Меню
Количка

Зодиакални гривни

Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Лъв. Комбинацията от Цитрин, Рутилов кварц и Тигрово око балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са решителност, възприемчивост, кураж, самочувствие, позитивност и спокойствие. Този амулет..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Лъв. Комбинацията от Берил, Лабрадорит и черен Оникс балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са хармония, ентусиазъм, духовност, спокойствие, емоционален баланс и комуникация. Този амулет ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Рак. Комбинацията от Халцедон, Опал и Лунен камък. балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са хармония, ентусиазъм, духовност, спокойствие, емоционален баланс и комуникация. Този амулет е ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Близнаци. Комбинацията от Цоизит, Рутилов кварц и Океански Яспис балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са спокойствие, фокус, устойчивост и просперитет. Този амулет е един прекрасен начи..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Близнаци. Комбинацията от Мъхов Ахат, Планински кристал и Хаулит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са спокойствие, фокус, устойчивост и просперитет. Този амулет е един прекрасен начи..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Рак. Комбинацията от Карнеол, Яспис Пикасо и Океански Яспис балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са далновидност, творчество, концентрация, оптимизъм, самочувствие и комуникация. Този а..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Телец. Комбинацията от Хризокола, Тюркоаз и Лазурит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са креативност, хармония, баланс, духовност, осъзнатост и комуникация. Този амулет е един прекра..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Телец. Комбинацията от Розов кварц, Родохрозит и Опал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са любов, вярност, доброта, искреност, страст, емоционален баланс, духовност и комуникация. То..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Везни. Комбинацията от Розов кварц, Турмалин и Лунен камък балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са любов, вярност, доброта, искреност, страст, баланс, интуиция, емпатия и спокойствие. Т..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Везни. Комбинацията от Берил, Опал и Лазурит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са емоционален баланс, духовност, комуникация, толерантност,отговорност и наблюдателност. Този амулет е..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Скорпион. Комбинацията от Кралски Обсидиан, Турмалинов кварц и Лабрадорит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са: разкрива таланта, премахва негативизма, интелект, вдъхновение, постоянство. ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Скорпион. Комбинацията от Планински кристал, Тюркоаз и Опал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са концентрация, баланс, пречистване, духовност. Този амулет е един прекрасен начин да п..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Показани 1 от 12 | 88 (8 Страници)