Меню
Количка

Мъжки броеници

Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Лабрадорит и Черен Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърляйк..
39.80лв.
Ръчно изработена броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Вулканичен камък, Тюркоаз и Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антис..
39.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Кафяв Ахат и Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърляйки техн..
39.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Тибетски Ахат и Черен Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърл..
39.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Драконов Ахат и Черен Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърл..
39.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - матов и гланцов Черен Оникс. Завършекът е висулка Оникс във формата на на хексагон, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, ..
29.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Лапис лазули, Оникс и Хаулит. Завършекът е висулка Лазурит във формата на на хексагон, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитаци..
29.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Tюркоаз, Вулканичен камък и Черен Оникс. Завършекът е висулка Тюркоаз във формата на на хексагон, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва..
29.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Малахит и Черен Оникс. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърляйки т..
29.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Черен Оникс и Биволско око. За основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като антистрес аксесоар. Прехвърля..
29.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Яспис Пикасо. Завършекът е пискюл от копринени нишки, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като ан..
39.80лв.
Броеница с 33 мъниста от естествени камъни - Мъхов Ахат. Завършекът е пискюл от копринени нишки, а за основата е използван здрав бижутерски шнур. Подходящо за колекционери и за ежедневно ползване. Броениците в наши дни, освен като средство за молитва и медитация, могат да се използват и като анти..
39.80лв.
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)