Меню
Количка

Търсене - дева

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Бижу, заредено с енергията на Слънцето. Формата на колието е „капка“,а верижката е от стомана. В епоксидна смола е поставен топлият и животворен камък Цитрин. Размер: дължина на верижката - 40см + 3см удължение / размер на детайла - 2,5см Елемент: Капка Камък: Цитрин Зодия: Лъ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Стилна мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит 6мм и мъниста стомана.Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит и Хематит с ластична корда. Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. Хематитът от своя страна дарява със сила и кураж, подсилва паметта и фокусът. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Дева. Гривната е изработена от кафяв Авантюрин и висок клас Гранат и Цитрин. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Гранат, Цитрин, Слънчев камък и Авантюрин Размер на камъка: 8мм ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Красива и нежна гривна за зодия Дева с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Кафяв Авантюрин, Малахит, Яспис, Аметист Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Кафяв Кафяв ..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Мокаит и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да вземате по-лесно решения и за емоционално израстване. Мокаитът засилва концентрацията ни към важните неща в живота...
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Великолепна гривна на еластична корда с камъни Оникс и месингова висулка Ангел. Камъкът извисява духа и го зарежда с нечувана сила. Помага за концентрацията, а специалната му сила е да пробужда инстинктите. Камъни: Оникс Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни камън..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Прекрасна гривна на еластична корда с естествени камъни и месингов елемент. Камъкът на искреността Лазурит създава усещане за духовна чистота и спокойствие. Възприеман в древността като „божествен атрибут“. Камъни: Лазурит Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценн..
15.80лв. Без данък:13.17лв.
Красива дамска гривна в зелен и кафяв цвят с естествени камъни Амазонит, Тигрово око и акцент зелен скарабей кристал Swarovski elements. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. Размер на камъните: 6..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Мъхов Ахат, черен Оникс фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за здраве, положителни мисли и предпазване от негативна енергия. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Амазонит и акцент кръст Swarovski elements. Амазонитът е известен като камък на смелоста, верноста и красноречието. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. ..
27.80лв. Без данък:23.17лв.
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)