Хороскоп за седмицата 20.07 – 26.07.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.07 – 26.07.2020г.

През тази седмица от Юли ще навлезем във владенията на царя на животните – започва величественото време на Лъвовете. Потопете се в енергията на този зодиакален знак и потърсете вътрешните си сили и устрем. Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Въпреки че може да сте фокусирани върху работата си или работното си място, сега може да се чувствате по привлечени към дома ви. Дори и да имате належащи въпроси за вашата кариера, ще искате да отделите повече време в уюта на вашето специално място. Има няколко задачи там, на които е редно да обърнете внимание, за да си създадете нужния комфорт.

Мислите ви може да се лутат от домашните условия в любовния или семейния ви живот, до това да направите промяна физическа промяна или ремонт, за да направите пространството у вас по-приветливо. Сега е прекрасен момент да постигнете това, защото сте заредени с допълнителна енергия.

Разумът може да ви насочи да се организирате и погдотвите от сега за предстоящ проект. Ако го направите ще си дадете самочувствието от добрата подготовка.

Някой, който е направил предложение или е започнал спор с вас, може да започне да отстъпва тази седмица. Дори да изглежда разочароващо за вас, всъщност това може да се окаже най-добрия изход от ситуацията.

За този период препоръчваме на Овните камъка Яспис за заземяване и увереност.

Телец 20.04 – 20.05

Когато започнем да опознаваме някой сме винаги леко предпазливи преди да покажем цялата си същност. Дори и да не осъзнаваме, че постъпваме така, това е вид самозащита. Задаваме въпроси на събеседника си за вижданията му за света, за да добием представа колко са съвместими мирогледите ни. Ако почувстваме, че сме на една вълна, вече сме склонни да покажем повече от себе си. Опитайте се тази седмица да не бъдете прекалено предпазливи. Може да се окажете заобиколени от интересни и вдъхонвяващи хора и ако не се отпуснете те няма да разберат колко сте специални. В живота винаги има рискове като този, но тук наградата за поемането му ще си заслужава.

Специален план, които сме имали за живота, е започнал да се материализира все повече и повече. Ако в следващите няколко дни започне да изглежда обречен, не забравяйте че това ще се случи единствено ако разчитате на друг да свърши вашата работа. Дори и някой да ви откаже помощ и да не участва вече, това да останете сам може да не е най-лошия сценарии.

Телците могат да се възползват от защитната и пречистваща сила на Тюркоаза.

Близнаци 21.05 – 20.06

Важните уроци в живота са безсмислени, ако този, който ги получава, е прекалено упорит и твърдоглав, за да ги разбере. И нито един от нас не е застрахован от проява на такова поведение понякога. Ако на скоро сте преживели нещо, което е било маскирано под формата на проблем или конфликт, се опитайте да отворите съзнанието си за урока, които сте получили. Може да не го осъзнавате в момента, но това ще бъде много важен опит за вас и ще ви бъде от помощ в бъдеще. Със сигурност ще има момент, в който ще си бъдете благодарен, че не сте си затворили очите за това.

Не позволявайте емоциите ви да диктуват посоката на развитие във ваша връзка или за инвестиционно решение. Ако слушате изцяло сърцето си и не дадете шанс на логиката, може да се окажете оплетени в тази ситуация през следващата седмица. Стъпете здраво на земята и недейте да витаете в облаците докато преследвате страстта си и всичко ще се подреди прекрасно.

Ако приемете покана за събиране може да се окаже изключително забавно преживяване и точно това, от което имате нужда в момента. Не само че ще успеете да изпуснете малко парата, но ще изчистите ума си и ще започнете да мислите по-ясно.

Нежност, внимание към емоциите и баланс може да постигнете с помощта на Розовия кварц.

Рак 21.06 – 22.07

Когато преди време някой е подхванал тежък разговор с вас може да не сте били подготвени за емоционалната тежест на това преживяване. От тогава до сега сте имали възможността да асимилирате казаното и да постигнете мир с него. И дори вече да сте способни да коментирате случилото се все още го отлагате. Нещото, което не осъзнавате в момента е, че най-голяма ползва от продължаването на този разговор ще имате вие. Не оставяйте старите страхове и съжаления да ви блокират.

Ако сте притиснати от задължение на работа или обещание за помощ на някой близък, може да искате единствено да се отдадете на почивка в дома ви и да оставите ума си да блуждае. За да постигнете това спокойствие, трябва да се стегнете и да отметнете задачите си. Нека мисълта за отпускането и релаксацията ви водят и да ви стимулират да си свършите работата на време. Ако действате бързо, ще имате много време на разположение да правите това, което обичате.

