Меню
Количка

Дамски бижута

Розова гривна за зодия Водолей с камък Цоизит Розова гривна за зодия Водолей с камък Цоизит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Водолей. Комбинацията от Цоизит, Аметист, Розов кварц балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са креативност, интуиция, духовност, изобилие, просперитет, страст, любов, вярност, доброта и искрен..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна за зодия Овен с камък Цитрин Бежова гривна за зодия Овен с камък Цитрин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Овен. Комбинацията от Цитрин, Гранат, Океански Яспис балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са изобилие, щастие, креативност, решителност, възприемчивост, оптимизъм, самочувствие и комуникация...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна за зодия Риби с камък Океански Яспис Бежова гривна за зодия Риби с камък Океански Яспис
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Риби. Комбинацията от Океански Яспис, Тюркоаз, Малахит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са оптимизъм, самочувстие, комуникация, защита и баланс на енергията. Този амулет е един прек..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Риби с камък Аквамарин Синя гривна за зодия Риби с камък Аквамарин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Риби. Комбинацията от Аквамарин, Опал, Аметист балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са кураж, интуиция, емоционалност, духовност, комуникация и емоционален баланс. Този амулет е един пр..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Сива гривна за зодия Козирог с камък Турмалин Сива гривна за зодия Козирог с камък Турмалин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Козирог. Комбинацията от Турмалин, матов и гланцов Планински кристал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са концентрация, баланс, пречистване, страст и сила. Този амулет е един прекрас..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Бежова гривна за зодия Козирог с камък Малахит Бежова гривна за зодия Козирог с камък Малахит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Козирог. Комбинацията от Малахит, Гранат, Тигрово око балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са интуиция, кураж, самочувствие, просперитет, издръжливост, защита, изобилие, щастие и креативност...
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Водолей с камък Бразилски Содалит Синя гривна за зодия Водолей с камък Бразилски Содалит
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Водолей. Комбинацията от Бразилски Содалит, Хематит, Планински кристал балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са сила, кураж, фокус, мъдрост, проницателност, възприемчивост и пречистване на нег..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Синя гривна за зодия Овен с камък Аквамарин Синя гривна за зодия Овен с камък Аквамарин
Нов
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Овен. Комбинацията от Лазурит, Аквамарин и син Авантюрин балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са духовност, осъзнатост, комуникация, кураж, интуиция, емоционалност, приключения, творчество и ..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Светло синя гривна с кристални перли Swarovski и Пеперуда Светло синя гривна с кристални перли Swarovski и Пеперуда
Нов
Нежна и минималистична дамска гривна в светло син цвят с кристални перли Swarovski, пеперуда кристал Swarovski и мъниста стомана. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Размер на перлите: 4mm Материали: кристални перли Сваровски, кристал Swarovski® elements..
34.80лв. Без данък:29.00лв.
Синя дамска гривна с кристални перли Swarovski и Звезда Синя дамска гривна с кристални перли Swarovski и Звезда
Нов
Нежна дамска гривна в син цвят с кристални перли Swarovski, звезда кристал Swarovski и мъниста стомана. Този аксесоар може да бъде съчетан с вашето ежедневно и официално облекло. Размер на перлите: 4mm Материали: кристални перли Swarovski, кристал Swarovski® elements, стомана, силиконова корд..
34.80лв. Без данък:29.00лв.
Нежна гривна в сив цвят с полускъпоценни камъни Лабрадорит и акцент звезда Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на камъка: 4мм Материали: Лабрадорит, кристал Swarovski® elem..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Нежна и деликатна дамска гривна в красиви цветове - бежoво, злато, кафяво и синьо. Изработена е от полускъпоценни камъни Ахат, Тигрово око, Лазурит, Жадеит и кристали. Най-хубавото на този аксесоар е възможността да се носи и като гривна или няколко редово колие. С това бижу можете да зарадвате себ..
55.80лв. Без данък:46.50лв.
Показани 1 от 12 | 490 (41 Страници)