Меню
Количка

Колиета от стомана

Екстравагантно колие в сребърен цвят от две части - синджир по врата с малки мъниста стомана и дълга висулка, завършваща с топче. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Бижуто може да се носи както с отворено деколте, така и висока яка. Колието е изработено от ..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Екстравагантно колие от две части - синджир по врата с малки мъниста стомана и дълга висулка, завършваща с топче. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Бижуто може да се носи както с отворено деколте, така и висока яка. Колието е изработено от стомана, която н..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Красиво двуредно колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: златен Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см Размер на дета..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Красиво двуредно колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: розово злато Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см Размер н..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: сребърен Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см Размер на детайлите:&n..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие от стомана с детайли от седеф в сребърен цвят. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: седеф, стомана Елемент: кръгове със седеф Цвят: сребърен Дължина: 45 см Размер на детайлите: 6мм диаметър Налично в ..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие от стомана с детайли от седеф в цвят розово злато. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: седеф, стомана Елемент: кръгове със седеф Цвят: розово злато Дължина: 45 см Размер на детайлите: 6мм диаметър На..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие с цигулка в цвят розов злато. Висулката е инкрустирана с малки бели кристали. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана, кристали Елемент: цигулка Цвят: розово злато Дължина: 40см Размер на висулката..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Златно дамско колие с две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: златен Дължина: горна част - 40см, долна част 4..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие в сребърен цвят с две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: сребърен Дължина: горна част - 40см, д..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие в цвят розово злато две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: розово злато Дължина: горна част - 4..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Дамско колие в цвят розово злато с нежна висулка от луни и звезди. Този модел може да се съчетае с някое от колиетата тип чокър за постигане на ефект на двоен аксесоар. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: ..
23.00лв. Без данък:19.17лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)