Месечен хороскоп Септември 2020

Хороскоп за месец Септември 2020г.

Септември е тук и е време за ново начало, себеанализ и поглеждане в най-дълбоките кътчета на душата ни. Месецът определено ще е изпълнен с пречистваща енергия и възможности за ново начало и коригиране на стари грешки.
Не се оставяйте шансовете да ви хванат неподготвени! Открийте себе си в нашия месечен хороскоп и се оглеждайте за знаците по пътя.
Както винаги сме ви погдотвили и няколко съвета на кои кристали можете да разчитате за този период!

Овен 21.03 – 19.04

За вас това ще бъде месец, в който да сте настаните удобно у дома си. Дори и да се опитате да се борите с желанието си да сте домошари, в един момент ще си дадете сметка, че точно от това имате нужда.
Въпреки че ще имате възможности да дадете максимума от себе си и да изцедите силите си, сега е добре да си починете и да възстановите силите си.

Има вероятност да сте изгубили фокуса си над наистина важните неща в живота – семейство, дом, приятели, любов, връзки. Точно заради това трябва да поспрете и да се насладите на красотата на всичко, което ви заобикаля.
Сега ви е времето да преосмислите благодарността си и да осъзнаете доброто в живота ви.

В последните месеци може много сериозно да сте се замисляли за увеличаване на финансите ви. И дори сега да не сте толкова ангажирани с работата си е хубаво да оставите идеите си да разцъфтят.
Опитайте се да визуализирате това, което искате и как да го постигнете. В този период ще ви дойдат страхотни идеи.

Турмалинът дарява с щастие дома и семейството. Кой аксесоар бихте избрали вие – колие, гривна или ключодържател? Споделете с нас!

Телец 20.04 – 20.05

Много е възможно преди време да сте допуснали грешка или да сте направили неправилна преценка. Това все още ви се върти в ума от време на време. И ако е така, то е защото сами не сте си простили. Със сигурност тази ситуация не заслужава вашето притеснение и чувството ви на вина.
През този месец ще ви се отдаде възможност да поправите преживяното от вас. Дори и кармично да не е необходимо, то ще бъде за ваше успокоение.

Работния ви график ще се натовари след първата седмица на месеца. Даже е възможно да ви изникнат задължения в област, в която нямате никакъв опит.
Погледнете от положителната страна – това е шанс за вас да научите нещо ново и да придобиете ново умение. Въпреки напрежението, което ще ви се струпа, цялото преживяване ще бъде ползотворно.

Ако ви се предложи възможност за ново изживяване се възползвайте! Независимо дали е покана от приятели или глезотия за дома ви, погрижете се за радостта си.
Дори можете да се отдадете на четене на някоя завладяваща поредица книги или гледане на нов сериал. Би било прекрасно така да стимулирате въображението и да призовете креативността си.

Освен, че е един от рождените ви камъни, Тюркоазът може да ви помогне да намерите творческото начало в себе си. Предоставяме ви богат избор от гривни, колиета и аксесоари от този полускъпоценен камък. Открийте своя източник на вдъхновение!

Близнаци 21.05 – 20.06

Сега най-вероятно се чувствате уверени, мотивирани и обнадеждени. Септември ще започне за вас с много позитивно съзнание и приповдигнато настроение на духа.
Дори това да изглежда, че се получава без напрежение, е хубаво се постараете да запазите инерцията за по-дълго. Имате много важни задачи, с които искате да се захванете, и самоувереността в напредъка ви ще е основополагаща за успешния резултат.
Ще постигнете всичко това, ако при първата поява на страх и негативност, се оттърсите от тях и потърсите източниците си на вдъхновение около вас. Четете мотивиращи книги, слушайте позитивна и релаксираща музика и други подобни подходящи за характера ви занимания.

Този месец ще бъде като трамплин за по-големите ви планове и мечти. Опитайте се да планирате всяка възможна подробност сега, дори и да не предприемете веднага първите стъпки.
По този начин ще си осигурите бъдеща и дълготрайна увереност да завършите поставените си цели.

Пряката дискусия при приятелски проблем е най-добрият ви подход. Ако се стараете да сте тактични и да увъртате прекалено много, няма да имате особен прогрес, по-скоро ще доведе до излишно напрежение.
Кажете каквото искате директно и с убеждение. Само така можете ясно и правилно да изразите това, което искате да внушите и да разрешите конфликта.

