Хороскоп за седмицата 13.07 – 19.07.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.07 – 19.07.2020г.

Юли вече започна, а вие усетихте ли благоприятната енергия на промяната? Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Споделянето на ресурси може да бъде във фокуса за вас тази седмица. Може да имате усещането, че се състезавате за средства, помощ или нещо друго с човек, който виждате като конкуренция. Ако позволите на събитията да се развият по този начин, ще си създадете излишно напрежение. Вместо това може да опитате да работите в екип, а не като противници. Щом целта ви е една и съща споделянето на ресурсите и усилията може да доведе до много по-добри постижения.

Независимо, че основно разчитате на това, което можете да видите и пипнете, тази седмица ще се наложи да се доверите и на интуицията си. Защитата на личното ви пространство трябва да получи повече от вниманието ви през следващите няколко дни. Не само във виртуалния свят, но и това в живота. Може да има любопитни очи, които да надзъртат, така че пазете това, което не искате да излиза в публичното пространство. Ако все пак имате нужда да споделите с някого, много внимателно подберете приближените си.

Мандалата е сакрален символ, които кодира в себе си вечното познание на Вселената. За вас имаме съчетание на този елемент с полускъпоценни камъни и нежна гривна, изберете своя комплект!

Телец 20.04 – 20.05

Ще трябва да сте доста упорити с цел, която преследвате в момента. Би ви изкушило да се отпуснете и да отложите нещата, които трябва да свършите. Но се оглеждайте за възможност за този проект, която съвсем скоро ще се открие за вас. Ако не сте достатъчно подготвени, рискувате да я изпуснете, а тя е прекалено голяма, за да си го позволите. Може да е свързано с изграждане на репутацията ви или контакти с влиятелни хора, които да ви подкрепят в бъдеще.

В момента една от движещите ви мотивации може да е да изкарате повече пари или да се обградите с повече материални удоволствия. Искате по-добър живот и търсите как да постигнете по-високо ниво на удовлетвореност. Но това може би не е най-правилният подход. Ако се опитате да прехвърлите фокуса си върху нещата, които обичате да правите, то материалните облаги сами ще започнат да идват към вас.

Може да усещате как връзка с ваш близък отива по грешен път. Най-вероятно в момета не можете да направите нищо по-добро от това да сте търпеливи. Съсредоточете се върху нещо в живота ви, което можете да контролирате и така ще си осигурите чувството за постигнат резултат.

Златният цвят може да ви върне вдъхновението и устрема – кой от нежните амулети със златисти тонове е вашият?

Близнаци 21.05 – 20.06

Ако се чувствете тревожни, защото бихте предпочели да сте на друго място в момента, първо трябва да приемете сегашната си обстановка такава, каквато е. Скоро ще ви се отдаде възможност да получите просветление за ситуация, която ви поставя пред дилема. Всъщност, това може да ви помогне да оценявате щастието си, независимо от обстоятелствата. Да просперирате в моментното си положение и след това да търсите новото си предизвикателство. Опитайте се да възприемете всичко като едно приключение. Но недейте да се терзаете от сегашните обстоятелства, всеки етап и преживяване са тук, за да ни дадат нужния урок.

Може да сте изключително амбицирани да се придвижите напред и нагоре, но е добре да го направите бавно и постепенно, трупайки опит и следвайки правилната последователност. Ще имате съвсем скоро шанса да се качите на първото стъпало.

През следващите няколко дни ще ви се предостави възможността да изчистите старо недоразумение. Може да се случи по странен начин, но не се колебайте и се възползвайте. Наистина имате нужда да оставите това в миналото, за да може да развиете тези важни взаимоотношения.

Ако искате нещо малко и винаги до вас имаме идеалното предложение – баланс с малкото Дърво на живота с Оникс. Под формата на ключодържател или аксесоар за чанта – изборът е ваш!

