Меню
Количка

Плетени гривни

Ръчно плетена гривна във волетов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл безкрайност, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изк..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл безкрайност, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключи..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Ръчно плетена гривна в сив цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл синьо око, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключител..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Ръчно плетена гривна в цвят кралско синьо с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл синьо око, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с ..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Ръчно плетена гривна в бежов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл бухал, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Ръчно плетена гривна в светло син цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сребриста детелина, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се н..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сребристо сърце, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изк..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Ръчно плетена гривна в тъмно син цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл детелина, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изклю..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Ръчно плетена гривна в розов цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл сърце, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Ръчно плетена гривна в лилав цвят с Тибетски възел на щастието. За акцент е използван детайл куче, изработен от месинг, кристали и допълнително покритие за здравина. С всеки възел са вплетени пожелания за здраве, успех, късмет, кураж и сполука. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително у..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Тюркоазена ръчно плетена гривна Тибетски възел на щастието. Изработена от изключително здрава памучна корда. Носи щастие, любов и изобилие. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително удобство. С тази гривна можете да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, ..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Розова ръчно плетена гривна Тибетски възел на щастието. Изработена от изключително здрава памучна корда. Носи щастие, любов и изобилие. Нежен и лек аксесоар, който се носи с изключително удобство. С тази гривна можете да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с ко..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)