Хороскоп за седмицата 17.08 – 22.08.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 17.08 – 22.08.2020г.

Още малко ни остава от времето за почивка и пътуване – нека използваме последните седмици на лятото подобаващо. Как? С малко звездна помощ, разбира се! Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Бурното начало на седмицата може да ви накара излишно да вдигнете защитните си стени. Не бихте искали никакви изненади да нарушават плановете ви, но това така или иначе няма да се случи, ако се движите стабилно напред. За да се справите с препятствията, най-добре е да сте спокойни. Няма вероятност да се сблъскате с нещо твърде сериозно. Натовареният старт на седмицата може да ви накара да се втурнете през задачите. Много скоро темпото ще се забави и ще можете да продължите според плана си.

Някой може да се опитва да привлече вниманието ви, така че не се изненадвайте, ако някой от периферията на живота ви изведнъж стане по-активен. Целта им може да е приятелство, романтика или дори бизнес предложение. Обърнете внимание, дори и да не смятате, че ви интересува, защото бихте могли да научите нещо ценно.

Това е страхотна седмица, за да се организирате по-добре. Редът винаги ви кара да се чувствате по-добре, по-уверени и силни. Няма да ви отнеме много време да създадете онази специална хармония и чувство за задоволство, което идва с организираността.

За този период препоръчваме на Овните камъка Яспис за заземяване и увереност.

Телец 20.04 – 20.05

Започнете седмицата с план – това ще бъде полезно за вас. Може би сте преживели някои промени наскоро и предварителните планове за следващите дни ще ви дадат усещане за сигурност, увереност и комфорт. Въпреки че няма причина да очаквате проблеми, този вид организираност ще ви помогне да се освободите от всяка тревожност. Да сте центрирани и спокойни е особено важно за вас сега. Тази седмица може да имате шанса да разрешите много въпроси, свързани с конфликти за пари или бъдещи цели.

Ще трябва да бъдете по-уверени в себе си от обикновено, за да поставите някого на място му и да извлечете позитива, който ви предстои. Не се притеснявайте да отстоявате позицията си, дори понякога са ви необходими много перипети, за да поемете отговорност. Колкото по-рано заявите авторитета си, толкова по-добре.

Вашата нежна природа ще се хареса на някого тази седмица и ще иска да скъси дистанцията между вас. Това би могло да се окаже специална връзка, платонична или романтична, така че се отнесете с грижа.

Телците могат да се възползват от защитната и пречистваща сила на Тюркоаза.

Близнаци 21.05 – 20.06

Отговорностите, които сте отлагали, ще бъдат по-лесни за решаване тази седмица. Може да сте били изправени пред много задължения и затова сте избягвали да ги свършите. Но в следващите дни ще получите правилните насоки и ресурси, които ще ви помогнат. Не губете тази импулсивна енергия.

Възможно е да изпитате силно желание да изразите себе си, особено в област, където се чувствате неразбрани. Обикновено това не би ви притеснило. Но може да има тема, която искате да изясните и да привлечете необходимата подкрепа. Понякога сте малко ексцентрични и често идеите ви прелитат през главите дори и на хората, които ви разбират най-добре. Тази седмица ваша щура идея има шанс да придобие популярност, ако я споделите с ентусиазъм. Сърдечното ви желание да сбъднете целта си може да развълнува околните толкова много, че да искат да помогнат.

Пазете се от някой, който ще ви предложи нещо безвъзмвздно сега, защото със сигурност има скрити мотиви. Въпреки че изглежда привлекателно, в крайна сметка това може да ви струва много повече, ако не сте внимателни.

Нежност, внимание към емоциите и баланс може да постигнете с помощта на Розовия кварц.

Рак 21.06 – 22.07

Понякога може да изглежда, че нещата ви се случват по-лесно, отколкото на другите хора. Това може да предизвика ревност в околните. Те могат да отдадат това на вашата привлекателност, таланти или дори връзки с хора на високи позиции. Но това, което те не виждат, е че сте работливи, трудолюбиви и не се отказвате. Ако някой омаловажава ваше постижение, не се срамувайте да покажете усилията, които влагате в работата си. Ще изпитате удовлетворение да се защитите.

Приятелското отношение на някого може да ви се стори като фасада. Дори до скоро да сте го приемали чистосърдечно, изведнъж може да се замислите, че нещо не е съвсем правилно. Следвайте интуициата си и може да разкриете интересна информация.

Всички сме чували поговорката, че късметът обича смелите и през повечето време това е вярно. Може да търсите съдействието на някой с авторитет, но ако сте твърде самоуверени молба ви може да бъде отхвърлена. Бъдете внимателни и честни и ще привлечете точната помощ, от която се нуждаете.

Тенденцията е Раците да клонят към зелените полускъпоценни камъни – Авантюрин, Малахит и Флуорит. Кой е вашият избор?

