Месечен хороскоп Октомври 2020

Хороскоп за месец Октомви 2020г.

Началото на месец Октомври определено ни показва, че е дошла и есента. Смяната на сезоните винаги носи със себе си промяна и за нас.
Това ще се окаже месецът на полярностите. За едни е време да направят стъпка назад и да си дадат време да планират и да изчакат подходящия момент за действие. Други пък не трябва да отлагат вземането на важни решения, защото моментът за тях е назрял. От кой ще се окажете вие?

Открийте себе си в нашия месечен хороскоп и се оглеждайте за знаците по пътя.

Както винаги сме ви погдотвили и няколко съвета на кои кристали можете да разчитате за този период! Ако имате затруднения да изберете, ние ще съчетаем камъни специално за вашите нужди и предпочитания.

Не забравяйте, че винаги сме отворени към вашите въпроси и можем да ви изготвим лична прогноза. Свържете се с нас през формата ни за контакт или ни се обадете!

Овен 21.03 – 19.04

Вероятно преминавате през дълъгия процес да разкриете истиската си душевност пред ваш близък човек и това е ключов момент от живота ви. Този месец може да достигнете крайната си цел и вече изцяло да бъдете себе си.
Дори и пред следващите седмици да изпитвате върхове и спадове, ако не загубите вярата в себе си и начинанието си, ще постигнете успех.
Вие сте силен характер и рядко покзвате другата си страна. Но това преживяване ще разкрие благия ви нрав и ще привлече нови приятели в живота ви.

Ако скоро ви се предостави възможност за някакъв вид обучение, колкото и скучно да ви изглежда, опитайте се да го включите в графика си.
Дори и на този етап от развитието ви да е неприложимо, ще дойде момент в бъдещето, когато ще бъде изключително полезно.

Към края на месеца може да ви се наложи да обмислите ново предложение. Дори и да не изглежда обещаващо сега, не го отхвърляйте категорично, защото може да се окаже доста значително в бъдеще.

Подкрепа на психическо и емоционално ниво ще получите от Амазонита, който е основна част от специалната зодиакална гривна за Овен.

Телец 20.04 – 20.05

До скоро сте били възпрепятствани в търсенето си на работа или стартирането на нов бизнес от събития, извън вашия контрол. Този месец има потенциала да нареди всичко на мястото му.
Не си мислете, че идеалните условия сами ще се появят и ще има резултати на момента. Но е възможно да научите нещо важно или да срещнете някой, който може да ви помогне значително за постигане на целите ви.

Ако сте на ръба да оставите всичко и да започнете да преследвате нова голяма цел, имайте предвид, че сега не е най-подходящият момент за големи промени.
Използвайте периода да учите, планирате и изследвате всичките си възможности адекватно. Бъдете прецизни и подготвени за правилния момент на действие.

В областта на връзките и личните взаимоотношения се очертава да сте късметлии. Ще имате възможност да се срещнете с интересни и влиятелни личности.
Но не забравяйте дискретността си и подбирайте кой допускате в по-близкото си обкръжение. Внимавайте да не разкриете прекалено много лична информация в момент на силни емоции.
Бъдете балансирани и премисляйте това, което казвате.

За новите начинания и подреждането на добри възможности в ежедневието ви определено има един кристал, който влияе със силната си енергия – Цитринът. Разгледайте богатата ни колекция от гривни, колиета и аксесоари с този проводник на късмета.

Близнаци 21.05 – 20.06

Важен за вас въпрос, отнасящ се за лични взаимоотношения, ще получи отговор този месец. Дори и да не чуете това, на което сте се надявали, все пак е стъпка в правилната посока.
Колкото по-обективно помислите върху това, толкова повече ще осъзнаете в колко изгодна позиция се намирате.
Още преди да изтече Октомври ще си дадете сметка, че ви предстоят значително по-добри дни.

Възможно е в момета да усещате силен натиск да изпълните някакво задание за много ограничен срок.
Не се съмнявайте в способностите си, а се фокусирайте върху ресурсите си и изгответе ефективен план, тогава със сигурност ще се справите.
Ако успеете да се организирате добре и да свършите в срок, дори ще ви остане време да се отпуснете и да си починете.

