Меню
Количка

Мъжки гривни

Бежова гривна за зодия Овен с камък Цитрин Бежова гривна за зодия Овен с камък Цитрин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Овен. Комбинацията от Цитрин, Гранат, Океански Яспис балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са изобилие, щастие, креативност, решителност, възприемчивост, оптимизъм, самочувствие и комуникация...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна за зодия Риби с камък Океански Яспис Бежова гривна за зодия Риби с камък Океански Яспис
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Риби. Комбинацията от Океански Яспис, Тюркоаз, Малахит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са оптимизъм, самочувстие, комуникация, защита и баланс на енергията. Този амулет е един прек..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Риби с камък Аквамарин Синя гривна за зодия Риби с камък Аквамарин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Риби. Комбинацията от Аквамарин, Опал, Аметист балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са кураж, интуиция, емоционалност, духовност, комуникация и емоционален баланс. Този амулет е един пр..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Сива гривна за зодия Козирог с камък Турмалин Сива гривна за зодия Козирог с камък Турмалин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Козирог. Комбинацията от Турмалин, матов и гланцов Планински кристал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са концентрация, баланс, пречистване, страст и сила. Този амулет е един прекрас..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна за зодия Козирог с камък Малахит Бежова гривна за зодия Козирог с камък Малахит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Козирог. Комбинацията от Малахит, Гранат, Тигрово око балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са интуиция, кураж, самочувствие, просперитет, издръжливост, защита, изобилие, щастие и креативност...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Водолей с камък Бразилски Содалит Синя гривна за зодия Водолей с камък Бразилски Содалит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Водолей. Комбинацията от Бразилски Содалит, Хематит, Планински кристал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са сила, кураж, фокус, мъдрост, проницателност, възприемчивост и пречистване на нег..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Овен с камък Аквамарин Синя гривна за зодия Овен с камък Аквамарин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Овен. Комбинацията от Лазурит, Аквамарин и син Авантюрин балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са духовност, осъзнатост, комуникация, кураж, интуиция, емоционалност, приключения, творчество и ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с червен конец и буква от стомана. Предлага се в два цвята корда - червена и черна. Изберете желаната от Вас буква и цвят на кордата от падащото меню Хипоалергенна, водоустойчива и не променя цвета си. Размер: по индивидуална поръчка на клиента, моля изберете Вашия размер от менюто ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Лилава гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Тюркоазена гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Бежова гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Черна гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амуле..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Показани 1 от 12 | 86 (8 Страници)