Меню
Количка

Мъжки гривни

Гривна с червен конец и буква от стомана. Предлага се в два цвята корда - червена и черна. Изберете желаната от Вас буква и цвят на кордата от падащото меню Хипоалергенна, водоустойчива и не променя цвета си. Размер: по индивидуална поръчка на клиента, моля изберете Вашия размер от менюто ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Лилава гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Тюркоазена гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Бежова гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амул..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Черна гривна със смарагдово зелен скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амуле..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Гривна в черен цвят със скарабей кристал Swarovski elements. Скарабея носи богатство на притежателя си - както материално, така и духовно. Като пазител на гробниците в Египет това е древен знак на защита и покровителство. С тази гривна ще съчетаете красивата визия и удобството. Този амулет е един п..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Стилна мъжка гривна в синьо-зелен цвят от естествени камъни Хризокола 6мм и мънисто стомана. Този полускъпоценен камък подобрява жизнеността и издръжливостта. Повишава самочувствието и спомага за взимане на решения Гривната е изработена е от издръжлив текстилен шнур и завършва с шамбала плетка з..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Ръчно изработена мъжка гривна в черен цвят от естествени камъни Оникс 6мм и мъниста стомана. Този полускъпоценен камък подобрява жизнеността и издръжливостта. Повишава самочувствието и спомага за взимане на решения Гривната е изработена е от издръжлив текстилен шнур и завършва с шамбала плетка за..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Двойна мъжка гривна в зелен цвят с естествени камъни Малахит 6мм и месингови детайли.Малахитът привлича просперитет и добро финансово състояние. Защитава по време на пътуване. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесн..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Двойна мъжка гривна в цвят бордо с естествени камъни Гранат 6мм и месингови детайли.Гранатът се грижи основно за доброто здраве, подсилва куража и вдъхва смелост. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поста..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Двойна мъжка гривна с естествени камъни Мъхов Ахат 6мм и месингови детайли.Този полускъпоценен камък привлича просперитета, богатството и успеха. Насърчава усърдието, издръжливоста и добрата концентрация. Модерен аксесоар е удобен и неангациращ и същевременно откроява Вашия стил. Здравата ластична..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Стилна мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит 6мм и мъниста стомана.Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Показани 1 от 12 | 79 (7 Страници)