Меню
Количка

Търсене - риби

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Риби. Комбинацията от Океански Яспис, Тюркоаз, Малахит балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са оптимизъм, самочувстие, комуникация, защита и баланс на енергията. Този амулет е един прек..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Риби. Гривната е изработена от Опал, Аметист, Лунен камък и Флуорит. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Опал, Аметист, Лунен камък и Флуорит Размер на камъка: 8мм Размер на..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Красива и нежна гривна за зодия Риби с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Тигрово око, Малахит, Тюркоаз, Розов Кварц Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Кафяв ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Прекрасна гривна на еластична корда с естествени камъни и месингов елемент. Камъкът на искреността Лазурит създава усещане за духовна чистота и спокойствие. Възприеман в древността като „божествен атрибут“. Камъни: Лазурит Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценн..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Красива дамска гривна в зелен и кафяв цвят с естествени камъни Амазонит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни Аметист и акцент кръст Swarovski elements. Тази гривна ще Ви помогне да засилите интуицията си и да разчитате повече на нея. Също така носи искреност и любов. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоце..
34.80лв. Без данък:29.00лв.
Красива дамска гривна в син и кафяв цвят с естествени камъни Варисцит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6мм..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Тюркоаз и кристал Скарабей Swarovski Elements. Скарабеят е древен пазител на пирамидите и съкровищата в тях. Символ е на богатство, просперитет и закрила. Носете тази гривна, за да ви предпази от страховете ви. Тюркоазът запазва старите приятелства и ви помага да изгра..
36.80лв. Без данък:30.67лв.
Елегантна и изящна гривна изработена от естествени камъни, сребристи мъниста стомана и еластична силиконова корда. Хармонично са комбинирани Лунен камък размер 6мм и сребристо мънисто калинка с инкрустирани кристали, като същевременно е постигнат баланс между различните детайли. Това бижу съчета..
40.80лв. Без данък:34.00лв.
Лилава безкрайност – такова усещане създава тази очарователна гривна на ластик с естествени камъни и месингова висулка. Камъкът е Аметист и има успокояващ ефект, създава душевен мир и привлича справедливостта. Камъни: Аметист Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоц..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Дамска гривна с естествени камъни Планински кристал и акцент четирилистна детелина Swarovski elements. Този аксесоар служи и като амулет за вдъхновение. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и талисмани. Размер на ка..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 77 (7 Страници)