Меню
Количка

Ръкавици

Най-мекия зимен модел дамски ръкавици в бежов цвят. Плюшено вълшебство, което носи мекота, топлина и удобвство и комфорт. Капачето за пръстите е подвижно и ръкавиците могат да се носят както с него, така и без. Размер: универсален дамски размер Състав: плюш Цветове: бежов Всеки чифт ръка..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Най-мекия зимен модел дамски ръкавици в бял цвят. Плюшено вълшебство, което носи мекота, топлина и удобвство и комфорт. Капачето за пръстите е подвижно и ръкавиците могат да се носят както с него, така и без. Размер: универсален дамски размер Състав: плюш Цветове: бял Всеки чифт ръкавици..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Най-мекия зимен модел дамски ръкавици в сив цвят. Плюшено вълшебство, което носи мекота, топлина и удобвство и комфорт. Капачето за пръстите е подвижно и ръкавиците могат да се носят както с него, така и без. Размер: универсален дамски размер Състав: плюш Цветове: сив, виолетов Всеки чифт..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Най-мекия зимен модел дамски ръкавици. Плюшено вълшебство, което носи мекота, топлина и удобвство и комфорт. Капачето за пръстите е подвижно и ръкавиците могат да се носят както с него, така и без. Размер: дамски Състав: плюш Цветове: розов Всеки чифт ръкавици е опакован в кутия, и е го..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)