Рак 21.06 – 22.07

Тази седмица може да се усщате по-експресивни от обичайното. А това е бонус към винаги емоционалната ви и изразителна натура. Опитайте се да се изразите по мирен и балансиран начин, за да допринесете към вътрешния си мир. Не се отдавайте на страхове или притеснения, защото богатата ви фантази може да се опита да ви отведе и по този път.

В този период е възможно да ви сполети музата как да се оправите с финансов въпрос или със ситуация, засягаща вашата сигурност. Не се притеснявайте да опитате нещо различно, защото това може да е страхотен начин да се откроите. Дръжте си под ръка средство, където да записвате щурите си идеи, за да можете да експериментирате с тях по-късно.

Може да се опитате да се направите на недостъпни пред някой, който се опитва да ви ухажва или иска да ви направи бизнес предложение. Но това не означава, че в крайна сметка няма да бъдете спечелени на тяхна страна. С други думи, ако се представите като прекалено ангажирани, това може да ви изиграе лоша шега. Бъдете по-категорични при представянето на вишите таланти и умения.

Поглезете цветната си душа с цветно настроение и весел аксесоар във вашата любима цветова гама. Възползвайте се от големия избор да откриете пъстротата.

Лъв 23.07 – 22.08

Ако имате малко свободно време тази седмица, може да го използвате да подобрите уменията си. Настойването на професионалните ви способности може да се окаже полезно за вас в близко бъдеще. Хората се оглеждат за способни лидери като вас, а когато сте се подготвили предварително, подсилвате своята самоувереност и харизма.

Това е страхотен момент да прегледате финансовите си въпроси. Може се занимаете с финансовите си отчети, с някоя инвестиция или други планове, които сте отложили за по-подходящ момент. Ако редовно намирате време за това занимание ще ви бъде много по-лесно и полезно да го вършите.

Възможно е скоро да ви предстои презентация или изявление под някаква форма. Опитайте се да застанете пред огледалото и да тренирате най-доброто, което можете да покажете. Считайте го за репетиция и опитвайте докато не са ви нужни бележки и това, което искате да кажете, е естествено и лесно за изказване.

Част от приятелския или семейния ви кръг може да се окаже в някаква форма на съревнование тази седмица, но не се подвеждайте да се включвате към тях. Няма какво да извлечете от тази ситуация, освен много излишно напрежение. Опитайте се да се заобиколите с мир и хармония тази седмица и няма да сгрешите.

Вашата царствена натура и визия може да допълните с някоя от страхотните гривни от кожа в стилни цветове.

Дева 23.08 – 22.09

Тази седмица може да стигнете повратна точка на много важни лични отношения. Този човек е бил основна фигура в живота ви и ви е помагал да израствате и да се развивате като личност. Може да има още някакво ниво на развитие, което е свързано с тях, и те може би разчитат на вас да им помогнете за тази промяна. Ако успеете, това ще бъде още един момент на придобита мъдрост, която ще извлечете от тези силни взаимоотношения.

Някоя клюка или интрига може да ви достигне през следващите дни. По принцип нямате склонността да се включвате в такъв тип коментари, но тук може да се съдържа информация, която би ви заинтригувала. Възможно е да изпитате нуждата да проверите достоверността на наученото. Ако не ви дава мир, бъдете възможно най-дискретни, защото е много вероятно да има елементи на неистина, и ако ги изречете пред грешния човек, може да си навлечете много проблеми.

Може да се съмнявате дали да продължите с вече коментиран проект, защото има прекалено много неясни елементи околко него. Но това може да е от тези преживявания, когато вярата ви във вас самите се поставя под изпитание. Знаете достатъчно и трябва да сте уверени в себе си, че каквото и да предстои вие можете да се справите с него. Така че хващайте самоувереността си и се залавяйте за работа! Веднъж щом започнете, ситуацията ще се изясни и ще получите отговор на по-голяма част от въпростите си.

Увийте настроението и емоцията от новите преживявание на китката си с някоя от летните ни гривни с Жадеит! Усмивките са гарантирани.

