Хороскоп за седмицата 10.08 – 16.08.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 10.08 – 16.08.2020г.

Преполовихме Август, а огнените емоции не стихват. Какво е начертано на звездната карта за тази седмица? Прочете в нашия седмичен хороскоп и разберете кой кристал ще ви подкрепи в приключенията. Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Семейство и приятелите ви може да са ви отнели доста време и внимание, за да слушате техните проблеми. Това естествено е помрачило и вашето настроение.
Когато сме заобиколени от чуждата негативност, това променя и нашия мироглед, независимо колко сме щастливи и жизнени. Тази седмица е време да сте категорични и да отстоявате себе си.
Имате нужда от тонуса си, или ще изпуснете страхотните преживявания, които ви предстоят. Ако някой откаже да бъде на вълната на позитивното ги оставете да се цупят сами.

Време е да подходите сериозно към някоя задача, която може да се окаже ползотворна, ако се потрудите над нея. Сложете я на дневен ред тези дни, дори само за да планирате първите стъпки за действие.

За този период препоръчваме на Овните камъка Яспис за заземяване и увереност.

Телец 20.04 – 20.05

В началото на седмицата може да се замислите за загуба, която сте претърпяли наскоро. Мислите ви блуждаят в тази посока и в това няма нищо лошо. Но ако паднете духом, това вече не е добре за вас.
Няма как да промените миналото и да си върнете изгубеното, но можете да се целите към по-светло бъдеще и успех за напред. Разбира се, това ще отнеме малко усилия от ваша страна.
Ако все пак не можете да преживеете тази загуба, любовна, приятелска или нещо друго, се опитайте да осъзнаете какво ще ви бъде необходимо да си върнете щастието.
Независимо дали е с нова цел, промяна на обстановката или възобновяване на връзка с близък човек.

В някакъв момент през следващите дни може да се чудите дали да приемете предложение за работа или общ проект. Въпреки че не искате да изпускате този шанс, той не е точно това, което искате. Нещо по-добро се е запътило към вас, оглеждайте се за него.

Телците могат да се възползват от защитната и пречистваща сила на Тюркоаза.

Близнаци 21.05 – 20.06

От скоро усещате, че заплетена ситуация е започнала да се разрешава и да се връща в норми. Това ви е носило допълнително напрежение и ви е било трудно да се справите с нея и останалите задачи на главата ви. Но със започването на седмицата, решенията сякаш сами ще се появяват, като подарък от Вселената, и всичко ще си дойде на място. Това ще ви даде време да обърнете внимание на личен проект, който сте отлагали от известно време. Подарете си това удоволствие.

Ще имате възможност да изчистите старо недоразумение. Може да се окажете на едно място с човек, с когото не сте в добри отношения, но искрен разговор ще подобри връзката ви.

Вероятно сте объркани защо някой се е обидил на ваше изказване. Не забравяйте, че има хора, които изпитват удоволствие да са жертва и да драматизират. Точно това може да е случая сега. Не позволявайте това да наруши хармонията ви.

Нежност, внимание към емоциите и баланс може да постигнете с помощта на Розовия кварц.

Рак 21.06 – 22.07

Да се чувствате сигурни и защитени винаги е било ваш приоритет, въпреки че вие го виждате по друг начин.
За вас е важен уюта на дома ви, искрените приятели, близостта със семейството – това вие възприемате като сигурност.
Когато тези неща липсват от живота ви, не сте в най-добрата си форма.
Тази седмица ще има няколко събития, които ще ви накарат да усетите силата и любящите ръце на Вселената около вас.
Не го поставяйте под съмнение, просто му се насладете.

На скоро е възможно да сте намалили доверието си във ваш близък и ви е много трудно да се върнете към предишното ви отношение. Ще имате възможност да разберете, че е просто въпрос на недоразумение. Дайте си сметка, че предателство няма и се опитайте да продължите напред. Това е важен момент в живота ви и го осъзнайте пълноценно.

Тенденцията е Раците да клонят към зелените полускъпоценни камъни – Авантюрин, Малахит и Флуорит. Кой е вашият избор?

Лъв 23.07 – 22.08

Да живеете за момента ще бъде вашия път към щастието тази седмица. Дори този начин на мислене да е близо до вашето съзнание, в следващите дни ще ви разсейват задълженията ви. Опитайте се да подходите към тях стъпка по стъпка и да поддържате позитивно мислене. Дори и най-напрегнатите ситиации могат да донесат хумор и забава, ако пречупим призмата си.