Лъв 23.07 – 22.08

Може да се почувствате по-силни, по-уверени и определено по-активни тази седмица. Въпреки че често притежавате тези характеристики, сега те може да са на фокус. Изпълнени сте с енергия, която ви вдъхновява и ви подтиква да достигнете до неща, които искате и все още не сте постигнали. Омръзнало ви е да свдите и да чакате да се случат нещата в живота ви и сега е подходящ момент да се заемете сериозно с тях. Всички действия, които предприемете тази седмица, ще бъдат изпълнени с енергичност и имат шанс да бъдат успешни.

Може да попаднете в ситуация, която има много по-приятелска атмосфера, отколкото сте предполагали. Приготвили сте се да бъдете нащрек, но настроението на срещата може да ви изненада. Не търсете скрити мотиви, тъй като е възможно да сте сбъркали в първоначалната си преценка. Приемете това, което виждате.

Хората често се сблъскват с битки, за които ние нищо не знаем. Ако ваш близък не е на себе си тази седмица, не си мислете, че е ядосан или разочарован от вас. Може да има нещо емоционално, с което да помогнете. Не бързайте с преценката си, защото само ще усложните въпроса. Просто бъдете там, за да дадете подкрепа щом е необходимо.

Добре дошли във вашето време! Насладете се на огнената енергия и страст и подкрепете силата и волята си със Слънчевия камък – символът на вашата зодия.

Дева 23.08 – 22.09

Приключването на нерешени въпроси, от работен или личен характер, трябва да бъде вашият основен приоритет тази седмица. През следващите седмици ви предстоят много хубави неща. Ако все още сте обвързани със старите задължения, няма да сте свободни да правите това, което решите. Това може да доведе до пропуснати важни възможности. Ако решите да потърсите помощ, около вас ще има желаещи.

Очарователна личност може да ви убеди да обедините сили за добра кауза. Това е хубаво, защото ще ви помогне да излезете от черупката си и да следвате лична мисия, която сте отлагали твърде дълго.

Дори и да не се чувствате особено комуникативни, е хубаво да се включите в дейност, която ще ви донесе усещане за постигнати резултати.

Някой от вашето обкръжение може да изглежда несериозен през тази седмица, но не го приемайте лично. Това може би е само вашето възприятие, защото не се чувствате сигурни в себе си. Дайте си малко време да се вдъхновите отново, особено ако последните събития са ви накарали да се чувствате по-малко обнадеждени. Светлината на края на тъмния тунел, който пречи на щастието и успеха ви, започва да се вижда.

За Девите никога няма да сгрешим, ако изберем Аметист или Авантюрин. Дали имате нужда от стимул в любовта или нови приключения, избирате вие!

Везни 23.09 – 22.10

Може да откриете тази седмица, че макар историята на някой да е преувеличена, част от нея е истина. Ще се наложи да пресеете много информация. Веднъж щом успеете ще имате всичко, което трябва да знаете, за да разрешите ситуацията. Не обръщайте внимание на пламенното представяне, просто бъдете благодарни за всичко и продължете напред.

Комплимент към вас може да ви се стори прекалено нагъл или болезнено сладникав, но това не означава, че е фалшив. Най-вероятно някой е толкова нетърпелив да ви покаже възхищението и признателността си, че биха казали всичко. Приемете всяко ласкателство грациозно.

Сигурно работите много усилено, за да постигнете нещо преди края на седмицата, но не се изтощавайте. Няма да дадете най-доброто от себе си, ако не се чувствате спокойни. Когато изпълните целта си, не забравяйте да го отпразнувате по някакъв начин и да наваксате забавлението, което сте пропуснали.

Закъснял разговор може да бъде проведен към петък, но вместо да приключи само с един въпрос, той ще отвори нови възможности, които да бъдат доста вълнуващи и обнадеждаващи.

Лунният камък би бил прекрасен спътник на Везните през този период на промени и емоции.

Скорпион 23.10 – 21.11

Били ли сте някога в любим ресторант, чакайки вкусната храна? След известно време гладът ви започва да отшумява. През това време може дори да се заситите с хляб или вино и напълно да изгубите апетита си.

В момента имате някакъв стремеж в живота си, който отнема твърде много време, за да се случи. Изпитанието ви е омръзнало и вече не е забавно или вълнуващо. Но тази седмица интересът ви отново ще бъде събуден. Действайте незабавно, защото този път можете да задържите вълнението, ако опитате.

Внезапна промяна в плана за тази седмица може да ви разочарова. Но ако извлечете най-доброто от ситуацията и се опитате да намерите позитив, ще видите, че тя също може да бъде ползотворна. Бъдете гъвкави през следващите дни в това и в други начинания. Отворете очи за доброто, което ще излезе от на пръв поглед несполучливото предизвикателство.

