Меню
Количка

Гривни с кристали

Три дамски гривни с кристали и Хематит в цвят кехлибар Три дамски гривни с кристали и Хематит в цвят кехлибар
Нов
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, кристал бикон в кехлибарен цвят. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. ..
19.90лв.
Три броя дамски гривни с Хематит и кафяви кристали Три броя дамски гривни с Хематит и кафяви кристали
Нов
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, кафяв кристал бикон и кристал в цвят мока. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна ..
19.90лв.
Три броя дамски гривни с Хематит и зелени кристали Три броя дамски гривни с Хематит и зелени кристали
Нов
Комплект от три дамски гривни от полускъпоценен камък Хематит, зелен кристал бикон и кристал в цвят петрол. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантн..
19.90лв.
Три броя дамски гривни в златно и лилаво Три броя дамски гривни в златно и лилаво
Нов
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в златно, лилаво и цвят хамелеон. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна ..
19.90лв.
Три броя дамски гривни със сребърни кристали Три броя дамски гривни със сребърни кристали
Нов
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в сребристо, петролено и цвят хамелеон. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елег..
19.90лв.
3 броя дамски гривни с кафяви кристали с метален ефект 3 броя дамски гривни с кафяви кристали с метален ефект
Нов
Комплект от три фини дамски гривни от бляскави кристали с метален ефект в кафяво и зелено. Мънистата са с размер 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. ..
19.90лв.
Комплект дамски гривни с Розов Кварц и кристали Комплект дамски гривни с Розов Кварц и кристали
Нов
Сет от три розови фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Ра..
22.90лв.
Комплект дамски гривни с Кафяв Авантюрин и кристали Комплект дамски гривни с Кафяв Авантюрин и кристали
Нов
Сет от три златисти фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. ..
22.90лв.
Комплект дамски гривни с Аметист и кристали Комплект дамски гривни с Аметист и кристали
Нов
Сет от три виолетови фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. ..
22.90лв.
Комплект дамски гривни с Оникс и кристали Комплект дамски гривни с Оникс и кристали
Нов
Сет от три черни фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Раз..
22.90лв.
Сет от три фини дамски гривни от полускъпоценни камъни и бляскави кристали. Мънистата са с размер 3мм и 4мм и стоят изключително нежно на всяка китка. Бижутата от блестящата серия са едни от най-предпочитаните подаръци, всяко бижу от нея идва при Вас в красива и елегантна опаковка. Размер на..
22.90лв.
Блестяща дамска гривна със сърце кристал Swarovski Crystal Aurore Boreale. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Бижут..
21.90лв.
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)