Меню
Количка

Колиета

Герданите и колиета са един от най-разпространените женски аксесоари. През последните няколко години като тенденция се наложи използването на висулки както към тези бижута, така и за телефони, гривни и обеци. Тези накити могат да съчетаят в себе си много техники и различни видове материали или да са със семпли и изчистени модели, но също така ефектни. Изработват се от метали, кристали, кожа, смола, пластмаса, стъкло и много други. Ние предлагаме на своите клиенти огромен избор от ръчно изработени гердани от различни материали, най-вече от смола, в разнообразни форми и цветове, подходящи за всеки вкус и за всяко настроение. 

Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Авантюрин.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на ко..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Тюркоаз.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на коли..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Розов кварц.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на ..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Ахат.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на колието..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Лазурит, Ахат, Цитрин, Авантюрин и Планински кристал.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Корал.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на колиет..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Тигрово око.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на ..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца син Авантюрин.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота н..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Цитрин.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на колие..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Лунен камък.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на ..
13.00лв.
Нежно и красиво колие с висулка Дървото на живота. Листата на дървото са преплетени с тел малки парченца Аметист.Дължина на верижката: регулируем размер от 45cm до 50cmТова бижу е идеално за ежедневно облекло, вечерно облекло или вашият индивидуален и уникален стил!За да удължите живота на коли..
13.00лв.
Колие с висулка от полускъпоценен камък Актинолит и стоманен синджир, които не променя цвета си във времето и не причинява алергии. Дължина: 22см или 25смГолемина на висулката: 4см х 1смАктинолитЗа да запазите възможно най-дълго вашето бижу:Пазете го от контакт с вода. Избягвайте драскане или удря..
13.00лв.
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)