Тенденцията е Раците да клонят към зелените полускъпоценни камъни – Авантюрин, Малахит и Флуорит. Кой е вашият избор?

Лъв 23.07 – 22.08

Някой, който в миналото сте смятали за самодоволен, може да започне да ви изглежда по-симпатичен тази седмица. Дори и да не разбирате защо отношението ви към този човек се променя, може в един момент да се окаже, че сте на една страна в даден конфликт и да бъдете добри съюзници. Заедно може да сте страхотен тандем, така че се опитайте да потърсите още сходства и да изградите още по-силна връзка.

Мила дума или жест към някой в живота ви, който преминава през труден период, може да донесе много по-силно вдъхновение околкото си представяте в момента. Ако това е нещо, което обмисляте от известно време, не се колебайте и го случете.

Ненадеен стимул и активизация може да се появят с проект, който е изоставал в последно време. Този нов прилив на енергия може да дойде след откриването и отстраняването на грешка или дефект. Или може просто да намерите ново решение на това, което ви е дърпало назад.

Добре дошли във вашето време! Насладете се на огнената енергия и страст и подкрепете силата и волята си със Слънчевия камък – символът на вашата зодия.

Дева 23.08 – 22.09

Възможно е тази седмица да получите изненадващо прозрение за ситуация, която сте си мислили, че отдавна е разрешена. Може от години да не сте се връщали да мислите по тази тема и ще сте изненадани, че изведнъж отново се е появила в живота ви. Най-вероятно сте искали отговор на този въпрос в миналото си, но тогава не сте били готови да научите този урок. Сега вече сте и появата на това нещо сигнализира, че можете да отворите нова страница от живота си и можете да продължите напред.

Също така е възможно ваш близък да ви съобщи нещо изключително изненадващо и ще ви остави да се чудите как така не сте разбрали по-рано. Най-вероятно елементът на изненада е бил търсен и целенасочен, така че оставете нараненото си его настрани. Насладете се на момента и оценете стойността му. Скоро ще разберете наистина колко сте специални за този човек.

Имате стар проект, с който сте се захванали преди време и не го развивате в момента, но същевременно отказвате и да го пуснете. Задържан по този начин той няма никаква полза за никого, а мисълта за него само ви тежи. Време е да вземете категорично решение относно този въпрос и да освободите ума си от тежестта.

За Девите никога няма да сгрешим, ако изберем Аметист или Авантюрин. Дали имате нужда от стимул в любовта или нови приключения, избирате вие!

Везни 23.09 – 22.10

Повече хора намират професиналните социални групи или тези, събрани по общ интерес, за прекрасен източник на нови запознанства и изграждане на връзки. Но в момента вие по-скоро имате нужда от емоционална подкрепа и може да се почувствате по-добре, ако се опрете на някой от вашия близък кръг. Опитайте се да достигнете до някой от вашето обкръжение и да изградите по-дълбока връзка с него.

Работа или задачи, които сте извършвали допълнително, може да придобият по-голяма важност за вас, отколкото сте си представяли. Тази седмица ще имате възможност да получите повече информация за това начинание и да осъзнаете важността му за вас. Ще трябва да полагате основи бавно и постепенно, но в бъдеще това може много да ви се отплати.

Обмисляте да поемете емоционален риск към края на седмицата. Дали ще бъде контакт с някой, с който сте се отчуждили, или ще бъде повдигане на чувствителна тема в семейството, която ви притеснява, няма да ви бъде комфортно, но е важно за вас и ще бъде за добро.

Лунният камък би бил прекрасен спътник на Везните през този период на промени и емоции.

Скорпион 23.10 – 21.11

Може да се чувствате в мъгла от съмнение щом сте изправени пред някакво затруднение и това активира определена несигурност, с която се борите от преди. Въпреки че възприемате това като стена между вас и желанието ви, всъщност е страхотна възможност да разбиете оковите, които ви задържат. Докато работите по този проблем ще имате възможността да свалите и ваши лични бариери и да отворите вратите към нов поглед към света и към вас.

Навлизате в много хубав период за някой от вашите лични взаимоотношения. По някакъв начин е имало разделение, което и двете страни не са могли да преодолеят. Но с отделните ви лични преживявания ще можете да погледнете ситуацията през нова призма.

Тази седмица може да срещнете някой магнетичен и да сте взаимно привлечени един от друг. Но преди да се впуснете в това изживяване и да разкриете прекалено много за себе си, което не е типично за вас, трябва да забавите темпото и да обмислите добре преди да покажете вътрешния си свят.