Около средата на месеца събитията в живота ви могат да ви подскажат да забавите темпото и да не се вглъбявате излишно.
Това може да е само искрата, от която се нуждаете, за да възстановите вътрешната си хармония. А това ще бъде от съществено значение за постигане на вашите цели, както в личен, така и в професионален план.

Когато са намесени емоция, психика и добра комуникация на ваша страна застава Флуоритът. Кое от нашите предложения с този камък ви допада най-много? Споделете с нас и изберете вашия аксесоар!

Рак 21.06 – 22.07

На прага сте на много голямо и съдбоносно решение за вашия живот. Ще ви трябват доста сили и смелост, за да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново и различно.
Не сте от хората, които обичат промяната, и бихте предпочели да останете в удобството на познатото и изпитаното.
Имайте си доверие за избора, които правите, дори и да не носи комфорта на рутината ви. Промяната, която сте задвижили в живота си е чудесна и ще го подобри във всяко едно отношение.

Докато сте на тази вълна ще обмислите и промяна на лично ниво – може би в приятелство, романтични или професионални отношения. Не се чувствайте виновни, защото и това ще донесе глътка свеж въздух в ежедневието ви.
Позволете си да се развивате и да напредвате без притеснения и угризения, все пак толкова рядко сте склонни на рискове.

Вероятно се чувствате емоционално и физически изтощени, но сте дали обещание да приключите някаква задача този месец.
Опитайте се да останете оптимистично настроени и ще намерите скрит запас на енергия, която ще ви даде сили да продължите.

Смелост ще ви дадат земният камък Яспис пикасо или Мокаит и ще ви помогнат да вземете важните решения. Гривните, съчетаващи ги с кристал Swarovski elements, са в ограничени количества.

Лъв 23.07 – 22.08

В началото на месеца би било разумно да се въздържите от включване в семейните обсъждания. Определено имате ясно формулирано и критично мнение за това какво се случва с членовете на семейството ви.
Но ако успеете да ги запазите за себе си, поне за сега, ще подобрите шансовете си за хармония в живота и ще си спестите напрежение.
Със сигурност има неща, които трябва да бъдат изчистени. Спазвайте дистанция, докато намесата ви не стане наложителна, и ще успеете да уталожите силните емоции.

Няма спор, че сте лидер и това ви се отдава, но този месец най-силното ви оръжие ще бъде търпението ви. То ще подобри преценката и позицията ви.
Ако сте имали съмнение за ваша цел, следващите седмици Вселената ще ви покаже правилната посока. Наближава повратния момент за взимане на решение за развитието ви, така че обръщайте внимание на знаците по пътя си и той ще става все по-ясен.

При обмислянето на нов проект за дома или творческо начинание можете да потърсите партньор, с когото да обсъдите идеите си и да откриете и други гледни точки.
Чуждото мнение ще ви бъде полезно, защото ще ви извади от фокуса към детайлите и ще можете да видите общата картина в цялост.

Скъпи огнени стихии, въоръжете се с търпение с помощта на Авантюрина, които освен това засилва и творческите наклонности. Имаме специална нова серия, в която той участва с два от цветовете си – кафяв и син. Кой е вашият цвят?

Дева 23.08 – 22.09

Романтиката ще завладее мислите ви в началото на Октомври, но въпросте, които си задавате, може да не бъдат отговорени този месец.
Погледнете малко по-безгрижно над ситуацията и си дайте сметка и за вашата роля в неразбирателството. Това може би е урок, който ви е отредено да научите, а не случайно съвпадение.
Направете крачка назад и помислете не само какво искате да кажете, но и как изобщо сте стигнали до това недоразумение. Сега е чудесен период да се потопите в душата си и да чуете какво има да ви казва тя.

Задкулисна промяната в личната или професионалната ви сфера може много да ви изненада. Но не скачайте към прибързани заключения.
Ако го възприемете като потайно действие само ще се настроите негативно, когато всъщност ще се окаже изпълнено с ползи за вас. Изчакайте да чуете цялата история.

