Месечен хороскоп Ноември 2020г.

Хороскоп за месец Ноември 2020г.

Ноември се очертава като ползотворен месец за всички представители на зодиака. Разбира се, всеки ще има своята сфера, в която да се концентрира, но обкръжаваща среда е благоприятна за позитивните промени, които искаме да внесем в живота си!

Открийте себе си в нашия месечен хороскоп и се оглеждайте за знаците по пътя.

Както винаги сме ви погдотвили и няколко съвета на кои кристали можете да разчитате за този период! Ако имате затруднения да изберете, ние ще съчетаем камъни специално за вашите нужди и предпочитания.

Не забравяйте, че винаги сме отворени към вашите въпроси и можем да ви изготвим лична прогноза. Свържете се с нас през формата ни за контакт или ни се обадете!

Овен 21.03 – 19.04

Ноември може да се окаже доста спокоен месец за вас. Въпреки че, обичате вълнението, в момента вероятно илзизате от напрегнат период от живота ви.
Точно сега идеята да бъдете спокойни и отпуснати може да бъде доста привлекателна. Само защото събитията са по-лежерни, не означава, че не могат да бъдат изключително приятни. Това ще важи за повечето дни от този месец.
Можете да очаквате хармония и щастие в романтичните ви връзки. Разчитайте и на някои начинания в работата или финансовата сфера – имат потенциал за успех и да донесат по-големи награди от очакваните.

Възможно е през този период да намерите начин да приключите взаимоотношения, които не са добри за вас.
Става въпрос за нещо, с което ви е трудно да се примирите и най-накрая ще успеете да го премахтене от полезрението си.

Може да очаквате някой, който ви е дължал пари или услуга, най-сетне да дойде за оправяне на сметките.

Подкрепа на психическо и емоционално ниво ще получите от Амазонита, който е основна част от специалната зодиакална гривна за Овен.

Телец 20.04 – 20.05

Преди да продължите с важен проект този месец трябва да погледнете назад в миналото си. Имате значими спомени, които трябва да прегледате.
Те ще ви предложат прозрение за това, което ви предстои да срещнете, и насоки за справяне с текущи проблеми.
Винаги е по-разумно да подходите към бъдещите си начинания максимално подготвени.

Може да ви се отдаде възможност да вдъхнете нов живот на стара идея през Ноември. Дори бързо да отхвърлите този шанс, защото не виждате път за развитие, нова информация ще ви даде различна гледна точка.
Този месец е възможно да откриете и нова посока, която ще ви отведе до откриването на една от големите цели в живота ви. Може да се случи чрез случаен коментар, преживяване или дори сън.
Обръщайте внимание на знаците, защото това може да е единственият намек, който ще получите за посоката на развитие на ситуацията.

Успехът ви по финансов въпрос ще бъде доста бърз през следващите седмици, стига да правите всяка стъпка внимателно, без да се опитвате да прескачате напред. Като цяло се очертава интересен и продуктивен месец за вас.

За новите начинания и подреждането на добри възможности в ежедневието ви определено има един кристал, който влияе със силната си енергия – Цитринът. Разгледайте богатата ни колекция от гривни, колиета и аксесоари с този проводник на късмета.

Близнаци 21.05 – 20.06

Възстановяването на стари взаимоотношения може да открие както моменти на предизвикателства, така и прекрасни емоции.
В началото може и да се чудите в какво сте се забъркали. Но ако отделите време, за да отработите трудните ситуации, преживяването ще ви бъде полезно на много нива.

Внезапен успех по въпроса за вашите финанси може да ви изуми през Ноември, но не всичко е видимо от пръв поглед.
Дори и да си струва времето и вниманието, на финала могат излязат усложнения. Така че задайте правилните въпроси преди да се съгласите на каквото и да било.

Не се заравяйте в миналото, когато става въпрос за разговор за вашето бъдеще. Може да базирате решението си на нещо, което се е случило отдавна, но в това няма справедливост нито за вас, нито за другия замесен.
Мислете далновидно, а не назадничаво, или може да пропуснете нещо специално.

