Освен огнена красота, този камък има свойството да насърчава смелостта, да привлича богатството и късмета. Отблъсква негативните енергии. Колие мандала с Тигрово око и кристали Размери: диаметър н..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Нежен и деликатен комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали. Този красив камък е Розов кварц и е по-познат като „Камъкът на любовта“. Неговата способност е да привлича положителни обстоятелства, помага на сърцето да обича себе си и лекува вътрешните му ран..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект, красив и интересен с уникалната окраска на камъка Яспис Зебра. Състои се от колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали. Този невероятен камък дарява притежателя си с кураж, съчетава в себе си Ин и Ян, носи спокойствие и засилва положителните нагласи. Ко..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Пленителен комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни Мъхов Ахат и кристали. Този камък стимулира артистичността, засилва увереността и балансира енергиите. Колие мандала с Мъхов Ахат и кристали Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Мъхов Ахат Закопч..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Открояващи се бижута в красиво синьо. Колие мандала в комплект с гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали.Камъкът е Лазурит и стимулира творческите способности. Изпълва жените с очарование и сила, дарява с любов и хармония. Колие мандала с Лазурит Размери: диаметър на колието..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект колие мандала и гривна в успокояващо сиво. Изработен е от стомана, естествени камъни Лабрадорит и кристали. Камъкът има прекрасното свойство да особождава от тревожността и я заменя с ентусиазъм и вдъхновение. Колие мандала с Лабрадорит Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Лабр..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект, носещ чувство на естественост. Състои се от колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали. Камъкът Гранат дава и получава любов, успокоява и заземява. Колие мандала с Гранат Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Гранат Закопчаване: закопчалка тип..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект колие мандала и гривна в изящно лилаво. Изработени са от стомана, естествени камъни Аметист и кристали. Този красив камък помага за вземане на решения като засилва интуицията и успокоява ума. Колие мандала с Аметист Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Аметист Закопчаване: ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красив комплект колие мандала и гривна в нежни цветове. Колието е изработено от стомана и кристали, а естественият камък Амазонит е смятан за свещен в Египет. Той е подходящ за дами с хазартна натура, тъй като привлича късмета и парите. Също така увеличава смелостта и преобразува гнева. Колие ман..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)