Везни 23.09 – 22.10

Много е вероятно да започнете тази седмица със силно усещане за емоционална умора. Може да се е наложило да издържите определено напрежение в предните седмици, но сега ви предстои да откриете, че ентусиазмът ви се завръща. Даже настроенията и надеждите ви ще са по-добри от много дълго време насам. Най-вероятно вече усещате как тази атмосфера на позитивност ви обгръща. Даже е възможно тази седмица до вас да достигнат новини, които ще усилят позитивния ви поглед над живота.

Ако сте се отпуснали и разчитате прекалено много на някоя рутина, само защото ви тласка по пътя, е време да се откопчите от нея. Щом си позволите да излезете от строгата и еднообразна схема, ще имате възможността да отворите съзнанието си за нови възможности. Опитайте се да поживеете с тази идея в следващите няколко дни.

Объркване в графика ви може да ви накара да се почувствате леко разочаровани. Опитайте се да оправите ситуацията с позитивен подход. Ако се отдадете на емоционалността си или се ядосате, само ще си навлечете още неприятни емоции, а те наистина не са ви необходими.

Ако започвате ново начинание тази седмица, не бъдете крайно критични към себе си и си дайде време да се нагласите към ситуацията. Допускането на грешки не е фатално и ако сте по-свободни и отпуснати, ще правите по-малко гафове. Бъдете внимателни към себе си и нещата ще се развият добре.

Зодиакалната гривна за Везни съчетава най-подходящите за вас полускъпоценни камъни и е източник на сила и баланс.

Скорпион 23.10 – 21.11

Споразуменията и договорите са в центъра на вниманието през тази седмица за вас. Ако влизате в такъв тип отношения и договорки, дори да са случайни и ежедневни, е хубаво да изкажете всичко и да сте сигурни, че ангажираните страни разбират всеки детайл от уговорката. Възможни са недоразумения, ако още в началото се впуснете с невнимание.

Имате много задачи в графика си и е хубаво да започнете да ги отмятате още от началото на седмица и да отделите по-голяма част от времето си за тях. Не за друго, а защото имате нужда от почивка. Трябва да си освободите известен период от времето за дълга почивка, през която няма да трябва да отговаряте на никого за нищо или да се занимавате с изостанали задължения.

Моментът е прекрасен да се отделите някъде, ако имате тази възможност. Ако не, опитайте се да се изолирате от хора, които постоянно ще ви притесняват за съвет, услуга или просто за вниманието ви. Заслужавате и се нуждаете от почивка.

Ако сте успели да презаредите силите си към края на седмицата може да искате да приемете покана от някой приятел или партньор. Там може да ви очаква неочаквано приключение.

Окото вижда и помага за взимането на решения, когато сте изправени на кръстопът. Каква е ползата от Хематита вижте тук.

Стрелец 22.11 – 21.12

Може да сте забелязали, че неудобна тема се отбягва в домашната ви среда. Всички може да се опитват да игнорират този момент, но вас ви тормози. Тази седмица може да се окажете в противовес със себе си и това да изкарате темата на преден план. Дори и да знаете, че ще има по-добър момент да повдигнете въпроса, е възможно да не успеете да се стърпите. В това няма нищо лошо, стига да сте подготвени за последствията. Премислете го, какво ще кажете, на къде искате да насочите разговора и какви резултати очаквате. Ако си изясните всичко това, ще можете да изкажете мнението си за това, което ви притеснява.

Най-вероятно ви се струва, че това е седмица, в която конфликтите валят един след друг. Но ако използвате градивни методи да ги разрешите, ще получите много позитивни и продуктивни резултати.

Възможно е да има личност в живота ви, която ви е трудно да толерирате и тази седмица може да се окажете лице в лице. Ситуацията бързо ще ескалира до драматично развитие, което доста честно се случва, когато комуникирате с този човек. Но ще прекарате времето си много по-добре, ако просто се опитате да намерите начин да се спогаждате. Поработете върху това.

