Меню
Количка

Колиета

Герданите и колиета са един от най-разпространените женски аксесоари. През последните няколко години като тенденция се наложи използването на висулки както към тези бижута, така и за телефони, гривни и обеци. Тези накити могат да съчетаят в себе си много техники и различни видове материали или да са със семпли и изчистени модели, но също така ефектни. Изработват се от метали, кристали, кожа, смола, пластмаса, стъкло и много други. Ние предлагаме на своите клиенти огромен избор от ръчно изработени гердани от различни материали, най-вече от смола, в разнообразни форми и цветове, подходящи за всеки вкус и за всяко настроение. 

Дамско двуредно колие от стомана в цвят злато Дамско двуредно колие от стомана в цвят злато
Нов
Красиво двуредно колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: златен Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см Размер..
21.80лв.
Двуредно колие от стомана в цвят розово злато Двуредно колие от стомана в цвят розово злато
Нов
Красиво двуредно колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: розово злато Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см ..
21.80лв.
Двуредно колие от стомана в сребърен цвят Двуредно колие от стомана в сребърен цвят
Нов
Дамско колие с два различни нежни синджира и малка висулка кръг за акцент. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: кръг Цвят: сребърен Дължина: първи ред - 33 см, втори ред - 44см Размер на дета..
21.80лв.
Сребърно дамско колие с нежни детайли от седеф Сребърно дамско колие с нежни детайли от седеф
Нов
Дамско колие от стомана с детайли от седеф в сребърен цвят. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: седеф, стомана Елемент: кръгове със седеф Цвят: сребърен Дължина: 45 см Размер на детайлите: 6мм диаметър ..
21.80лв.
Дамско колие с нежни детайли от седеф и розово злато Дамско колие с нежни детайли от седеф и розово злато
Нов
Дамско колие от стомана с детайли от седеф в цвят розово злато. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: седеф, стомана Елемент: кръгове със седеф Цвят: розово злато Дължина: 45 см Размер на детайлите: 6мм диамет..
21.80лв.
Нежно дамско колие с цигулка в цвят розово злато Нежно дамско колие с цигулка в цвят розово злато
Нов
Дамско колие с цигулка в цвят розов злато. Висулката е инкрустирана с малки бели кристали. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана, кристали Елемент: цигулка Цвят: розово злато Дължина: 40см Размер на в..
21.80лв.
Двойно дамско колие от стомана с триъгълни висулки в цвят злато Двойно дамско колие от стомана с триъгълни висулки в цвят злато
Нов
Златно дамско колие с две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: златен Дължина: горна част - 40см, долна..
21.80лв.
Двойно дамско колие от стомана с триъгълни висулки Двойно дамско колие от стомана с триъгълни висулки
Нов
Дамско колие в сребърен цвят с две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: сребърен Дължина: горна част - ..
21.80лв.
Двойно дамско колие от стомана розово злато с триъгълни висулки Двойно дамско колие от стомана розово злато с триъгълни висулки
Нов
Дамско колие в цвят розово злато две висулки симетрични триъгълници. Колието изглежда като двуредов чокър. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: триъгълници Цвят: розово злато Дължина: горна ч..
21.80лв.
Дамско колие в цвят розово злато с нежна висулка от луни и звезди. Този модел може да се съчетае с някое от колиетата тип чокър за постигане на ефект на двоен аксесоар. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елеме..
21.80лв.
Дамско колие в златен цвят с нежна висулка от луни и звезди. Този модел може да се съчетае с някое от колиетата тип чокър за постигане на ефект на двоен аксесоар. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: л..
21.80лв.
Дамско колие в сребърен цвят с нежна висулка от луни и звезди. Този модел може да се съчетае с някое от колиетата тип чокър за постигане на ефект на двоен аксесоар. Колието е изработено от стомана, която не предизвиква алергии и с времето не променя цвета си. Материали: стомана Елемент: ..
21.80лв.
Показани 1 от 12 | 78 (7 Страници)