Меню
Количка

Тюркоазена плетена гривна Тибетски възел на щастието

Тюркоазена плетена гривна Тибетски възел на щастието

Харектеристики

Детайли
Материал Бижутерски памучен шнур
Пол Унисекс
Размер Регулируем
Цвят Тюркоаз
Тюркоазена плетена гривна Тибетски възел на щастието
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GTQ011
17.80 лв.
Без данък: 14.83 лв.

Избери своя размер

Описание

Ръчно плетена гривна Тибетски възел на щастието в цвят тюркоаз.

Ръчно излпетена гривна от цветен памучен шнур и тибетски възли за щастие, късмет и одухотвореност.
Този аксесоар се откриява със свежите си цветове и същевременно е лесен за съчетаване и с други бижута с полускъпоценни камъни.

Благодарение на специфичната форма на този възел и меката корда можете да носите гривната постоянно, тъй като прилепва плътно по ръката Ви и не създава излишен дискомфорт.

Всяка една от тях се изработва специално по Ваша поръчка и съобразена с индивидулния Ви размер. Въпреки това има предвиден толеранс за регулиране на размера по удобен за Вас начин, използвайки плъзгащият се възел за затягане и отпускане.

Размер на амулета: Регулируем и универсален

Материали: Тюркоазен бижутерски памучен шнур

  • Ръчно изработено бижу с висококачествени материали.
  • Гривните могат да бъдат изработени в удобен за Вас размер. За най-голяма точност моля изберете размер от падащото меню преди да добавите продукта във вашата кошница.
  • Ако се затруднявате да определите точния размер използвайте инструкциите от линка: инструкции за мерене
  • За да запазите живота на вашето бижу по-дълго избягвайте контакт с вода и козметика. Може да прочетете повече за грижата за аксесоарите тук: грижа за бижута
  • Всяка гривна е индивидуално опакована в красива кутия с нашето лого и е готова да бъде изпратена като подарък на избран от вас човек.

Важно: Поради спецификите на полускъпоценните камъни и тяхната уникалност, може да има леко разминаване между цветовете и шарките на камъка между снимките и получения от Вас продукт. Също така може да има леко разминаване в цветовете на снимките и реалните продукти заради различните видове устройства и техните настройки!