Този месец за вас е благоприятен да затворите отминали страници от живота си и да се състредоточите върху бъдещото си благосъстояние.
Може да изпитвате необходимост да задържите всичките си спомени, но това е само излишен товар за вас и не бива да отлагате повече да се оттървете от него.
Погрижете се за хармонията и баланса си и вземете правилните мерки, за да подобрите живота си.

Този път ще разчупим класическите предложения за Деви. Розовият кварц е камък на любовта, доверието, искреността и добронамереността. Коя негова форма ще ви допадне – нежен ключодържател с Дърво, могъща необработена друза или комплект с малка гривна и колие Мандала?

Везни 23.09 – 22.10

Решаването на важен въпрос може да ви отнеме известно време и усилия през този месец. Но нека това не ви притеснява, дори и да не звучи приятно, ще откриете че предизвикателствата пред вас са интересни и занимателни.
Дори повече, решенията, които ви предстои да вземете, ще ви помогнат и други области от живота ви.

Някоя ваша мечта, която не сте взимали особено насериозно ще се окаже по-близо до вас. Може би вече сте готови да предприемете следващата крачка, за да я превърнете в реалност.
Не отлагайте това за точния момент, защото той вече е настъпил.

Отдавна задаван въпрос относно приятелство ще бъде отговорен този месец. Нещата ще придобият смисъл за вас и ще разберете дали човекът е честен с вас.
Нямате основания за сериозни притеснения и ще имате възможност за подобряване на отношенията.

Възможно е към вас да се окажете интервюирани за предложение и позиция, които много горещо ви вълнуват. Отпуснете се и бъдете себе си и така ще направите отлично впечатление.

Тигровото око може да ви помогне както да повдигнете самочувствието си, така и да стабилизирате финансовите си начинания. За вас сме го съчетали във вид на ключодържател, колиета или гривни. Открийте вашият амулет!

Скорпион 23.10 – 21.11

Покани за социални ангажименти ще ви завладеят в началото на месеца, защото сте в списъка с важни гости. Това може да се дължи на вашата харизма и интригуваща личност, но е възможно и някой романтично да ви се възхищава отдалеч.
Ако и вие проявявате интерес го покажете, но ако нямате такива намерения го изяснете своевременно и категорично.

Вашите артистични и творчески наклонности може да са доминиращи през Октомври и така да имате силно желание за каквато и да е форма на изразяване чрез изкуство.
Това ще бъде важно за вас и може да срещнете сродни души, с които бързо да установите приятелски отношения.

Нова информация за учение или пътуване може да излезе в края на месеца, подтиквайки ви да вземете решение или избор, който отлагате. Вече знаете какво трябва да направите.
Може да се вълнувате с кого ще се срещнете или свържете отново и няма да бъдете разочаровани. Насладете се!

Приятелство, приключения и творчество – всичко това е заключено във вашия специален зодиакален камък. Авантюринът можете да откриете в три аксесоара за Скорпион – гривна, ключодържател и гривна от серията с висок клас полускъпоценни камъни.

Стрелец 22.11 – 21.12

Звездите подреждат страхотен месец за вас. Може да се открие възможността да пътувате, да посетите семейството си, което не сте виждали от известно време, и ще сте нетърпеливи от този факт.
Също така планирайте рано предстоящите празници и това ще ви кара да се чувствате щастливи и свързани с хората, които обичате.

Възможно е действията на вашия любим да ви се струват странни и да ви объркват. Цялата ситуация няма да има много смисъл за вас този месец, така че просто се отпуснете.
В даден монент всичко ще започне да си идва на мястото и тогава ще разберете случващото се.

Не е изключено да се разочаровате в даден момент този месец, заради приятел, които не е спазил обещание към вас. Но не бързайте да си правите излишни заключения.
Може да е просто недоразумение или разминаване. От вас ще зависи да простите и да забравите. Този човек може да се нуждае от вашата грижа този месец.
Вие притежавате твърд характер и не винаги разбирате слабостите на другигите. Опитайте се да сте съпричастни и така ще запазите до вас човек, който винаги ще бъде до вас, когато имате нужда.

