Хороскоп за седмицата 06.07 – 12.07.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 06.07 – 12.07.2020г.

Юли вече започна, а вие усетихте ли благоприятната енергия на промяната? Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Може на моменти да се чудите дали сте на правилния път в живота си. Възможно е да си мислите, че ако сте взимали други решения и сте постъпвали различно, сега сте щели да бъдете в по-добра позиция. По-добри взаимоотношения, по-добри връзки, по-стабилна финансова обезпеченост. Но само защото все още не сте постигнали някое от тези неща, не означава че те няма да се материализират във времето.

Докато се движим през живота си често смятаме, че всяко решение е за постоянно или е било писано да се случи по определен начин. Тези дни ще имате възможност да погледнете на отминала ситуация от друг ъгъл. Дори това, което сте си представяли, да не се е развило по правилния начин, ще откриете друго значение зад това събитие. Това ще ви донесе облекчение и познание.

Направило ли ви е впечатление, че емоциите ви са постоянно променливи в присъствието на определена личност? Ако това ви е направило впечатление, сега е моментът да ви осени откровението и да погледнете на ситуацията реалистично. От тук ще можете да промените бъдещите ситуации с този човек.

Мандалата е сакрален символ, които кодира в себе си вечното познание на Вселената. За вас имаме съчетание на този елемент с полускъпоценни камъни и нежна гривна, изберете своя комплект!

Телец 20.04 – 20.05

Имате уесещането, че Вселената ви дава знак да се забързате. Но това далеч не е така. Вместо да бързате, е по-добре да се потопите в преживяването, през което минавате в момента, да си дадете време да осъзнаете случващото се. Имате посока, в която да се развивате, да изследвате и да започнете отново нещо, което в миналото не е пожънало успех. Може да изпитвате забавяния, но те се случват, защото вие не сте готови да получите това, което искате толкова много. Дайте си време, подгответе се според собственото ви темпо и не се притеснявайте да се върнете към стар проект – сега сте много по-добре подготвени за него.

Имате изключително натоварена програма тази седмица и постоянно се гоните с крайни срокове. Правилното подреждане на приоритетите би ви спестило доста тревоги. Не се отдавайте на желанието си да отметнете първо по-приятните задачи, защото успеха ви се крие в навременното решаване на проблемите.

Златният цвят може да ви върне вдъхновението и устрема – кой от нежните амулети със златисти тонове е вашият?

Близнаци 21.05 – 20.06

Доста често изпадате в ситуация, където дори и най-близките ви не разбират какво точно се опитвате да им кажете. Имате енигматична личност и това, че избягвате да споделяте искрените си чувства и мисли, само засилва това усещане в близките ви. Вие обаче, не забелязвате тази черта от характера си и ви е трудно да разберете защо другите ви възприемат по този начин. Тази седмица някой ще реагира на ваше изказване или постъпка и това ще ви даде възможност да видите чуждата гледна точка. Ако внимавате в ситуацията, този урок може да ви помогне да сте по-искрени и това ще подобри взаимоотношенията ви.

Дори седмицата да започне на високи обороти, ще успеете да преминете през нея леко и ефирно, най-вероятно с помощта на някой близък. Щом се почувствате в свои води ще започнете работа по всичките ви задачи, за които до сега не сте могли да се фокусирате.

Към края на седмицата е възможно да задълбочите връзката си с някой нов в живота ви, които най-вероятно сте срещнали покрай общи интереси.

Хубаво е тази седмица да търсите баланса, не само между работата и свободното ви време, но и между духовното, емоционалното и материалното.

Ако искате нещо малко и винаги до вас имаме идеалното предложение – баланс с малкото Дърво на живота с Оникс. Под формата на ключодържател или аксесоар за чанта – изборът е ваш!

Рак 21.06 – 22.07

Дори да сте родени с много таланти, по природа не обичате да се хвалите. Предпочитате околните сами да забелязват качествата и успехите ви. Рядко ви се струва, че има нещо достатъчно важно и забележително, че да го споделите с другите. Тази седмица звездите ви съветват да си дадете малко кураж и да покажете свой талант и страстта, която ви носи. С това може да привлечете някой, който ще ви помогне да постигнете ваша мечта.

Това е прекрасна седмица, да се опитате да преодолеете срамежливостта си. Опитайте се да разширите кръга си от познати и може да откриете много полезни познанства. Възможно е да намерите страхотен приятел или партньор, с който да изградите трайни взаимоотношения.

Неочаквано приятно изживяване може да ви хване неподготвени. Това ще включва личност, с която не сте в много добри отношения напоследък. Оставете се на момента и това може да излекува проблемните взаимоотношения.

Поглезете цветната си душа с цветно настроение и весел аксесоар във вашата любима цветова гама. Възползвайте се от големия избор да откриете пъстротата.

