Хороскоп за седмицата 14.09 – 20.09.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 14.09 – 20.09.2020г.

Нека всички започнем новите си начинания презаредени и с много ентусиазъм! Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Вероятно изпитвате силно желание да се свържете отново с някой, който много ви липсва. С този човек е възможно да сте се отдалечили заради конфликт или различните пътища в живота ви.
Тази седмица е отличен момент, за да подновите контактите си и това усещане е послание от Вселената, че е подходящо да действате.

Не пропускайте възможността да извървите важен духовен път с този, който не излиза от мислите ви.

Колега или далечен познат може да има новини за вас, които да са ви от полза в личния живот. Независимо дали ще дойде под формата на съвет или предложение, се оглеждайте внимателно.
Тази възможност е рядка и може скоро да не ви се предостави, ако сега я изпуснете.

Ако се терзаете от несподелена любов, предстоящият период ще се окаже благосклонен за вас. Не се страхувайте да поемете новите емоции в живота си.
Намирате ли се в сериозно обвързване ще откриете начини да изградите по-силна и истинска връзка.

Турмалинът дарява с щастие дома и семейството. Кой аксесоар бихте избрали вие – колие, гривна или ключодържател? Споделете с нас!

Телец 20.04 – 20.05

Колкото и да ви се иска да си останете вкъщи, в позната атмосфера на безопастност, комфорт и уют, тази седмица ще ви се наложи да прекарате доста време навън.
Дори и да се опитате да отложите или отмените задълженията и ангажиментите си, няма да успеете за дълго, независимо от опитите ви.
В този случай е най-добре да подходите с чувство за приключение и удовлетвореност. Постарайте се да се забвлявате докато отмятате задачите си от списъка. С тези темпове ще можете да си гарантирате поне спокоен уикенд.

Много е вероятно скоро да се увеличи финансовото ви състояние. Предполагаеми източници могат да бъдат ваша втора работа или връщането на отдавна даден заем.

Ако усетите, че се поддавате на негативното настроение на околните, си дайде вътрешен стимул за щастие и до средата на седмицата ще смените курса на мислите си.
За това ще ви помогнат и добрите новини, които ще се изреждат една след друга и ще ви донесат усещане за нова надежда.

Освен, че е един от рождените ви камъни, Тюркоазът може да ви помогне да намерите творческото начало в себе си. Предоставяме ви богат избор от гривни, колиета и аксесоари от този полускъпоценен камък. Открийте своя източник на вдъхновение!

Близнаци 21.05 – 20.06

Очаквайте добри новини тази седмица, но не се фокусирайте изцяло върху тях. Каквото и да разберете, имайте едно на ум, че може да бъде и по-добре. Не си правете прибързани изводи, изчакайте да се разкрият всички детайли.

Има вероятност да се чувстване не на място пред следващите дни и обстоятелсвата да не ви допадат. Възможно е това да е следствие на ново ръководство и неговото влияние.
Дори и мисълта за промяна да ви вълнува изключително много направете предварително прочуване преди да направите каквито и да било офанзиви.

Ако сте имали планове за подобряване на финансовото ви положение или кариерно развитие, не се притеснявайте от евентуалното им отлагане. Може просто Вселената да ви подготвя за по-големи дела и събития. Приемете цялата ситуаци със смирение и благодарност, защото може да се окажат скрита благословия.

Междувременно използвайте момента, за да усъвършенствате плана си и щом си върнете самоувереността ще бъдете готови за новитите си ходове и маневри.

Вслушайте се в думите на по-възрастен член от семейството ви, защото може да ви разкрие тайна, която ще осветли ваше старо терзание.

За коктейла от емоции, който ви предстои, ви препоръчваме да се погрижите за баланса и самочувствието си с комплекта гривна и колие от Амазонит!

Рак 21.06 – 22.07

Вероятно е някой да ви притиска и увещава да поемете излишен риск в ново начинание, като се опитва да засегне честта и смелостта ви. Дори и да сте готови на малки стъпки в тази инициатива, не се поддавайте на подстрекателсвто да се включите с целия си наличен ресурс.
Най-разумно би било да се оставите на вътрешното си чувство и интуиция, независимо от красивите думи на обещаващия. Внимавайте тази седмица с всички нови проекти.

В старо и силно приятелство има промяна в отношенията и вие го усещате. Най-вероятно това се е породило от различните мнения и визии за живота и продължава толкова дълго, че ви се струва необратимо.
През следващите дни ще ви се открие възможност за среща или разговор, с които да успеете да завъртите посокота на развитие и да постигнете хармония и разбирателство.

Играете ли чужда роля в интимни или професионални отношения, която ви е изморила до краен предел? Възможно е да се чувствате отегчени от липсата на предизвикателство или да сте открили друго амплоа, което е по-подходящо за вас.
Сега е идеалният момент да действате смело и да постигнете желананта промяна.

Търпение към чуждата критика и повишаване на самочувствието ви – това е възможно със сила на Цитрина. Мандала, капка или Дърво на живота, изберете вашия символ в колие с този полускъпоценен камък.

Лъв 23.07 – 22.08

Тази седмица за вас е добре да се оставите и да поживеете в емоцията, която ви завладява. Ако нещо се е стаило дълбоко във вас и все още не сте успели да го разрешите, отделете му време и го проучете.
Задръжте мисълта си върху него, сега е периодът осъзнато да стигнете до отговорите на въпроси, които ви терзаят и натоварват съзнанието ви.

Когато срещаме сродната си душа разпознаването може да бъде мигновено. Дума, поглед, действие и вече просто знаете какви сте всъщност един за друг.
Но не винаги събитията се развиват по точен сценарии. В живота се случва така, че може дълго време да се познавате с този човек и да не си давате сметка за дълбоката връзка между вас.
Дръжте сетивата и мислите си отворени, защото скоро може да се сблъскате с това осъзнаване.

Възможно е тази седмица да се окажете в емоционален сблъсък по личен въпрос с член на семейството ви. Не си губете времето да ги привличате на ваша страна и обяснявате позицията си.
Вместо това се придържайте към вярванията и разбиранията си и ги убедете с личния си пример.

На огнените ни приятели за пореден път ще предложим да се доверят на изпитаното – Черен Оникс или Гранат. Верните спътници на зодия Лъв отново ще са най-сигурната подкрепа и опора в динамиката на този месец.

Дева 23.08 – 22.09

Преди да дадете ход на плановете си тази седмица ще ви бъде полезно да изнесете предварителна презентация пред огледалото – да, буквално.
Наблюдавайте как говорите за нещо, което обичате, и разпалете още повече страстта си. Така ще си дадете допълнителен стимул и ще увеличите усилията си.
Щом постигнете това със себе си, ще можете да го предадете и на слушателите си. Отключете силата на убеждението чрез самоувереността и дълбоката емоция.

Заради класическата ви разумност и разсъдливост, вие сте от личностите, които обичат да имат солидна почва под краката си преди да се впуснат в нова територия.
Но през следващите дни пред вас може да се открие възможност, която да изиска вашата спонтанност и доверие във Вселенските сили.
Колкото и да сте способни на импулсивни решения, прекалено добрият ви емоционален контрол ви спира от това реално да се потопите в тях.
Тази седмица горещо ви препоръчваме да се отпуснете и да следвате вътрешния си импулс. Освен успех, това ще ви донесе и значителни забавления.

Упорит и убедителен приятел може да ви увещава да се включите в групово начинание. Но не се чувствайте задължени само заради приятелството ви. Ако нещо ви се струва съмнително, се доверете на вътрешния си глас.

Осигурете си пълноценна комуникация с помощта на Цитрина. Не оставяйте нищо неизказано и се предпазете от недоразумения с този полускъпоценен камък.