Възможно е някой да сподели с вас много лична информация този месец и това да ви дойде в повече, поне в началото.
Но колкото повече научавате, толкова повече ще си изясните събитие, което ви е разстроило в миналото. Така ще можете да продължите напред, без да имате погрешни впечатления.

Когато са намесени емоция, психика и добра комуникация на ваша страна застава Флуоритът. Кое от нашите предложения с този камък ви допада най-много? Споделете с нас и изберете вашия аксесоар!

Рак 21.06 – 22.07

Внимавайте да не се увлчете в амбицията си по ново начинание през този месец, защото ще подтиснете интуицията си. Вложили сте изключително много усилия в това и е възможно да пренебрегвате шестото си чувство.
Но ако все пак се вслушате в тези сигнали ще разберете, че са полезни. Те ще ви помогнат да случите желанията си, независимо от всичко, така че им обърнете внимание.

Може да се почувствате заседнали във връзката си или в друг тип ангажимент. Това чувство вероятно завладява мислите ви през последните седмици. През този месец може да намерите начин да промените ситуацията, така че да се чувствате по-свободни и да откриете нови възможности. Не се отказвайте.

Възможно е да се появи някой с вълнуващо предложение за подобряване на финансите или репутацията ви. Не се хвърляйте с краката напред, колкото и примамливо да изглежда всичко.
Не бързайте и премислете хубаво преди да предприемате каквото и да било.

Ако ви се отдаде възможност да разрешите финансов въпрос, даден или взет заем, сега времето е най-подходящо да действате.

Смелост ще ви дадат земният камък Яспис пикасо или Мокаит и ще ви помогнат да вземете важните решения. Гривните, съчетаващи ги с кристал Swarovski elements, са в ограничени количества.

Лъв 23.07 – 22.08

Основните белези за този месец при вас ще са развлекателните, безгрижни разговори и романтични преживявания. Навлизате в периода, когато всичките ви усилия и упорство за работа и семейство ще бъдат възнаградени с няколко седмици спокойни и приятни моменти.
Не забравяйте да попиете истински всяко преживяване и наистина да живеете за момента.

Любопитен приятел или сътрудник може да стане малко натрапчив, като задава въпроси, на които всъщност не искате да отговаряте. Не разкривайте нищо прекалено лично, само защото се чувствате притиснати.
Дори това натрапване да идва от чисто любопитство или загриженост, не е необходимо да споделяте нещо, което не желаете.

Предизвикателството за разрешаване на семеен проблем или за помощ на някой в тежък период, може да бъде източник на вдъхновение за вас.
Това ще ви даде истински поглед върху талант, който дори не сте подозирали, че притежавате.

Подкрепата, от която се нуждаете, за да продължите смело с начинание, коети ви притеснява, ще дойде точно когато имате най-голяма нужда от нея.
Ключът към вашето щастие този месец е да не се тормозите за дребните неща и да не се притеснявате излишно.

Скъпи огнени стихии, въоръжете се с търпение с помощта на Авантюрина, които освен това засилва и творческите наклонности. Имаме специална нова серия, в която той участва с два от цветовете си – кафяв и син. Кой е вашият цвят?

Дева 23.08 – 22.09

Ако сте преживели много върхове и спадове във връзка напоследък, е възможно да сте се разочаровали и да сте се отказали да подобрявате ситуацията.
През този месец ще имате възможността да разберете защо така се случва и както можете да промените. Новата информация ще изясни причините за смущенията и неразбирателството.

Имате желание да разкриете план, по който работите от известно време, на семейство или на приятели, но сега не е най-подходящият момент.
Довършете детайлите, бъдете напълно подготвени и решете самите вие как приемате неговата цялост.
Само тогава ще можете да го презентирате без да се чувствате несигурни и неспособни да приемете критика.

Личен разговор с някой може да се превърне в клюки. Това естествено ще повдигне въпроса на кого можете да се доверите, но не пропускайте възможността пробойната да е на друго място.
Не се оставяйте това да ви тревожи, защото в крайна сметка няма особено голямо значение.

Този месец ще можете да направите големи крачки по лично занимание и напредъкът ви ще се отчете и от други, които имат влиянието да ви помогнат допълнително.
Изразете гласно страстта си по този проект, така че да е забележимо и за околните до колко сте инвестирани в начинанието.

