Меню
Количка

Гривни с кристали

Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Аметист, Флуорит, Кварц и Жадеит. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глез..
60.80лв. Без данък:50.67лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Лабрадорит и Содалит. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или окол..
50.80лв. Без данък:42.33лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Аквамарин и Розов кварц. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или о..
50.80лв. Без данък:42.33лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Котешко око. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или около врата к..
50.80лв. Без данък:42.33лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Аметист, Розов кварц и Черешов кварц. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на ..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Тигрово око и Лазурит. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или око..
50.80лв. Без данък:42.33лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Жадеит, Ягодов кварц, Зелен кварц. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на гле..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни син Авантюрин, Аквамарин, Содалит, Лунен камък, Котешко око. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи..
60.80лв. Без данък:50.67лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Мокаит и Ахат. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или около врата..
50.80лв. Без данък:42.33лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Аметист. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или около врата като ..
45.80лв. Без данък:38.17лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни син Авантюрин. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезена или около врата..
45.80лв. Без данък:38.17лв.
Дамска многоредова гривна с кристали и естествени камъни Пренит, Мъхов Ахат и кафяв Ахат. Многоцветна увивна гривна в наситени цветове, изработена от мъниста блестящи кристали и полускъпоценни камъни. В зависимост от настроението и нуждите Ви това бижу може да се носи навито на китката, на глезе..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)