Сега е подходящ момент да отпразнувате нещо, което ви предстои да постигнете. Работили сте много усилено, за да постигнете целта си, но все още няма големи резултати. Но вие сте в правилната посока и даже вече сте преминали през няколко критични момента! Ако си дадете време да се възнаградите за усилията, ще възобновите силата и музата си да продължите напред.

Много ясно осъзнавате част от вашите недостатъци и това ви задържа да направите нещо, което много искате. По принцип сте уверени в себе си, или поне изглеждате така, но сега имате съмнения за способностите си. Тази седмица ще получите стимул под някаква форма, който ще ви покаже, че грешите за възприятията си. Подценявали сте себе си през цялото време, погледнете се с нови очи.

Добре дошли във вашето време! Насладете се на огнената енергия и страст и подкрепете силата и волята си със Слънчевия камък – символът на вашата зодия.

Дева 23.08 – 22.09

Когато някой пострада има стандартни процедури за лекуване на всяка травма. Но когато става въпрос за лекуване на душата, няма точна рецепта. Имате толкова дълбока травма, че понякога съвсем забравяте за нея, и се появява отново в странни моменти. Тази седмица е възможно отново да излезе на преден план и да ви накара да се справяте с тъгата и болката. Но също така е момент, в който ще получите разяснение и се опитайте да обърнете внимание на това, което се случва около вас. Опитайте се да превъзмогнете случилото се, защото отдавана заслужавате хубави емоции в живота си.

В следващите дни ще откриете много добри възможности за бизнес проект, които ще бъде добре обезпечен финансово. Уловката е, че ще ви бъде представен от личност, която не харесвате и на която не се доверявате, или може да имате минали спорове с нея. Сега е момента да преодолеете дразгите си и да осъзнаете ползите, които това ще ви донесе.

За Девите никога няма да сгрешим, ако изберем Аметист или Авантюрин. Дали имате нужда от стимул в любовта или нови приключения, избирате вие!

Везни 23.09 – 22.10

Да постигнем успех и да отворим съзнанието си често е резултат на това да осъзнаем и да се възползваме от предоставените ни възможности. Но да разберем кое е добро и кое – не, това е трудната част и не винаги можем да ги различим на пръв поглед. През следващите дни ще ви се предостави палитра от възможности за успех и просперитет, като всички ще изглеждат много добре и много зле, което моце да ви обърка в избора. Не забравяйте, че вие също сте част от уравнението и забележете коя е опцията, която ви привлича най-много. Тя ще бъде тази, която ще ви донесе най-голям успех.

Някой може да се опита да ви привлече към уговорка или събитие тази седмица, но внимавайте да не ви спести част от информацията. Няма как да прецените дали да участвате или не, ако не знаете всичкк детайли. Не се чувствайте задължение да взимате решение на момента. Потърсете какво липсва като информация и направете избора си осведомено.

Лунният камък би бил прекрасен спътник на Везните през този период на промени и емоции.

Скорпион 23.10 – 21.11

Щастлива случайност може да отвори очите ви за чудесна идея тази седмица. Най-вероятно е нещо, което вече сте осъзнали, но не сте оценили напълно. Случайна дума в разговор или изплувал спомен може да е инициатор на осъзнаването. Каквото и да ви привлече вниманието така светкавично, си заслужава да бъде проучено.
Нивата на драматичност в живота ви може да са се покачили драстично в последно време, заради появата на ексцентричен приятел или роднина. Дори и да си мислите, че нямате време за този човек, но ако се впуснете в неговата енергия няма да е лошо за вас. Ще се почувствате окрилени, щастливи и позитивни.

Оставете съзнанието си отворено за спонтанни приключения. Със сигурност можете да отложите задачите и домакинските задължения, за да се насладите на някое ново преживяване.

Към края на седмицата ще отпуснете съзнанието си и ще погледнете на предизвикателствата през по-оптимистична гледна точка. Оставете се на това усещане и се настройте за продължително усещане за вашето добруване.

Върнете увереността си с комбинация от вашите зодиакални камъни – Аметист, Авантюрин, Тюркоаз и Лунен камък.