Свободният дух има нужда от проводник през материалния свят. Препоръчваме ви да се доверите на Планинския кристал за чисто енергийно изживяване.

Козирог 22.12 – 19.01

Ако някой в живота ви, който трябва да ви носи позитивни и приятни емоции, не го прави, може би е защото вие не знаете как да го стимулирате. Но всъщност, вие много добре знаете. Единственото нещо което може би липсва в тази част на взаимоотношенията ви е добрата комуникация. Ако искате или имате нужда от нещо конкретно и не го получавате от този, от когото го искате, сега е прекрасен момент да го споделите. Ще видите, че се изразявате по-лесно и свободно и ще се отдадете на тези емоции, които ще ви помогнат по-ясно да изкажете желанията си. Не отлагайте този разговор.

Ситуация, която ви докарва чувства на тревожност, може отново да се появи скоро. Ще си направите услуга, ако не се фокусирате върху нея, защото спокойствието ви е ценно, а така само ще се ощетите. Разговор с човек, който винаги ви дава добри съвети, би бил от полза.

Сега е подходящ период да потърсите методи, които да успокояват съзнанието ви, например медитация. Това е нещо, което можете и е редно да включите в ежедневната си рутина. Така, щом в бъдеще изникне нещо, което ви тревожи, ще имате механизъм да се справите с него. Щастието ви е сакрално и трябва да бъде предпазено и защитено.

В кой от тези полускъпоценни камъни, вплетени в короната на Дървото на живота, ще разпознаете себе си?

Водолей 20.01 – 18.02

Преди време сте поели по път, който сте знаели, че ще ви отведе директно до мечтана цел. Имали сте план, който малко или много сте следвали неотлъчно, и сте построили пътя си към успеха. Но сега може да сте започнали да се съмнявате дали този план е наистина подходящ за вас. Тази седмица може да ви се отдаде възможност да изпитате на гърба си бъдещето, което сте си представяли. Ще имате шанса да разберете дали това е наистина нещото, което искате да продължите да преследвате. Независимо дали ще дойде през авторитетна фигура, или през някоя случка, то ще ви даде насока как и накъде да продължите в бъдеще.

Не бъдете прекалено скромни, ако някой реши да ви похвали тази седмица за ваше постижение. Сега е ваш ред да се насладите на удоволствието от успеха и усилената ви работа. Колкото по-ясно изказвате страстта си, толкова по-вероятно е да срещнете съмишленици в начинанието си. Така ще привлечете още повече възможности да правите това, което обичате.

Оставете се на потока на емоциите си и използвайте силата на Капката като символ за пречистване.

Риби 19.02 – 20.03

Дори и всичко да е наред с финановото ви положение, сега е добър момент да прегледаде записите и сметките си, за да сте сигурни, че всичко е свършено. Възможно е да ви се отдаде възможност за нова инвестиция или да участвате в начинание, което ще изисква някакви разходи. Така че ако можете да си направите ясна преценка с какво разполагате, ще ви бъде много по-лесно да вземете решение.

Ако признаете нещо, което много дълго сте таили в себе си, ще бъде много насърчаващо, но може и да доведе до катарзис в живота ви. Пазили сте някаква полу-тайна за себе си, най-вероятно защото е имала влияние върху вашето самочувствие. Но ако решите да споделите сега с някой доверен, е възможно да откриете, че сте се тормозили за нещо, през което преминават и преживяват много хора. Или ако тази стъпка е прекалено голяма за вас, можете просто да го напишете на лист и да го препрочетете малко по-късно. Това ще ви даде яснота колко силно това ви е задържало назад и ще се почувствате освободени.

Преди да дойде края на седмицата е хубаво да се опитате да визуализирате най-голямата си мечта и да я развиете като сценарий на филм в глават си. Отлагали сте това прекалено дълго и няма по-добър момент от сегашния да започнете да го възприемате на серизоно.

Ако имате нужда да приповдигнете самоуважението си може да изпробвате силата на Карнеола в това начинание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *