Меню
Количка

Търсене - водолей

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Бижу, заредено с енергията на Слънцето. Формата на колието е „капка“,а верижката е от стомана. В епоксидна смола е поставен топлият и животворен камък Цитрин. Размер: дължина на верижката - 40см + 3см удължение / размер на детайла - 2,5см Елемент: Капка Камък: Цитрин Зодия: Лъ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Водолей. Основата на гривната е бежов памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Яспис, Тигрово око, Гранат - За стабилност, късмет, смелост и здраве. Този амулет е един прекрасен н..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Стилна мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит 6мм и мъниста стомана.Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в цвят никел. Здравата ластична корда помага аксесоарът лесно да се поставя и..
16.80лв. Без данък:14.00лв.
Мъжка гривна в бял цвят от естествени камъни Хаулит и Хематит с ластична корда. Хаулитът помага за намаляване на стреса, здрав сън и премахване на гнева. Хематитът от своя страна дарява със сила и кураж, подсилва паметта и фокусът. За акцент на гривната са добавени две мъниста неръждаема стомана в ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Гранат и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да хармонизирате отношенията с близките ви и да подсилите добрите приятелства. Гранатът носи силна сексуална енергия, ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива и нежна гривна за зодия Водолей с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Планински кристал, Содалит, Хематит, Оникс Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Сив и чер..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Водолей. Гривната е изработена от Гранат, Пренит и Цитрин. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Гранат, Пренит, Цитрин Размер на камъка: 8мм Размер на гривната: по индивидуална по..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Лабрадорит и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да се освободите от тревожността и да я замените с ентусиазъм и вдъхновение. Лабрадоритът дава сила и постоянство ..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Великолепна гривна на еластична корда с камъни Оникс и месингова висулка Ангел. Камъкът извисява духа и го зарежда с нечувана сила. Помага за концентрацията, а специалната му сила е да пробужда инстинктите. Камъни: Оникс Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни камън..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Прекрасна гривна на еластична корда с естествени камъни и месингов елемент. Камъкът на искреността Лазурит създава усещане за духовна чистота и спокойствие. Възприеман в древността като „божествен атрибут“. Камъни: Лазурит Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценн..
15.80лв. Без данък:13.17лв.
Весела и нежна дамска гривна с Хематик и Бухалче в розово злато. Камъкът има силата да защитава,да влияе на самочувствието и себеуважението. Камъни: Хематит Размер на камъка: 4мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: бухал Размер: ..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Показани 1 от 12 | 72 (6 Страници)