Стрелец 22.11 – 21.12

Може да се чувствате заредени с енергия за творчество в началото на седмицата. Ще искате да започнете сходен проект като от миналото ви, но с по-еспресивен подход. Но всъщност сега е момента да се придържате към основните и изпитани принципи. Ще има други задачи до края на седмицата, които ще изискат енергичността и творчеството ви, така че по-добре запазете силите си за тях.

Сега сте нетърпелив и готов да започнете ново завладяващо начинание, но през следващите дни е възможно да не направите голям прогрес. Или заради непредвидено отлагане, или заради по-спешни задачи. Но това не означава да се откажете напълно и докато нямате възможност за действие опитайте да нахвърляте идеи за напред. Трепетното очакване ще направи преживяването ви още по-вълнуващо веднъж щом започнете.

Неловка ситуация ще се завърти към края на седмицата, най-вероятно защото няма да знаете как да отговорите на нечие изявление. Това може да ви накара да се почувствате засрамени от себе си, но не забравяйте, че все пак сте човек. Измислете добър отгов и си го запишете – това ще ви накара да се почувствате по-добре.

Содалитът и Черният Оникс са сред най-предпочитаните кристали на зодия Стрелец.

Козирог 22.12 – 19.01

Тази седмица най-сетне ще ви дойде самочувствието за решение, което сте всеки преди известно време и което сте подлагали под съмнение. Дори това да не се отрази сега, а в бъдеще, сте си притеснявали дали сте постъпили правилно. През следващите дни можете да очаквате потвърждение на правилната си логика, през нечий коментар или новина.

В миналото може да не сте се застъпвали за себе си, когато някой е ви е правил пиперлива или засрамваща забележка. Съжалявали сте, че не сте отстоявали себе си и тази седмица ще имате възможност да поставите някой на мястото му. Не забравяйте обаче, че дори и да сте в правото си, ако го направите с класа ще бъде още по-добре. Ако изпуснете нервите си само ще си изиграете лоша шега и ще се почувствате по-зле.

Притеснение, което ви тревожи от известно време, може да има шанс да се разреши, ако подходите към решаването му стъпка по-стъпка. Възможно е да измислите нов и иновативен подход, който ще промени нещата към по-добро.

Дали Турмалинът ще ви донесе сила на духа и нужната смелост? Изберете вашето бижу с този камък и разберете колко положителна енергия крие в себе си.

Водолей 20.01 – 18.02

Възможно е да сте отдали част от силата си на скоро, в момента, когато сте оставили някой да вземе решение вместо вас. Оставили сте се, защото са ви притискали и тормозили и в този момент ви се е струвало правилно някой друг да поеме инициативата. Тази седмица ще имате възможността да си върнете позицията, но прозорецът на възможността ще бъде много кратък. Имайте увереността да покажете авторитета си и да поставите другия човек на място. С този ход ще можете и да избегнете подобни ситуации в бъдеще.

Негативната енергия на някой в близкото ви обкръжение, която излъчва през оплакванията и проблемите си, може да ви зарази с чувство на безнадеждност. Трудно е да сте постоянно около източник на негативност, дори и вие да сте слънчева натура.

Може да се опитате да промените мисленето на този човек чрез окуражаване, но ако това не се получи трябва да сте устойчив и да отблъснете тъмните мисли и да се погрижите за позитивното си настроение.

Освен Планинският кристал, за Водолейте ползвотворно влияние може да окаже и Ахатът.

Риби 19.02 – 20.03

Ако има човек в живота ви, който постоянно ви предава и ви наранява, сега ще имате шанса да си върнете самоувереността и силата. Това не означава задължително да се конфронтирате с него. Случка тази седмица ще ви помогне да си върнете вътрешния баланс, да повярвате в себе си и да разберете как и защо сте позволили да бъдете узязвими. Възползвайте се от тази възможност и си върнете самочувствието и самоуважението.

Вероятно сте се отказали да давате разяснения на някой заради пропастта, която сякаш расте между вас. Но скоро може да изпитате прилив на интуитивна енергия, която ще представи гледната ви точка от най-добрия ъгъл и човека срещу вас да погледне през вашата призма. Може да спечелите много, ако го привлечете на ваша страна.

Някой ще се опита да ви убеди да се съгласите с неговото мнение и може да преувеличи в усещанията си. Но това може да не е целенасочено, просто тази личност е разпалена по този въпрос и не си дава сметка, че преминава границата на реалното.

Рибите винаги могат да разчитат на Флуорита и Лунния камък за защита на емоционалната им натура.