Меню
Количка

Търсене - близнаци

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Колие „капка“ с верижка от стомана. В епоксидна смола е заключен камъка Турмалин, притежващ огромна сила.  Размер: Размер: дължина на верижката - 40см + 3см удължение / размер на детайла - 2,5см Елемент: Капка Камък: Турмалин Зодия: Козирог, Везни, Близнаци Материали..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Бижу, заредено с енергията на Слънцето. Формата на колието е „капка“,а верижката е от стомана. В епоксидна смола е поставен топлият и животворен камък Цитрин. Размер: дължина на верижката - 40см + 3см удължение / размер на детайла - 2,5см Елемент: Капка Камък: Цитрин Зодия: Лъ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Гривна с три полускъпоценни камъка специално подбрани за нуждите на зодия Близнаци. Комбинацията от Цоизит, Рутилов кварц и Океански Яспис балансира техните влияния. Основните ползи от носенето на този амулет са спокойствие, фокус, устойчивост и просперитет. Този амулет е един прекрасен начи..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Стилна мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит 6мм и мъниста стомана.Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит и Хематит с ластична корда. Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. Хематитът от своя страна дарява със сила и кураж, подсилва паметта и фокусът. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Гранат и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да хармонизирате отношенията с близките ви и да подсилите добрите приятелства. Гранатът носи силна сексуална енергия, ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива и нежна гривна за зодия Близнаци с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Розов кварц, Лунен камък, Содалит, Хематит Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Розов ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Близнаци. Гривната е изработена от Цитрин, Гранат и Тигрово око. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Цитрин, Гранат, Тигрово око Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по инди..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Мокаит и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да вземате по-лесно решения и за емоционално израстване. Мокаитът засилва концентрацията ни към важните неща в живота...
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Великолепна гривна на еластична корда с камъни Оникс и месингова висулка Ангел. Камъкът извисява духа и го зарежда с нечувана сила. Помага за концентрацията, а специалната му сила е да пробужда инстинктите. Камъни: Оникс Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни ..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Весела и нежна дамска гривна с Хематик и Бухалче в розово злато. Камъкът има силата да защитава,да влияе на самочувствието и себеуважението. Камъни: Хематит Размер на камъка: 4мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: бухал Размер: ..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Красива дамска гривна в зелен и кафяв цвят с естествени камъни Амазонит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 63 (6 Страници)