За коктейла от емоции, който ви предстои, ви препоръчваме да се погрижите за баланса и самочувствието си с комплекта гривна и колие от Амазонит!

Рак 21.06 – 22.07

Възможно е все по-често да се чувствате заляти от прекалено много емоции в някоя връзка. Може би в отношенията ви с по-възрастен член на семейството. Започнали сте да си мислите, че грешките са у вас.
Станали сте свръх чувствителни и постоянно искате да угодите на този човек. Дори сте склонни да анализирате всичко, което мислите и казвате.
Но докато сте себе си и сте истински, няма защо да се тревожите. Просто се доверете на интуицията си и всичко ще е наред. Това вероятно е важна част от живота ви този месец и трябва да сте спокойни, че няма нищо нередно.

Финансов проблем може да ви изненада през Септември. Отначало може да изглежда тревожно, когато погледнете числата на финансовия план или ситуация.
Но неочакван подарък или възможност може да бъде от полза и да ви донесе необходимото спокойствие.

Ако сте изгубили контрол над въпрос, който е пряко обвързан с вас, този месец ще си върнете позициите,ако подходите  стратегически.
Не правете нищо импулсивно, използвайте аналитичните си способности и ще си подсигурите завиден план.

Търпение към чуждата критика и повишаване на самочувствието ви – това е възможно със сила на Цитрина. Мандала, капка или Дърво на живота, изберете вашия символ в колие с този полускъпоценен камък.

Лъв 23.07 – 22.08

Това е подходящ месец да преодолеете предизвикателствата си, да процъфтите и да постигнете цели, които не сте и предполагали, че са достижими за вас.
Ще имате възможност да научите много за себе си през септември и голяма част от това ще отвори очите ви за способностите ви. Ще се възприемете в още по-ярка и динамична светлина, въпреки че обичайно сте много самоуверени.
Има определени области, в които ви липсва увереност и сигурност. Точно за това ще ви помогнат част от ситуациите, през които ще преминете, за да изградите духа си.

Рядко се чувствате като отшелник, но сега може да поискате да се скриете от определени събития и хора. Ако се чувствате така, послушайте какво ви казват умът и тялото ви. Отделете малко време, за да поглезите себе си.
В обкръжението ви има хора, които няма да ви разберат, защото обикновено сте жизнени и енергични. Не се чувствайте длъжни да отговаряте пред никого и правете каквото ви се струва правилно.

Може да ви е трудно да се стимулирате и да се погрижите за някои ежедневни задължения от графика ви, включително и тези отлагани твърде дълго.
Прилив на мотивация ще ви обземе от средата до края на септември, така че не пропускайте да се възползвате от него и да завършите поставените си цели.

На огнените ни приятели за пореден път ще предложим да се доверят на изпитаното – Черен Оникс или Гранат. Верните спътници на зодия Лъв отново ще са най-сигурната подкрепа и опора в динамиката на този месец.

Дева 23.08 – 22.09

Работата и романтиката могат изненадващо да се преплетат при вас този месец. Това е дилема за вас, тъй като подходът ви към тези два аспекта от живота е много различен.
Може да обмисляте бизнес идея с партньора ви или да обедините сили за разработване на уникален бизнес план.
Каквото и да е, намерете начин да разделите двете емоции, за да не влошите общуването си.

Възможно е да ви се наложи да направите преоценка на лична цел през този месец. Може да е свързано с дома ви и личния ви живот.
Представата ви за това как трябва да се случват нещата може значително да се промени заради нещо, което сте преживели наскоро.
Хубава изненада може да ви сполети и това ще ви зареди с топлина и носталгия. Ще ви се струва, че нещо старо е станало изцяло ново и това ще ви донесе щастие.

Този месец може да претърпите неуспех с проект, който сте мислили, че е близо до финала. Не позволявайте разочарованието да засенчи досегашните ви постижения.
Това е временно забавяне и има много неща, които да очаквате с нетърпение.
Преодолейте предизвикателствата, с които се сблъсквате с постоянство и в крайна сметка ситуацията ще се обърне във ваша полза.