Лъв 23.07 – 22.08

Изморени ли сте или сте вдъхновени, малко е трудно да бъдете двете едновременно, нали? Може да сте стигнали предела с някоя ваша мечта, защото става изключително трудно да повярвате, че някога ще е сбъднете. Това осъзнаване може да ви настигне тази седмица и може да е болезнено да го приемете. Но това може да е само временната ви нагласа. Може да чувате тънкия глас на критиката, който ви казва, че добрите неща не се случват. Но това не е вярно! Трябва да погледнете честно и откровено на ситуацията.

Въпреки че често фантазирате за тази мечта и сте проучили различните ѝ аспекти, наистина ли сте се отдали на постигането ѝ? Може би не толкова, колкото трябва. Тази седмица направете опита да дадете максимума. След като сте направили няколко крачки в тази посока, ще можете да си направите извод. Дали това начинание си заслужава и дали е наистина това, което искате. Това разбиране на случващото се ще ви даде увереност и сигурност.

Време е да повдигнете някоя чувствителна тема с ваш много близък човек. Дори това да създаде няколко момента на неудобство, те ще отминат много бързо и ще пристъпите към разешаване на проблема.

Вашата царствена натура и визия може да допълните с някоя от страхотните гривни от кожа в стилни цветове.

Дева 23.08 – 22.09

Вълнуващи нови идеи, нови приятелства и запознанства и нови посоки за по-добро бъдеще. Това са нещата, които трябва да изследвате и проучвате тази седмица. Първоначално може да се почувствате заляти от вълната на нови идеи и вдъхновения. Постарайте се да ги запишете, защото ще се сменят с бързи темпове. Поне няколко от тях ще си заслужават вниманието ви и проучването им.

Хората, с които се срещате тази седмица, ще докоснат емоционалния ви свят. Независимо дали е от романтична гледна точка, или от идеологична, ще искате да се сближите с тях и да ги опознаете.

Също така ще имате възможност да се отклоните от това, което до сега сте смятали за единствената ви посока. Дали ще поемете това ново приключение зависи изцяло от вас, но звездите ви подкрепят за този избор. Има потенциала да бъде нещо изключително специално.

И ако тази колоритност не ви е достатъчна, се пригответе за натоварен работен процес. Но ако се движите с равномернои постоянно темпо ще успеете да се справите с всичко.

Дайте си време да отдъхнете, да медитирате или да говорите с любимите си хора. Това са прекрасни занимания, с които ще изпълните и времето, и сърцето си с позитивност.

Увийте настроението и емоцията от новите преживявание на китката си с някоя от летните ни гривни с Жадеит! Усмивките са гарантирани.

Везни 23.09 – 22.10

Някой, който е бил винаги до вас и ви е покрепял и помагал, може да е прехвърлил фокуса си върху нещо друго. И сега вие нямате опората, на която сте свикнали да разчитате. Но това може да не е никак случайно. Това може да са стъпките на Вселената да ви даде възможност да сте по-самостоятелни и да вярвате повече в себе си. Време е вие да решавате проблемите си и да преследвате вашите мечти. Опитайте се да погледнете на тази ситуация като нещо хубаво, което ви се случва. Силата на духа, която ще изградите след това, ще остане с вас завинаги.

Възможно е да обвинявате приятел или някой от семейството ви, че не е здраво стъпил на земят. Всъщнос вие сте тези, които могат да спечелят, ако опитат малко по-освободено мислене. Ако ви подканят да дадете идея, която може да ви постави в центъра на събитията, недейте да играете на сигурно. Така или иначе сте достатъчно заземени, време ви е да се научите да летите.

Ако сте търсили източници на вдъхновение за ваше хоби, тази седмица може да ви сблъска със ситуация, която ще ви насочи в правилната посока. И няма да ви се налага да молите за нищо или да вземате на заем!

Зодиакалната гривна за Везни съчетава най-подходящите за вас полускъпоценни камъни и е източник на сила и баланс.

Скорпион 23.10 – 21.11

Всяко остатъчно напрежение от неща, които са се объркали миналата седмица, може да бъде канализирано в работата ви сега. Имате толкова много неща да правте и задълбаването в незаършените и нови проекти ще ви помогне да се освободите от негативната енергия. Така ще изчистите и ума, и настроението си и ще може да погледнете на чисто на всичко, с което се занимавате. В този период имате възможността да постигнете огромен напредък с всичко, което ви вълнува.

Ако сте мислили да се освободите от скучната корпоративна среда или това да работите за друг, Вселената ви подкрепя да започнете да изследвате желаните от вас опции. Има много информация, която ако потърсите, ще ви насочи към правилния път за вас.

