Меню
Количка

Кафяв зодиакален амулет за Дева

Кафяв зодиакален амулет за Дева
Кафяв зодиакален амулет за Дева
Кафяв зодиакален амулет за Дева
Кафяв зодиакален амулет за Дева
Кафяв зодиакален амулет за Дева
  • Наличност: В наличност
  • Модел: AMB006
12.90лв.

Описание

Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Дева. Основата на гривната е кафяв памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Планински кристал, Оникс, Авантюрин - За пречистване, вдъхновение, интуиция и баланс. Този амулет е един прекрасен начин да поднесете нежен подарък със скрита символика или да дарите себе си с бижу, с което няма да се налага да се разделяте.

Размер на амулета: Регулируем и универсален

Размер на камъните: 8мм.10мм.

Камъни: Планински кристал, Оникс, Авантюрин

Материали: Полускъпоценни камъни,кафяв бижутерски памучен шнур

  • Ръчно изработено бижу с висококачествени материали.
  • Гривните могат да бъдат изработени в удобен за Вас размер. За най-голяма точност моля изберете размер от падащото меню преди да добавите продукта във вашата кошница.
  • Ако се затруднявате да определите точния размер използвайте инструкциите от линка: инструкции за мерене
  • За да запазите живота на вашето бижу по-дълго избягвайте контакт с вода и козметика. Може да прочетете повече за грижата за аксесоарите тук: грижа за бижута
  • Всяка гривна е индивидуално опакована в красива кутия с нашето лого и е готова да бъде изпратена като подарък на избран от вас човек.

Важно: Поради спецификите на полускъпоценните камъни и тяхната уникалност, може да има леко разминаване между цветовете и шарките на камъка между снимките и получения от Вас продукт. Също така може да има леко разминаване в цветовете на снимките и реалните продукти заради различните видове устройства и техните настройки!