Меню
Количка

Колиета с кристали

Елегантно колие по врата тип чокър изработено от стъклени кристали, които блестят впечатляващо от всеки ъгъл, благодарение на специфичната си кубична форма. Това бижу е с изчистена визия и оптимална дължина, позволяваща комбинирането му с второ по-дълго колие. Закопчалката е изработена от неръ..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Ефектно колие по врата тип чокър изработено от стъклени кристали, които блестят впечатляващо от всеки ъгъл, благодарение на специфичната си кубична форма. Това бижу е с изчистена визия и оптимална дължина, позволяваща комбинирането му с второ по-дълго колие. Закопчалката е изработена от неръжд..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
дамско колие по врата тип чокър изработено от стъклени кристали, които блестят впечатляващо от всеки ъгъл, благодарение на специфичната си кубична форма. Това бижу е с изчистена визия и оптимална дължина, позволяваща комбинирането му с второ по-дълго колие. Закопчалката е изработена от неръжда..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Ефектно дамско колие тип чокър изработено от стъклени кристали, които блестят впечатляващо от всеки ъгъл, благодарение на специфичната си кубична форма. Това бижу е с изчистена визия и оптимална дължина, позволяваща комбинирането му с второ по-дълго колие. Закопчалката е изработена от неръждае..
29.80 лв. Без данък:24.83 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)