Меню
Количка

Мъжки гривни от мъниста

Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Амазонит и черен Оникс, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Тюркоаз и черен Оникс, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата ..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Вулканичен камък и Тигрово око, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Вулканичен камък и Малахит, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при лип..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - матов Оникс и Унакит, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата н..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - матов Оникс и Пейзажен Яспис, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при л..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Дървсен Яспис и Хематит, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсат..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от два вида полускъпоценни камъни - Мраморен Оникс и Хематит, специално подбрани в най-гладките им форми, и хексагонално мънисто Хематит за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липса..
26.80 лв. Без данък:22.33 лв.
Зелена мъжка гривна с мъниста естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Малахит с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при л..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Зелена мъжка гривна с мъниста естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Индийски Ахат с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и..
20.80 лв. Без данък:17.33 лв.
Черна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни черен Турмалин с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при ли..
30.80 лв. Без данък:25.67 лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Гранат с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и две мъниста стомана за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата на излишно натоварва..
22.80 лв. Без данък:19.00 лв.
Показани 1 от 12 | 94 (8 Страници)