Върнете увереността си с комбинация от вашите зодиакални камъни – Аметист, Авантюрин, Тюркоаз и Лунен камък.

Стрелец 22.11 – 21.12

Попринцип нямате проблем със самоувереността си, но нещо наскоро е изискало вашето внимание и ви е оставило леко раздразнени. Трудно е винаги да сте максимално сигурни в себе си и тази ситуация ви е накара да се чувствате неуверени в способностите си. Прав сте да имате задръжки и ако не се чувствате достатъчно компетентни за това предизвикателство най-мъдро би било да се въздържите от действия, докато не сте по-добре информирани.

Тази седмица може да ви се предостави необходимата информация, но се уверете, че сте компетентни преди да предприемате действия. Също така може да получите огромна помощ и подкрепа, от някой, който не бихте предположили, че ще ви подкрепи в това начинание. Възможно е да не са насочени точно към целта ви, а по-скоро да ви покажат, че са на ваша страна и ще продължат да ви оказват опора.

Ако се чувствате заседнали с лош навик, например да казвате винаги „да“ на някой винаги нуждаещ се, сега е прекрасен момент да прекратите порочния цикъл. Не бъдете груби, но уверено отказвайте, когато прецените, че е необходимо.

Содалитът и Черният Оникс са сред най-предпочитаните кристали на зодия Стрелец.

Козирог 22.12 – 19.01

Много честно предпочитате работота си и оставяте забавлението на заден план. Но тази седмица може да се чувствате точно обратно. Все още сте отдаден и отговорен към задълженията си, но същевременно изпитвате стремеж да излезете и да се забавлявате. Може да се видите със стар приятел и да си поговорите или най-сетне да намерите време за така желаната ви почивка. Няма спор, че доста сте изостанали с разпускането ви, така че не се чудете и си направете планове.

Възможно е да се чувствате все по-сигурни във план, които в началото е изглеждал ненадежден. Продължавайте бавно да развивате идеята и се информирайте максимално добре преди да вземате решения и да поемате рискове.

Може да се чувствате леко нерешителни тази седмица, но не защото сте загубили способността си да вземате решения. Просто имате толкова богат избор от изкушаващи предложения, че може да се чувствате объркани. Със сигурност една възможност ще изпъкне, ако не се притискате и си дадете възможност да прецените всичко.

Дали Турмалинът ще ви донесе сила на духа и нужната смелост? Изберете вашето бижу с този камък и разберете колко положителна енергия крие в себе си.

Водолей 20.01 – 18.02

Чувството на самота не е непознато на никой, всеки от нас се чувства така от време на време. Когато попаднете в това емоционално състояние имате склонността да се изолирате още повече от околните. Но ако предпочитате да имате компания около вас сега, може да опитате да смените подхода си. Свържете се с хората около вас и поговорете с тях – има много начини да се потопите в положителна енергия и да се чувствате по-малко самотни. Тази седмица ще имате възможността да задоволите нуждата си от социализиране.

Може да изпитате силна нужда да избягате от повтарящ се навик в семейните ви взаимоотношения. Не защото има някакъв конкретен проблем, а по-скоро виждате потенциална възможност за развитие и подобрение. Започнете разговор на смислена тема с важния за вас човек и се осланяйте на общото ви минало и семейство. Всяко нещо, което представлява интерес и за двата ви, ще има страхотен ефект и това е прекрасен начин да започнете да градите отношенията си.

Освен Планинският кристал, за Водолейте ползвотворно влияние може да окаже и Ахатът.

Риби 19.02 – 20.03

Възможно е да си мечтаете всички необходими ресурси магически да се появят пред вас. Но за жалост, това няма как да се случи. Често имате големи и смели мечти, но живеете с убеждението, че те ще ви се случат, само защото сте изпълнени със страст за тях. Но само с положително мислене няма да стане, трябват и действия от ваша страна. Със сигурност сте интелигентни и трудолюбиви. Тази седмица ще ви се отдаде възможност да направите познанства, които ще ви осигурят добър старт, така че недейте просто да мечтаете.

Може да откриете, че имате таен обожател – платоничен или романтичен, който ви е наблюдавал от известно време от далече и се е възхищавал на ваш талант. Или може би просто е заинтригуван от мистичната ви аура. Най-вероятно усещате това внимание и опознаването на тази личност ще ви донесе само позитиви. Ще ви дойде добре приятел, който е на вашата вълна на възприятие и има добра душа.

Рибите винаги могат да разчитат на Флуорита и Лунния камък за защита на емоционалната им натура.