Везни 23.09 – 22.10

Спрели ли са да влизат пари в живота ви толкова лесно и изобилно както преди? Ако изпитвате блокаж в сферата на финансите, е добре да поемете отговорността за това и да си върнете контрола.
Има много неща, които можете да направите, освен да мислите позитивно, за увеличаване на доходите ви. Нагласете бюджета си и си дайте сметка за какво харчите, опитайте се да ограничите случайните разходи и ще направите ситуацията по-управляема.
Тези прости действия ще увеличат финансовата ви сигурност, съответно и просперитета ви.

Възможно е да усетите искри с някой, когото срещате сега или пък вече познавате, но изведнъж виждате по нов начин. Може да се отнася за творчески проект, бизнес начинание или ново ниво на приятелство, което може да донесе радост в живота си.

Когато четем книга първо завършваме старата глава и след това преминаваме към следващата. В противен случай може да загубим пътя на героите и смисъла на четивото.
С текущо начинание може да се опитвате да избързате напред, за да стигнете до финала. Но така ще пропуснете толкова много и няма да се възползвате от истинската стойност на изживяването. Не бързайте.

Жадеитът е неоспоримият помощник на зодия Везни във всяко едно отношение. Освен поверието, че е защитник на момичета и девойки, силите му винаги са свързвани с представителите на тази въздушна зодия. Преглагаме голям асортимент от бижута и аксесоари с него, но количествата са силно ограничени.

Скорпион 23.10 – 21.11

Звездите ви предвещават щастлив финал на ваша цел, но преди да я постигнете ще се наложи да преминете през няколко драматични момента. Дори и животът ви да се усеща като сюжет на филм, седмото изкуство ви подхожда.
Опитайте се да приемете събитията околко вас и бъдете спокойни, че в крайна сметка всичко ще се нареди.

Ако тази седмица не се отнесете към конфликт или конфронтация с грация и сдържаност, това може да ви изиграе лоша шега.
Колкото и да се опитват да ви влязат под кожата с излишни коментари и съвети, бъдете по-умния в ситуацията. Подминете излишното разпалване, защото размяната на нагативизъм може да има дълбоки последстивия в друга област на живота ви.

Възможно е да изпитате нужда от емоционално освобождаване през идните дни, така че внимавайте да не си го изкарате на някой невинен.
Щом се усещате тревожни или нервни намерете начин да носочите тази енергия в нещо положително и продуктивно.

Случайна среща може да ви остави с чувство на изненада, надежда и напомняне, че понякога животът се случва точно както трябва и когато най-малко го очакваме.

Духовна чистота и спокойствие са кодирани в един кристал. Това е камъкът на искреността – Лазуритът. Ще намерите ли вашият пазител сред колиетата със синия полускъпоценен минерал?

Стрелец 22.11 – 21.12

Бавно и стабилно – това ще бъде подходящата комбиция за вашия успех тази седмица. Въпреки че обикновено сте много организирани и практични в подхода към плановете си, сега имате толкова много интересни и важни задачи, че искате да преминете през тях възможно най-бързо.
Ако обаче бързате, може да пропуснете важни подробности, които всъщност ще увеличат максимално ползите за вас.

Вероятно напоследък се чувствате уморени и мудни, може би ума и тялото ви напомнят да се грижите по-добре за себе си.
Направете съзнателни усилия да съживите навиците си за упражнения и да създадете малко време всеки ден, за да подхраните душата си.
Щом сте отдадени ще се почувствате по-жизнени за много кратко време.

Ако не сте имали успех с работа или бизнес, където сте вложили много, може просто да отразява липсата на структурираност. Възможно е да сте станали прекалено самоуверени.
Отделете малко време тази седмица, за да изготвите план за действие и следвайте внимателно всяка стъпка.