Този път ще разчупим класическите предложения за Деви. Розовият кварц е камък на любовта, доверието, искреността и добронамереността. Коя негова форма ще ви допадне – нежен ключодържател с Дърво, могъща необработена друза или комплект с малка гривна и колие Мандала?

Везни 23.09 – 22.10

Идеалните цели за вас този месец са работата върху себе си и цялостното си благосъстояние. Имате нужда от стимул в живота си и най-идеалният би бил усещането ви за центрираност и баланс, да сте щастливи в собственото си тяло.
Може да изследвате различни измерения на прогреса си – физическо подготовка, по-здравословен начин на живот, изграждане на увереност и самооценка и намиране на по-оптимистични мисли.
Потърсете собствената си рецепта за развитие, сега е най-благоприятният период за това.

Възможно е да разберете, че някой ваш близък има категорично мнение за нещо, което случвате в живота си. Вместо да заемете отбранителна позиция и да избягвате този контакт, се опитайте да чуете какво имат да ви казват.
Дори и критиката, която ви поднасят, да няма общо с действителността, все ще има елемент от разговора, който да ви помогне да разберете по-добре ситуацията си.
Даже може да ви затвърди още повече мнението за посоката, която сте поели.

В следващите дни отделете малко време, за да обособите кът в дома ви за личен размисъл. Независимо дали това ще е място където ще слушате музика или медитирате, или просто ще успокоите ума си.
Важното е да излезете от там обновени и с добро усещане за вас и живота ви.

Тигровото око може да ви помогне както да повдигнете самочувствието си, така и да стабилизирате финансовите си начинания. За вас сме го съчетали във вид на ключодържател, колиета или гривни. Открийте вашият амулет!

Скорпион 23.10 – 21.11

Вероятно имате усещането, че нещата в живота ви се случват прекалено бавно. Това определено ви дразни и сте отегчени от плавното темпо.
Но причината е съвсем различна – този месец ви предстои голяма промяна и това забавяне ви дава шанса да се адаптирате максимално бързо и да се възползвате от новите събития.
Пуснете се по течението и се наслаждавайте на самото преживяване като цяло. Така или иначе имате нужда от почивка, за да презаредите силите си.

Очаквайте и развитие в личностен план за вашни за вас лични взаимоотношения. Наскоро е имало теми или конфликти, възникнали по време на разговор, който са допринесли за охлаждане на тази връзка.
Обръщайте внимание на нещо, което ще чуете по привидно случаен начин, защото чрез него ще можете да разберете другата страна по-добре.

Имате усещането, че всеки път стигате до дадънена улица в опитите си да направите желаната промяна в живота си. Този месец можете да очаквате окончателното падане на ограниченията пред вашите желания.
Това ще ви даде възможност да се приближите значително до целта си.

Приятелство, приключения и творчество – всичко това е заключено във вашия специален зодиакален камък. Авантюринът можете да откриете в три аксесоара за Скорпион – гривна, ключодържател и гривна от серията с висок клас полускъпоценни камъни.

Стрелец 22.11 – 21.12

Този месец може да се случи така, че буквално или преносно, да сте стегнете за нещо. Може да е преместване на ново и по-хубаво място или пък да се разтоварите от емоционален багаж.
И независимо, че звездите са се подредили благосклонно за вас, ще се изискат усилия и упорство от ваша страна, за да постигнете резултати.
Колкото и да не ви се иска да мислите за нещата, които трябва да бъдат променени, имате вътрешната сила да се справите с всичко. Продължавайте смело напред.

Някой, който стриктно следва правилата, може да се окаже спънката в текущ проект.
Въпреки че вярвате в правилата и структурата, която те осигуряват, също така знаете, че има моменти, когато правилото има изключение. Вероятно това е един от тези моменти.
Цялото действие ще се развива през по-голямата част от месеца, но запазете спокойствие и демонстрирайте търпение. Така ще можете да убедите някого, че вашият подход е правилният.
Този опит може да ви служи като ценен урок и вдъхновение в бъдеще.

