Меню
Количка

Дамски бижута

Синя гривна със сребрист кръст кристал Swarovski Синя гривна със сребрист кръст кристал Swarovski
Нов
Гривна в син цвят със сребрист кръст кристал Swarovski elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разде..
18.90лв.
Синя гривна с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale Синя гривна с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale
Нов
Гривна в син цвят с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
18.90лв.
Виолетова гривна с кръст кристал Swarovski Виолетова гривна с кръст кристал Swarovski
Нов
Гривна във виолетов цвят с кръст кристал Swarovski Aurore Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се раз..
18.90лв.
Черна гривна с кръст кристал Swarovski Jet Черна гривна с кръст кристал Swarovski Jet
Нов
Гривна в черен цвят с кръст кристал Swarovski Jet. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Разм..
18.90лв.
Гривна с червен конец и черен кръст кристал Swarovski Гривна с червен конец и черен кръст кристал Swarovski
Нов
Гривна с червен конец и елемент кръст Swarovski в цвят Jet. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте...
18.90лв.
Черна гривна с кръст Swarovski Aurore Boreale Черна гривна с кръст Swarovski Aurore Boreale
Нов
Черна гривна амулет с елемент кръст Swarovski в цвят Aurora Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се р..
18.90лв.
Гривна с червен конец и кръст кристал Swarovski Гривна с червен конец и кръст кристал Swarovski
Нов
Гривна амулет с червен конец и елемент кръст Swarovski в цвят Aurora Boreale. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налаг..
18.90лв.
Дамска гривна със златна детелина кристал Swarovski Дамска гривна със златна детелина кристал Swarovski
Нов
Дамска гривна амулет със златна детелина кристал Swarovski в цвят Metallic Sunshine. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. Разм..
13.90лв.
Дамска гривна с червен конец и детелина кристал Swarovski Дамска гривна с червен конец и детелина кристал Swarovski
Нов
Дамска гривна амулет с червен конец и елемент четирилистна детелина Swarovski в цвят Peridot. Детелината е символ е на късмет, успех и сполука. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте. ..
13.90лв.
Бебешка гривна с тюркоазена корда и кристал Сваровски Бебешка гривна с тюркоазена корда и кристал Сваровски
Нов
Бебешка гривна с тюркоазена корда и кристал Сваровски Fuchsia във формата на на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Амулетът е специално направен за детска ръка и сме подбрали най-безопасния елемент за детайл. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък за беб..
11.90лв.
Бебешка гривна с розова корда и кристал Сваровски Rose във формата на на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Амулетът е специално направен за детска ръка и сме подбрали най-безопасния елемент за детайл. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък за бебе. ..
11.90лв.
Бебешка гривна с червен конец и бял кристал Сваровски Aurora Boreale във формата на на сърце. Сърцето е символ е на любов, доброта и взаимност. Амулетът е специално направен за детска ръка и сме подбрали най-безопасния елемент за детайл. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък..
11.90лв.
Показани 1 от 12 | 264 (22 Страници)