Меню
Количка

Мъжки гривни от мъниста

Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни черен Оникс с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липса..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Бразилски Содалит с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Лабрадорит с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсат..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Мъхов Ахат с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсат..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Бяла мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Хаулит с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата на и..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Лава камък с размер 8 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и три мъниста Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсат..
26.80лв. Без данък:22.33лв.
Синя мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Лазурит с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липсата на..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни черен Оникс с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липс..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Лава камък с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липса..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Яспис Пикасо с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при лип..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Лабрадорит с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липса..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Стилна мъжка гривна от естествени камъни и еластичен силиконов шнур. Използвани са мъниста от полускъпоценни камъни Мъхов Ахат с размер 6 мм, специално подбрани в най-гладките им форми, и едно мънисто Хематит под формата на куб за акцент. Благодарение на издръжливостта на материалите и при липса..
20.80лв. Без данък:17.33лв.
Показани 1 от 12 | 77 (7 Страници)