Меню
Количка

Плетени гривни

Плетени гривни Тибетски възел на щастието в светлосин и сив цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в оранжев и кафяв цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в кафяв цвят и каки. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с пол..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в бежов и зелен цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с по..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в оранжев цвят и тюркоаз. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в цвят циклама и тюркоаз. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута ..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в розов и цикламен цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетени гривни Тибетски възел на щастието в тъмносин и сив цвят. Комплект от три ръчно излпетени гривни от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Тази комбинация от аксесоари се откриява със свежите си цветове и същевременно лесеното съчетаване с други бижута с п..
52.80лв. Без данък:44.00лв.
Плетена гривна Тибетски възел на щастието в розов и цикламен цвят Ръчно излпетена гривна от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Този аксесоар се откриява със свежите си цветове и същевременно е лесен за съчетаване и с други бижута с полускъпоценни камъни. Б..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Плетена гривна Тибетски възел на щастието в цикламен цвят и тюркоаз. Ръчно излпетена гривна от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Този аксесоар се откриява със свежите си цветове и същевременно е лесен за съчетаване и с други бижута с полускъпоценни камъни. ..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Плетена гривна Тибетски възел на щастието в розов и сив цвят Ръчно излпетена гривна от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Този аксесоар се откриява със свежите си цветове и същевременно е лесен за съчетаване и с други бижута с полускъпоценни камъни. Благод..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Плетена гривна Тибетски възел на щастието в оранжев цвят и тюркоаз. Ръчно излпетена гривна от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност. Този аксесоар се откриява със свежите си цветове и същевременно е лесен за съчетаване и с други бижута с полускъпоценни камъни. ..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Показани 1 от 12 | 45 (4 Страници)