Меню
Количка

Мъжки гривни

Стилна мъжка гривна в синьо-зелен цвят от естествени камъни Хризокола 6мм и мънисто стомана. Този полускъпоценен камък подобрява жизнеността и издръжливостта. Повишава самочувствието и спомага за взимане на решения Гривната е изработена е от издръжлив текстилен шнур и завършва с шамбала плетка за..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Ръчно изработена мъжка гривна в черен цвят от естествени камъни Оникс 6мм и мъниста стомана. Този полускъпоценен камък подобрява жизнеността и издръжливостта. Повишава самочувствието и спомага за взимане на решения Гривната е изработена е от издръжлив текстилен шнур и завършва с шамбала плетка за..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Двойна мъжка гривна в зелен цвят с естествени камъни Малахит 6мм и месингови детайли.Малахитът привлича просперитет и добро финансово състояние. Защитава по време на пътуване. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесн..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Двойна мъжка гривна в цвят бордо с естествени камъни Гранат 6мм и месингови детайли.Гранатът се грижи основно за доброто здраве, подсилва куража и вдъхва смелост. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поста..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Двойна мъжка гривна с естествени камъни Мъхов Ахат 6мм и месингови детайли.Този полускъпоценен камък привлича просперитета, богатството и успеха. Насърчава усърдието, издръжливоста и добрата концентрация. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Стилна мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит 6мм и мъниста стомана.Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни Амазонит 6мм и мъниста стомана.Амазонитът стимулира подреденоста и подсилва креативноста. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и сваля от ръката. Мате..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Стилна мъжка гривна в черен цвят от естествени камъни Кралски Обсидиан 6мм и мъниста стомана.Този вид Обсидиан помага за разкриването на таланти и възможности и премахва негативните емоции. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда пома..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Мъжка гривна в кафяв цвят от естествени камъни Тигрово око 6мм и мъниста стомана. Тигровото око е източник на финансови и бизнес успехи, кариерен разтеж и много късмет. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно д..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Мъжка гривна в зелен цвят от естествени камъни зелен Яспис и черен Оникс. Тази комбинация от полускъпоценни камъни е подходяща за заземяване и предпазване от негативна енергия. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел и елемент със зелен кубичен цирконий. Здрав..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Мъжка гривна в кафяв цвят с естествени камъни Тигрово око и Ахат. Тигровото око е източник на финансови и бизнес успехи, кариерен разтеж и много късмет. Ахатът се грижи за доброто здраве. За акцент на гривната е добавено златисто мънисто с инкрустирани кристали. Здравата ластична корда помага аксе..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Мъжка гривна в черен цвят от матов черен Оникс и гравиран Оникс с мантра Ом. Този полускъпоценен камък подобрява жизненоста и издръжливоста, вдъхва самочувствие и увереност. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел и елемент със черен кубичен цирконий. Здравата..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 73 (7 Страници)