Осигурете си пълноценна комуникация с помощта на Цитрина. Не оставяйте нищо неизказано и се предпазете от недоразумения с този полускъпоценен камък.

Везни 23.09 – 22.10

Колебаете се да се захванете с начинание, заради което е възможно да бъдете осъдени, дори то да включва шанс за постигане на голяма ваша цел.
Може да се страхувате да се посветите и да дадете всичко от себе си, само за да не бъдете отхвърлени в последстие и да наранят егото ви.
Но опитът, дори и последван от неуспех, не е нещо, от което да се срамувате. Ако ви се предостави тази възможност я вземете насериозно.
Да се ​​научите да рискувате може да бъде много ценно за вас и ще осъзнаете, че всъщност не е чак толкова страшно.

Този месец има потенциал за романтично приключение и ако сте необвързани, може да е точно това, което сте чакали.
Не се страхувайте да разкриете истинските си чувства. Въпреки че е естествено да искате да предпазите сърцето си, новата възможност е наистина страхотна и може да доведе до прекрасна връзка.
Ако сте обвързани, шансът ви може да се крие в разкриване на нещо за вас, което сте пазили скрито. Възможно е да получите доказателства, че любовта на партньора ви към вас е наистина безусловна.

Може да имате успех този месец по въпроси, свързани с недвижими имоти, издателство, инвестиции и съвместни бизнес начинания. Просто не забравяйте да сте информирани за всичко, което се случва, и да четете дребния шрифт за договори или споразумения.

Жадеитът е неоспоримият помощник на зодия Везни във всяко едно отношение. Освен поверието, че е защитник на момичета и девойки, силите му винаги са свързвани с представителите на тази въздушна зодия. Преглагаме голям асортимент от бижута и аксесоари с него, но количествата са силно ограничени.

Скорпион 23.10 – 21.11

Да помагате на околните може неволно да се превърне в централна тема за вас този месец. Имате тенденция да сте саможиви, когато не искате да се социализирате.
Възможно е нови ситуации да ви извадят от отшелническия ви начин на живот през септември и да помогнете на чуждите проблеми, които изискват вашите таланти.
Дори да започнете с нежелание ще откриете, че всъщност се чувствате много добре от способността си да помагате.
Това може да ви научи на нещо ново за вас, което досега не сте осъзнавали и ще откриете положителен нов аспект от живота ви.

Мирогледът и настроението ви сега трябва да са много оптимистични и обнадеждаващи, дори да се сблъскате с конфликт с хора, които могат да ви разочароват.
Имайте предвид , че объркването и грешките не са умишлени, затова се опитайте да бъдете съпричастни вместо осъдителни.

За приемането на невъзможността да се угоди на всички в живота ще трябва обективно да погледнете ситуацията си от страни.
Ако успеете, ще разберете, че сте прекарали дълго време да се чувствате зле за нещо, над което не сте имали контрол.
Не сте от хората, които разкриват лесно емоционалността си, но някой може да успее да ви разбие стената ви и това е хубаво нещо.

Духовна чистота и спокойствие са кодирани в един кристал. Това е камъкът на искреността – Лазуритът. Ще намерите ли вашият пазител сред колиетата със синия полускъпоценен минерал?

Стрелец 22.11 – 21.12

Стартът на този месец ще е със силно желание да се придържате към всичко познато и да не рискувате извън рутината си. Това вероятно се дължи на усещането, че сте претоварени през последните седмици и трябва да избягвате изненадите и разочарованията.
Въпреки това ще има някои примамливи предложения в сферата на работа и любовта. Ако сте достатъчно смели, за да проучите какво ви се предлага, може да се очертае интересен и ползотворен месец за вас.

Отдавна изгубена вещ е възможно да изскочи, докато подреждате. Тази щастлива изненада може да ви накара да сте по-осъзнати за начина, по който структурирате своите организационни умения.

Слух или някоя клюка могат да ви развълнуват, особено ако чуете нещо, което със сигурност знаете, че е невярно.
Въпреки че обикновено не се опитвате да поправяте чуждите грешките, сега може да е включен някой, на когото държите и затова сте решени да поправите нещата. Ще успеете с усърдие.

Не забравяйте да се грижите за себе си, ако ви завладеят силни емоции през следващите седмици. Имате много неща на глата и със сигурност можете да се справите с тях, но грижата за вас ще ви осигури възможно най-големия успех.

