Меню
Количка

Комплекти Бижута

Плетени гривни Тибетски възел на щастието в светлосин и сив цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в оранжев и кафяв цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в кафяв цвят и каки. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с пол..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в бежов и зелен цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с по..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в оранжев цвят и тюркоаз. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в цвят циклама и тюркоаз. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в розов и цикламен цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в тъмносин и сив цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с п..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни Тюркоаз и кристали. Освен невероятна красота камъкът носи щастие и добър късмет. Има успокояваща енергия и освежава духа. Колие мандала с Тюркоаз и кристали Размери: диаметър на колието - 3 см. Камък: Тюркоаз Зак..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни Тигрово око и кристали. Освен огнена красота, този камък има свойството да насърчава смелостта, да привлича богатството и късмета. Отблъсква негативните енергии. Колие мандала с Тигрово око и кристали Размери: диаметър н..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Нежен и деликатен комплект колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали. Този красив камък е Розов кварц и е по-познат като „Камъкът на любовта“. Неговата способност е да привлича положителни обстоятелства, помага на сърцето да обича себе си и лекува вътрешните му ран..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Комплект, красив и интересен с уникалната окраска на камъка Яспис Зебра. Състои се от колие мандала и гривна, изработени от стомана, естествени камъни и кристали. Този невероятен камък дарява притежателя си с кураж, съчетава в себе си Ин и Ян, носи спокойствие и засилва положителните нагласи. Ко..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)