Меню
Количка

Дамски бижута

Дамска гривна с елемент корона и камък Гранат
Нов
Нежна и стилна гривна със символ месингова корона и камък Гранат. Размер на гривната: по индивидуална поръчка на клиента, моля изберете Вашия размер от менюто Размер на мънистата: 8мм Елемент корона Цвят моля изберете от менюто* Материали: месинг, полускъпоценни камъни, еластична ..
23.00лв.
Гривна с кристали и родиево мънисто
Нов
Един от най-нежните и същевременно най-ефектни аксесоари! Тази гривна е изработена от кристал 4мм и родиево мънисто 4мм в сребърно или розово злато. Богата гама от цветове, които могат да се носят самостоятелно или да се съчетаят за още по-бляскава визия. Размер на гривната: по индивидуална пор..
9.00лв.
Гривна с червен конец и златно дърво на живота в сърце Гривна с червен конец и златно дърво на живота в сърце
Нов
Красива гривна-амулет с червен конец и златно дърво на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски ..
12.00лв.
Гривна с червен конец и дървото на живота в сърце Гривна с червен конец и дървото на живота в сърце
Нов
Красива гривна-амулет с червен конец и дървото на живота в сърце. Дървото символизира живот, могъщество, дълголетие,търпение и щедрост. По този начин направена гривната освен красив аскесоар, e и амулет. Размер: Регулируем Материали: Елемент от медицинска стомана, Червен бижутерски памуч..
12.00лв.
Гривна със златиста четирилистна детелина и червен конец Гривна със златиста четирилистна детелина и червен конец
Нов
Нежна гривна-амулет с елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено би..
12.00лв.
Ръчно изработена гривна от червен конец и нежен елемент в сребрист цвят - дървото на живота. Дървото е символ на търпение, живот, могъщество, дълголетие и щедрост. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур Ръчно изработено бижу с ви..
12.00лв.
Ръчно изработена гривна-амулет от червен конец и нежен елемент четирилистна детелина. Комбинацията между червения конец и четирилистната детелина прави гривната и талисман - носещ късмет, щастие и любов. Размер: Регулируем Материали: Елемент от стомана, Червен бижутерски памучен шнур ..
12.00лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Водолей. Гривната е изработена от Гранат, Пренит и Цитрин. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Гранат, Пренит, Цитрин Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по индивидуална..
24.90лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Рак. Гривната е изработена от Планински кристал, Амазонит и Лунен камък. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Планински кристал, Амазонит, Лунен камък Размер на камъка: 8мм Раз..
24.90лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Овен. Гривната е изработена от Цитрин, Гранат и Амазонит. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Цитрин, Гранат и Амазонит Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по индивидуал..
24.90лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Риби. Гривната е изработена от Цитрин, Гранат и Тигрово око. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Цитрин, Гранат, Тигрово око Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по индив..
24.90лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Близнаци. Гривната е изработена от Цитрин, Гранат и Тигрово око. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Цитрин, Гранат, Тигрово око Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по и..
24.90лв.
Показани 1 от 12 | 96 (8 Страници)