Дори и да сте най-силните и самоуверени представители на зодиака, понякога имате нужда да си припомните да обичате себе си на първо място! Изберете си от блестящите амулети с кристал Swarovski elements, който да ви напомня с всеки поглед, че не трябва да пренебрегвате личността си.

Козирог 22.12 – 19.01

Не винаги се доверявате на тези, които излизат извън границите, но е хубаво да се научите да давате шанс дори и на тях.
Често сте ограничени от правила и от стари методи, но бихте могли да развиете потенциала си, ако си позволите да мислите извън рамката на познатото.
Вие сами налагате тези граници като предпазна мярка и за усещане за сигурност, но понякога те ви пречат.
Този месец може да имате няколко възможности да направите нещо по различен начин и сега е подходящ момент да действате. Бъдете смели.

Дали прекаленото хубаво, не е на хубаво? Това може да ви се върти в главата през следващите седмици. Но ако ви се струва много, значи наистина е така.
Вероятно става въпрос за връзката ви или угаждането с нещо, което обичате. Винаги е разумно да обръщате внимание на изборите, които правите и кога не се чувстват изцяло правилни.

Някой може да ви помогне да осъзнаете жизненоважната роля, която играете в живота им. Досега може и да не сте разбирали колко сте специални за този човек, но ще ви стане ясно.
Отдайте се на това проникновение и признайте, че щедростта и любовта ви са оценени. Направили сте живота на някой друг значително по-добър.

Баланс, сигурност, увереност и осъзнатост – открийте вашия източник на тази енергия сред богатството от гривни за тази зодия!

Водолей 20.01 – 18.02

Продължително, скучно или дразнещо задължение може да занимава вниманието ви. Отдали сте се да изпълните нещо, което е необходимо, но определено не е приятно.
Възнаграждението ви идва, но не изпреварвайте събитията сега, защото ще забавите или отложите последните няколко детайла за изпълнение.
Отмятането на тази задача сега е от съществено значение, защото така ще можете да продължите напред.

Оглеждайте се за открита възможност в сферата на кариерата или мечтата ви, защото този подарък може да дойде от неочакван източник.
Възможно е да откриете, че приятел или любим човек е имал пръст в това, което ще направи изживяването още по-приятно.

Всички усилия, които полагате в работата или проектите, които включват хобита или интереси, ще бъдат благополучно изпълнение този месец. Често приемате работата си много сериозно, така че да се отдадете на страст, която ви зарежда, ще донесе чувство на освежаване.

Благотворително занимание или предложение за помощ може да отнеме част от времето ви този месец. Винаги сте този, който предлага да протегне ръка тихо и да помогне на нуждаещите се. Ще получите удовлетворение от този акт на добрина.

Този път ще сменинм пречистващата сила на Планинския кристал с психическия баланс на Флуорита и хармонията на духа, която той носи. Дали чрез медитация, или просто съзерцаване почерпете от енергията на този кристал.

Риби 19.02 – 20.03

Бъдете внимателни този месец къде отиват парите ви и за какво ги харчите. Това е напомняне, от което се нуждаете от време на време, тъй като сте безгрижна душа, която често не се тревожи за далечното бъдеще.
Въпреки че животът ви в момента е прекрасен, трябва да подсигурите бъдещето си, като сте по-предпазливи в момента, особено с финансите си.
Вероятно имате силно желание да защитите бъдещето си финансово положение, но трябва да сте сигурни, че всички решения този месец са добре обмислени.

Възможно е да имате шанс за по-голяма сигурност в живота си през този месец чрез предложение за работа или финансово партньорство.
Само се подсигурете, че знаете какво да очаквате и че всичко е написано черно на бяло.

Ще ви се предложи ново начало на връзка, която отдавна е излязла от полезрението ви. Може би сте се включили в неразумно общо начинание, което е довело до проблеми в приятелството. Имате възможност това да бъде поправено успешно този месец, ако му се отдадете.

Нека да разчупим малко света на Рибите и ги изкараме от емоционалната летаргия. Увереност в себе си, приключения, творческо решаване на проблемите и любов – всички събрани в магнетичния Авантюрин. Възползвайте се от разнообразните ни предложения и намерете талисмана си!