Меню
Количка

Плетени гривни

Виолетова плетена гривна с елемент безкрайност Виолетова плетена гривна с елемент безкрайност
Нов
Ръчно плетена гривна във волетов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл безкрайност, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с из..
24.80лв.
Розова плетена гривна с елемент безкрайност Розова плетена гривна с елемент безкрайност
Нов
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл безкрайност, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключ..
24.80лв.
Сива плетена гривна с елемент синьо око Сива плетена гривна с елемент синьо око
Нов
Ръчно плетена гривна в сив цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл синьо око, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключител..
21.80лв.
Плетена гривна в кралско синьо с елемент синьо око Плетена гривна в кралско синьо с елемент синьо око
Нов
Ръчно плетена гривна в цвят кралско синьо с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл синьо око, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с ..
21.80лв.
Бежова плетена гривна с елемент бухал Бежова плетена гривна с елемент бухал
Нов
Ръчно плетена гривна в бежов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл бухал, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително..
21.80лв.
Светло синя плетена гривна с елемент детелина Светло синя плетена гривна с елемент детелина
Нов
Ръчно плетена гривна в светло син цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сребриста детелина, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се н..
21.80лв.
Розова плетена гривна с елемент сребристо сърце Розова плетена гривна с елемент сребристо сърце
Нов
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сребристо сърце, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с из..
24.80лв.
Тъмно синя плетена гривна с елемент детелина Тъмно синя плетена гривна с елемент детелина
Нов
Ръчно плетена гривна в тъмно син цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл детелина, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изклю..
21.80лв.
Розова плетена гривна с елемент сърце Розова плетена гривна с елемент сърце
Нов
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сърце, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително..
24.80лв.
Ръчно плетена гривна в лилав цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл куче, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително ..
24.80лв.
Тюркоазена ръчно плетена гривна Тибетски възел на щастието. Изработена от изключително здрава памучна корда. Носи щастие, любов и изобилие. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително удобство. С тази гривна можете да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, ..
16.90лв.
Розова ръчно плетена гривна Тибетски възел на щастието. Изработена от изключително здрава памучна корда. Носи щастие, любов и изобилие. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително удобство. С тази гривна можете да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с ко..
16.90лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)