Приятелството е важна част от живота на всички ни. Защитете ценните за вас отношения с аксесоар от Тюркоаз – ключодържателят с Дърво на живота носи скрита символика и хубава енергия.

Козирог 22.12 – 19.01

Този месец може да се случат няколко обрата по въпрос обвързан с преговори. Възможно е точно когато си мислите, че сте постигнали споразумение, да се обърне коренно ситуацията.
Опитайте се да запазите търпение и да вярвате в положителния краен резултат. Така ще ви е по-лесно и ще успеете да постигнете целта си.

Ако много упорито сте си поставили нещо за цел в този момент, ще се подложите на неразумни нива на стрес. Постарайте се да сте по-спокойни в преследването на исканията си и ще сте по-практични и по-ефективни.
Месецът със сигурност ви обещава напредък, но той ще е максимален, ако балансирате подхода си.

Вероятно искате да получите мигновен отговор по важен за вас въпрос от някого. Отдавна изказвате това свое питане и започва да ви омръзва да чакате.
Колкото и да сте търпеливи по натура, идва момент когато и вашите граници на търпение са преминати. Въпреки това, не се препоръчва в момента да оказвате допълнителен натиск.
По-разумно би било да направите крачка назад и да пуснете, така отговора, който чакате сам ще дойде при вас.

Оттървете се от припряността си и балансирайте вътрешния си свят с една елегантна комбинация от енергийна Мандала и полускъпоценен камък Лабрадорит – колие, което има силата да трансформира лошото настроение.

Водолей 20.01 – 18.02

Този месец ще имате възможността да откриете, че успявате да съчетаете полезното с приятното. Някоя ваша страст или хоби ще се включи чудесно към бизнес начинанията ви.
Това определено има потенциала да ви спечели добри пари и времето, което му отделяте ще бъде още по-приятно изкарано.
Придържайте се към плана си, вместо да се отклонявате в други посоки. Дори и това да е точната ви специалност и да имате желание за креативност, не забравяйте, че все пак има правила и рамки, в които трябва да се впишете.

Добро дело, което сте направили преди известно време, ще се върне към вас през следващите седмици и ще ви възнагради.
Може да се случи по разлчни начини, като да ви върнат услугата, точно когато се нуждаете от нея. Доброто винаги привлича добро.

Ако сте свършили добра работа, с която много се гордеете, скоро може да получите положителна обратна връзка.
Насладате се на това преживяване и си дайте сметка, че сте оценени. Дайте си признание за истинската си стойност.

Ако обмисляте взимането на пари на заем този месец, бъдете изключително предпазливи. Дори и това да ви помогне да постигнете значима ваша цел, преценете внимателно точно колко са нуждите ви, за да не прекалите.
Пресметнете минимума, необходим за начинанието, и се задоволете с него да ви свърши работа.

Нека думите ви и емоциите станат едно – изберете проводника на своята комуникация от красивите колиета с камък Ахат.

Риби 19.02 – 20.03

През следващите дни или седмици ще се сблъскате с проблем относно притежание на нещо. Може да има сантиментална стойност и участниците в диспута да губят реален поглед над ситуацията.
Опитайте се да общувате с разбиране и имате шанс за мирно разрешаване.

Много е важно този месец да се освободите от страховете си около личния ви творчески талант. Ще имате възможността да представите идеите си пред някой, който може да ви помогне да напреднете в начинанието си.
Но ако се представите несигурно или не изразите пълната картина на представите си няма да окажете нужното въздействие на събеседника си.

Обмисляте ли голяма покупка този месец? Смятате, че това е практичен избор, нещо, от което се нуждаете, а не просто каприз. Но не се отказвайте от желанието си да си доставите удоволствие.

Горещо се препоръчва за представителите на тази зодия да организират добре домашното си пространство. Дори и да не ви достигат времето или нужната помощ, се опитайте сами да създадете подходящите условия.
Изготвянето на план би било страхотна първа крачка.

Определено за вас сега са изключително подходящи зодиакалните ви бижута и аксесоари, специално съчетани по характеристиките на Риби. Тигровото око ще ви даде нужната сила и насока, щом имате желание да развивате и подобрявате финансите си.