Приятелството е важна част от живота на всички ни. Защитете ценните за вас отношения с аксесоар от Тюркоаз – ключодържателят с Дърво на живота носи скрита символика и хубава енергия.

Козирог 22.12 – 19.01

Навлизате изцяло във владение относно важна мисия и нова сфера на интерес. Типично за вас, предпочитате да работите изцяло върху едно предизвикателство, докато не получите цялостни резултати и не усъвършенствате уменията си.
Скорошните ви усилия са изключително впечатляващи и околните със сигурност са забелязали, особено този, който желаете да впечатлите.
Продължете да преследвате идеите си в тази област, защото тя наистина е вашата среда на развитие.

Тъй като имате по-потаен характер от другите хора, имате склонността да поддържате много от приятелствата си неангажиращи.
Не се доверявате лесно и не споделяте често истинските си мисли. Но е възможно да се окаже, че човек, който сте държали на разстояние, заслужава да види малко повече от вас.
Отпуснете гарда си и се почувствайте свободни да бъдете истински с този човек. Искреното приятелство с него може да бъде прекрасно нещо, защото ще ви даде шанс за подкрепа и другарство.

Любовта ви към реда може да затрудни промяната на дългогодишен модел, но ако сте упорити, това ще ви донесе полза.

Оттървете се от припряността си и балансирайте вътрешния си свят с една елегантна комбинация от енергийна Мандала и полускъпоценен камък Лабрадорит – колие, което има силата да трансформира лошото настроение.

Водолей 20.01 – 18.02

Очаквайте разкритие за някоя ваша връзка в началото на месеца. Ако винаги сте обвинявали себе си за недобрата  комуникацията, сега ще откриете проблеми, които надхвърлят очевидното.
Вие сте директни в изказа си и понякога се чудите дали не сте прекалено груби и осъдителни, въпреки че се възприемате като реалист.
Но всъщност се изразявате най-добре по този естествен за вас начин, и в това няма нищо лошо. Има методи за усъвършенстване на стила ви на общуване, като едновременно предавате истинското си послание.

Възможно е да се сближавате емоционално с приятел или член на семейството ви. Понякога не сте склонни да споделяте по-дълбоките си емоции, но сега е хубаво да направите опит.
Ползите, които ще последват от това, ще ви донесат комфорт и успокоение.

Продължителността на мечта, за която си мислите от дълго време, може да е доказателство за нейното значение за вас, колкото и да ви се струва непрактична.
Не би навредило да изследвате идеите си по-задълбочено и по-сериозно. В най-лошия случай ще потвърдите, че това не е нещо, което трябва да преследвате.
Но може и да разберете, че всъщност е по-практично и разумно, отколкото сте предполагали. Това може да е тласъкът да опитате.

Нека думите ви и емоциите станат едно – изберете проводника на своята комуникация от красивите колиета с камък Ахат.

Риби 19.02 – 20.03

Като цяло доходите или финансите ви може да са голяма част от фокуса ви през октомври. Дори и да не управлявате финансовите си дела по най-добрия възможен начин, това е нещо, което със сигурност можете да подобрите.
Ако не сте сигурни как да постигнете по-добър контрол над въпроса с парите, консултирайте се с някой, който може да ви помогне.
Надеждният източник на насоки в тази област от живота ви може да помогне неимоверно и ще ви донесе по-голямо спокойствие.

С началото на месеца вече ще мислите за края на годината и дори за предстоящата. Искате да призовете смелостта и увереността си и да планирате подобаващ старт за следващата година.
Ако си мислите, че това е преждевременно, не забравяйте, че никога не е рано да започнете да мечтаете и да разберете какво е най-значимо за вас като цели и да започнете да полагате основите на вашите планове.
Дори само да мечтаете за това, което бихте искали да правите в бъдеще, така ще запазите ума си отворен как да стигнете до там.
Бъдете смели да признаете пред себе си това, на което се надявате. Нито една мечта не е твърде голяма.

Определено за вас сега са изключително подходящи зодиакалните ви бижута и аксесоари, специално съчетани по характеристиките на Риби. Тигровото око ще ви даде нужната сила и насока, щом имате желание да развивате и подобрявате финансите си.