Може да се съгласите с мнението на някой по въпрос, който касае и двама ви, въпреки че не сте съвсем на същото мнение. Хубаво е да си обърнете внимание по този въпрос на по-дълбоко ниво. Това може да е вашият начин да се разбирате с хората, вместо да направите най-доброто за вас или ситуацията. Помислете си хубаво дали постъпвате правилно или просто е по-удобно така?

Окото вижда и помага за взимането на решения, когато сте изправени на кръстопът. Каква е ползата от Хематита вижте тук.

Стрелец 22.11 – 21.12

Като цяло сте доста популярни благодарение на чара ви и социалните ви умения. Тази седмица може да усетите, че присъствието ви е търсено от още повече места. Съгласявайте се на колкото можете повече покани, защото определено ще се насладите на всички. Въпреки това, се пазете да не прекалявате с поведението си, защото после може да платите висока цена. Няма нищо лошо да се насладите на храната или на питиетата, но установете граница.

Може да станете леко докачливи към средата на седмицата, заради подтиснати проблеми в работата или по семеен проблем. Може да преборите това настроение като се отдадете на четене, музика или друго успокоително развлечение.

Може да попаднете в ситуация, подобна на игра на карти, ако се опитвате да водите преговори сега. Най-разумно ще бъде да запазите каменно лице и да не издавате предварително ходовете си. Това до някаква степен ще ви помогне за постигането на успех за напред.

Свободният дух има нужда от проводник през материалния свят. Препоръчваме ви да се доверите на Планинския кристал за чисто енергийно изживяване.

Козирог 22.12 – 19.01

Имате силата, волята, интелекта, издръжливостта и пиперливостта да направите всичко, което си наумите. Но не винаги сте с отворено съзнание за всички възможни опции, а стеснявате рамката. През този период ще ви се отдаде възможност да обмислите ново предизвикателство, което извън стандартните ви начинания и ограничения. Ще бъде добре от ваша страна поне да изслушате какво ви се предлага. И след това да си дадете възможност да обмислите евентуалния нов курс на действие.

Дълго продължили взаимоотношения могат да поемат в нова посока. Може да бъде приятелство, което се трансформира в романс или ново бизнес партньорство. Което и да е, дайте му шанс и останете отворени за идеята, защото развитието може да е повече от добро за вас. Най-важното е и двете страни да са запознати с всички детайли и да са съгласни с тях. Ако се отдадете на това нетипично съчетание ще имате възможност да извървите нов и непознат път.

В кой от тези полускъпоценни камъни, вплетени в короната на Дървото на живота, ще разпознаете себе си?

Водолей 20.01 – 18.02

Моментът е подходящ да изречете на глас стаени мисли за ваш близък. Независимо дали е яд или съжаление, любов или предателство, нещо за бъдещето или друго, което сте крили дълбоко в себе си. Тази седмица имайте куража, дори да не се чувствате готови да го кажете в лицето на този човек. Това ще ви помогне да възприемете тези емоции като реални и да можете да живеете с тях. След това рано или късно ще се почувствате готови за истинския разговор.

Възможно е да се чувствате ентусиазирани и тръпнещи за промяна в живота ви. Но не се тормозете, че с наближаването на целта ви започвате да се чувствате тревожни и напрегнати. Това е напълно естествено, но не позволявайте на страховете ви да ви спрат от осъществяване на плановете ви.

Чувствате се все по-малко в застой и все по-способни да представите своя идея, за която до сега не сте смеели да говорите. Ако си дадете малко стимул и насърчаване, ще усетите как всяко чувство за тревожност си отива.

Оставете се на потока на емоциите си и използвайте силата на Капката като символ за пречистване.

Риби 19.02 – 20.03

Чувство за свобода се заражда във вас с наближаването на възможност да се освободите от старо задължение. Държите на думата си и може да сте намерили честен изход от сложна ситуация, в която сте се впуснали по погрешка. Но не се оставяйте това да ви замае главата, защото може да откриете някакви ползи от старото положение. Възможно ли е да поддържате едновременно двете страни на това преживяване? Това е нещо, на което може да отделите малко внимание в следващите дни.

Ново запознанаство, което ще ви се предостави тази седмица, може да изглежда като Манна небесна. На пръв поглед невъзможният шанс ще ви остави шокирани как се е случила подобна връзка. Но ако това се случи в живота ви, не задавайте много въпроси, просто го приемете и му се насладете. Не сте влезли в самозаблуда и това може да е голям шанс за вас.

От друга страна може тенденциозно да игнорирате неуважителното отношение на някой към вас. Предпочитате да не създавате конфронтация и да кажете грешното нещо. Или се опитвате да не вкарате някой друг в неприятности. Всички тези оправдания са валидни, но в крайна сметка и вие заслужавате уважение. Ако подходите с достойнство, никой не може да ви обвини в нечисти намерения.

Ако имате нужда да приповдигнете самоуважението си може да изпробвате силата на Карнеола в това начинание.