Меню
Количка

Гривни с кристали

Нежна и деликатна дамска гривна в красиви цветове - бежoво, злато, кафяво и синьо. Изработена е от полускъпоценни камъни Ахат, Тигрово око, Лазурит, Жадеит и кристали. Най-хубавото на този аксесоар е възможността да се носи и като гривна или няколко редово колие. С това бижу можете да зарадвате себ..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Многоцветна дамска гривна на ластик изработена от кристали бикон и родиеви мъниста. Акцентът на гривната е месингово сърце в сребърен цвят и малки инкрустирани кристали. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика. Размер на кристалите: 6мм Материа..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Многоцветна дамска гривна на ластик изработена от кристали бикон и родиеви мъниста. Акцентът на гривната е месингово сърце в цвят розово злато и малки инкрустирани кристали. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика. Размер на кристалите: 6мм Мат..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Многоредова увивна гривна за ръка или за крак. Изработена е от полускъпоценни камъни Леопардов Яспис, Тигрово око, Хематит и много кристали - носят здраве, високо самочувствие, финансови успехи, далновидност и прозорливост. Най-хубавото на този аксесоар е възможността да се носи и като гривна за кра..
54.80лв. Без данък:45.67лв.
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, кристал бикон в кехлибарен цвят. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, кафяв кристал бикон и кристал в цвят мока. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна о..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, зелен кристал бикон и кристал в цвят петрол. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в златно, лилаво и цвят хамелеон. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна о..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в сребристо, петролено и цвят хамелеон. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елега..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в кафяво и зелено. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Раз..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Сет от три розови фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Разме..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Сет от три златисти фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Раз..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)