Меню
Количка

Гривни с кристали

Един от най-нежните и същевременно най-ефектни аксесоари! Тази гривна е изработена от кристал 4мм и родиево мънисто 4мм в сребърно или розово злато. Богата гама от цветове, които могат да се носят самостоятелно или да се съчетаят за още по-бляскава визия. Размер на гривната: по индивидуална пор..
12.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали и метален елемент дървото на живота с инкрустирани цирконий. Дървото на живота е символ на дълголетие, мъдрост и връзка на човек с неговите корени и семейство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата ..
14.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали в черен цвят и метален елемент под формата на бухал с инкрустирани цирконий.С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в крас..
14.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали и метален елемент под формата на кустенурка с инкрустирани цирконий.  С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красив..
14.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали и метален елемент под формата на лебед с инкрустирани цирконий. Лебедът символизира нежност, женственост и изящество.. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подар..
14.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали в цвят и метален елемент под формата на сърце с инкрустирани цирконий. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и ..
14.90лв.
Един от най-блестящите аксесоари - гривна с нежни кристали и метален елемент под формата на ключ Сол с инкрустирани цирконий. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елег..
14.90лв.
Увивна гривна от нежни блестящи кристали и естествена кожа. Красива комбинация от два нюанса виолетови кристали и черна кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на кристалите: 6мм Цвят: Виол..
16.90лв.
Увивна гривна от нежни блестящи кристали и естествена кожа. Красива комбинация от два нюанса розови кристали и кафява кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на кристалите: 6мм Цвят: Розов..
16.90лв.
Увивна гривна от нежни блестящи кристали и естествена кожа. Красива комбинация от два нюанса розови кристали и кафява кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на кристалите: 6мм Цвят: Розов..
16.90лв.
Увивна гривна от нежни блестящи кристали и естествена кожа. Красива комбинация от сини и сиви кристали и черна кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на кристалите: 6мм Цвят: Синьо, сиво ..
16.90лв.
Увивна гривна от нежни блестящи кристали и естествена кожа. Красива комбинация от черни и винени кристали и черна кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на кристалите: 6мм Цвят: Черно, Ви..
16.90лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)