Дори и да сте най-силните и самоуверени представители на зодиака, понякога имате нужда да си припомните да обичате себе си на първо място! Изберете си от блестящите амулети с кристал Swarovski elements, който да ви напомня с всеки поглед, че не трябва да пренебрегвате личността си.

Козирог 22.12 – 19.01

Тази седмица може да откриете, че имате по-голямо влияние, отколкото някога сте мечтали за решение, свързано със семейството.
Може би сте си мислили, че някой с повече авторитет ще ви засенчи, но останалите всъщност ще се обърнат към вас. Ще потърсят вашето балансирано мислене и уважението, с което се справяте с различията в мненията.
Дори в началото това да изглежда като сбъдната мечта, се пригответе да стане сложно и да лавирате в емоционалните реакции. Останете равнодушни и ще се справите добре.

Семейна традиция може да се нуждае от едно или две освежавания, за да бъде актуална за всички. Независимо дали става въпрос за времето, което е удобно за всеки присъстващ или забраната на определени теми на дискусия.
Поддържането на мира е от съществено значение за доброто преживяване и оставащите щастливи спомени.

Придобиване на ново знание може да ви отнеме много време тази седмица, ако се наложи да актуализирате познанията си за работа или проект, който искате да свършите от вкъщи.
Имайте на ум, че това ще ви бъде полезно и за бъдещи инициативи.

Баланс, сигурност, увереност и осъзнатост – открийте вашия източник на тази енергия сред богатството от гривни за тази зодия!

Водолей 20.01 – 18.02

Хубави неща ще ви се случват, но това не означава, че можете просто да сте самодоволни и да чакате късметът да падне в скута ви.
Не, ще трябва да бъдете по-напористи и по-фокусирани върху това, което искате. Ако се целите високо, ще имате сили да получите това, което искате.

Може най-накрая да успеете да приключите на пръв поглед безкраен проект тази седмица. Но отново, това няма да се случи без усилия. Създайте план. Създайте график. И работете усърдно – може би в определен час всеки ден – докато не приключите.
Облекчението, което ще изпитате от това постижение, ще бъде значително.

Неочаквани новини могат малко да ви объркат. Не го приемайте присърце, докато не потвърдите цялата информация. С известно проучване ще видите, че това е позитивно послание и няма от какво да се тревожите.

В края на седмицата е възможно да ви занимаят юридически или документални въпроси. Просто внимавайте и прочетете дребния шрифт.
Концентрирайте мислите си, докато работите с документи, и потърсете допълнително мнение, ако не сте сигурни в нещо.

Този път ще сменинм пречистващата сила на Планинския кристал с психическия баланс на Флуорита и хармонията на духа, която той носи. Дали чрез медитация, или просто съзерцаване почерпете от енергията на този кристал.

Риби 19.02 – 20.03

Интервю за работа, подписване на договори и изнасяне презентации са стихията ви през следващия период. Може да се стремите да започнете нещо голямо и да имате много големи надежди за това.
Ако случайно чуете противоречиви или отрицателни отзиви от другите, не го приемайте твърде сериозно и лично.
Възможно е да не знаят за какво говорят, така че не им позволявайте да намалят надеждите ви.

Ще получите метафоричен златен медал, само защото ще окажете упора на някого тази седмица. Имайте готовност да бъдете там за него, когато се нуждае от вас емоционално и духовно. Насърчете го със съвет, ако е необходимо.

Признанието и наградите за някои стари ваши постижения, които преди това са били пренебрегнати, може да ви настигнат тази седмица.
Това ще ви донесе чувството за признателност, което сте очаквали от доста време насам. Оставете се това преживяване да ви вдъхновява и мотивира.

Нека да разчупим малко света на Рибите и ги изкараме от емоционалната летаргия. Увереност в себе си, приключения, творческо решаване на проблемите и любов – всички събрани в магнетичния Авантюрин. Възползвайте се от разнообразните ни предложения и намерете талисмана си!