Върнете увереността си с комбинация от вашите зодиакални камъни – Аметист, Авантюрин, Тюркоаз и Лунен камък.

Стрелец 22.11 – 21.12

Вие сте в стихията си, когато сте лидер. Когато знаете какво се случва и имате контрол над ситуацията, увереността и ентусиазмът ви остават стабилни. Знаете, че можете да насочите всяко начинание към правилното развитие. Но когато не сте в главна роля имате притеснения относно чуждото ръководство. Тогава ви е трудно да поддържате положително си отношение.
Тази седмица може да се наложи да работите под наставленията на някой, на когото нямате много доверие. Но все пак му дайте шанс, защото този човек може да се е научил от вашия пример. Ще останете приятно изненадани.

Отделете от времето си за важно решение. Може да си мислите, че имате идеалния отговор, но ще ви се наложат по-нататъшни размишления. Възможно е да дойде нова информация, която би могла да промени перспективата ви. Ангажирането с решение твърде рано не се препоръчва.

Може да ви се прииска да отложите среща или събиране поради липса на ентусиазъм. Но отлагането на събитие, което има потенциал да бъде забавно и приповдигащо, би било грешка. Всъщност можете да го очаквате с нетърпение. Започнете да го възприемате по този начин и се насладете на преживяването.

Содалитът и Черният Оникс са сред най-предпочитаните кристали на зодия Стрелец.

Козирог 22.12 – 19.01

Много хора се увличат от вълнуващите подробности за планирането на сватба, че забравят колко свещен е поводът. Събирането на два живота наистина е най-важната част от церемонията. Често сме фокусирани върху дребните елементи на важните празници и поводи. Губим от поглед причините, които стоят зад цялото планиране. Не успяваме да видим, че се случва нещо много по-дълбоко и далеч по-важно.

Предстоящ за вас повод може да включва много забавно планиране, но тази седмица не забравяйте да се съсредоточите върху това, което е в основата му.

Някакво събитие ви е забавило преди време и сте усетили ефектите от това. Сега обаче може да сте готови да преодолеете всякакви предизвикателства и да прескочите бариерите. Но преди да го направите, трябва да сте сигурни, че напълно разбирате какво точно ви е задържало. Дали не сте били готови? Не сте били достатъчно уверени? Нещо е намалявало вашата креативност? Имало е много различни причини да сте ограничени в усилията си. Разберете обаче, че това ще бъде от решаващо значение за вашия успех при следващия ви опит. Това е нещо, което да помислите тази седмица.

Дали Турмалинът ще ви донесе сила на духа и нужната смелост? Изберете вашето бижу с този камък и разберете колко положителна енергия крие в себе си.

Водолей 20.01 – 18.02

Да бъдеш хуманист със сигурност носи много лична удовлетвореност. Способността да помогаме на хората ни кара да се чувстваме, че допринасяме за нещо, което може да промени света. И докато много хора са благодарни, когато им се помогне, има и такива, които не изразяват никаква благодарност. Вие знаете за чувството на удовлетвореност, което идва с акта на помагане.

Тази седмица може би размишлявате върху скорошно преживяване. Възможно е изобщо да не са ви показали признак на благодарност и всичко да ви се струва безсмислено. Но ако все пак погледнете напред, ще откриете, че най-дълбокото удовлетворение идва от опитите да помогнете, а не от оценката на вашите усилия.

Чувството ви за хумор ще бъде полезно тази седмица, докато се опитвате да разплетете личностно недоразумение. Ще се окаже разочароващо трудно да се обясните на някого, но с търпение и решителност можете да изясните въпроса. Можете дори и да успеете да накарате някой друг да види хумора в него.

Освен Планинският кристал, за Водолейте ползвотворно влияние може да окаже и Ахатът.

Риби 19.02 – 20.03

Когато тръгвате на творческо приключение, изобщо не се замисляте какво мисли някой друг. Увличате се в собствената си страст и следвате музата си. След като завършите поставената си цел обаче, може да осъзнаете какво мислят околните за това и да почувствате нуждата да бъдете приети и обожавани за вашите таланти.

Тази седмица е възможно да се притеснявате какво ще помисли някой друг за вашата работа. Бързо ще откриете, че няма защо да го премисшяте.

Ако някога сте спазвали диета или познавате някой, който го е правил, знаете как може да се превърне в мания. Диетата следи всяка калория и в дните, когато се отдадем на любимата храна, вместо да й се насладим сме изпълнени със съжаление. Но всички трябва да имаме моменти, в които си позволяваме да се отпуснем. Тази седмица може да се опитвате да вървите по права линия и да спазвате целта си. Но си дайте възможност за един ден без ограничения. Така ще имате силата на волята да продължите напред.

Рибите винаги могат да разчитат на Флуорита и Лунния камък за защита на емоционалната им натура.