Месечен хороскоп Август 2020

Хороскоп за месец Август 2020г.

 

Овен 21.03 – 19.04

Някой може да ви отстъпи мястото си в светлините на прожектора този месец. Ваш ментор или шеф може да Ви предостави нови възможности и отговорности, които ще Ви дадат шанс да блеснете.
Както винаги вие ще дадете най-доброто от себе си, но недейте да задълбавате в това как изглеждат усилията Ви отстрани.
Следвайте импулсите и инстинктите си и се доверете на себе си, така ще получите признание и висока оценка.

Възможно е в момента да сте фокусирани върху комуникацията. Всъщност Вие сте добри в общуването, но сами си налагате ограничения. Бързо стигате до същината на въпроса и сте лаконични, защото търсите ефективност.
Когато някой не е на една вълна с вас често губите търпение. Опитайте се да поработите върху това да сте по-търпеливи, да изслушвате по-добре и да разбирате какво казват другите.
Предстои Ви период, в който да се научите как да комуникирате по-добре, така че обръщайте внимание на разговорите, които Ви предстоят.

Не сте някой, който лесно показва уязвимостта си, но скоро може да изпитате комфорт и предразполагане от ваши близки.
Потопете се в тази енергия и ще си осигурите прекрасен месец.

Заземете емоциите си и останете в настоящето с някой от АМУЛЕТИТЕ ни с Дърво на живота.

Телец 20.04 – 20.05

Достатъчно практични сте, за да знаете разликата между фантазия и мечта и какво всъщност е постижимо в реалността.
Даже сте по-склонни да наблегнете на практическото мислене, отколкото да витаете в облаците. Но този месец нещо, което сте сложили в категория фантазии, всъщност може да се окаже постижимо. Недейте да изключвате тази възможност само защото по принцип изглежда неосъществима. Имате подобрени способности затова и направете всичко по силите си да опитате.

Само помощта може да е ключа към нещо, което Ви притеснява. Дори да сте по-склонни да потърсите съвет от друго място, този път е по-добре да разчитате на себе си за въпросите които Ви тормозят. Тренирайте съзнанието си в тази насока и това ще Ви даде продължителна самоувереност за много дълъг период.

Може да Ви се предостави възможност да научите нещо ново и екзотично този месец. Ако оползотворите времето си да преследвате тази опция, това ще разшири вашите хоризонти и интелектуално, и културно. Така ще успеете да си отворите нови врати и да се запознаете с нови хора, които ще се окажат страхотни приятели в бъдеще.

Една от любимите ни ГРИВНИ с естествена кожа носи изключително лятно настроение и се комбинира с всяка визия! Може да разгледате и другите модели от тази серия ТУК

Близнаци 21.05 – 20.06

Може да започнете месец Август с откровен разговор, който сте отлагали известно време. Най-вероятно няма Вие да инициирате дискусията, защото предпочитате въобще да не задълбавате. Но можете да се окажете притиснати в ъгъла и най-доброто Ви действие ще бъде да изкажете какво мислите. Приятно ще се изненадате как ще протече разговора и облекчението от това, че сте решили този проблем ще Ви даде глътка свеж въздух.

Някое партньорство ще създаде казус, който трябва да решите този месец. Най-вероятно става въпрос за практическата страна на разбирателството и това всички страни да са на една позиция. Може да имате много ползотворен резултат, ако проявите търпение.

Някой от миналото Ви може да се завърне в живота Ви. Независимо дали е случайност, или е целенасочено това всъщност е писано да се случи.
Има какво да спечелите ако разговаряте с този човек и е свързано с нещо от вашето минало, което Ви е притеснявало.

В следващите седмици е възможно да отделяте повече време на семейството и приятелите си. Това ще Ви даде шанс да наваксате с новините от близкия Ви кръг и да заздравите връзката си с любимите хора.

Прекрасен аксесоар и енергиен защитник можете да откриете сред нашите КОЛИЕТА с полускъпоценни камъни с висулка във формата на капка.

Рак 21.06 – 22.07

Може да се чувствате безсилни в някоя сфера на живота Ви в началото на този месец. Въпреки че сте изключително жизнени и упорити, този месец може да има няколко момента, в които да Ви се иска да се откажете. Но това са само временни мисли и предаването не е опция. Когато се чувствате загубени в мрачните моменти си дайте пространство да се възстановите. Направете нещо, което повдига духа ви и ви действа релаксиращо. Колкото по-спокойни сте, толкова повече сили ще имате.

Ще се изненадате, че проект, който е бил в застой известно време, изведнъж ще получи силен тласък. А щом наберете инерция ще постигнете още по-голямо развитие.

Вие сте изключително артистична личност, но този месец това ще бъде допълнително подсилено. Поетът във Вас ще намери нови начини да се изразява и ще привлечете нови хора благодарение на това си качество. Някой от тях може да стане много близък приятел.

Не се доверявайте прекалено много на информация която идва от далечен познат. Дори да изглежда логично може да има много важен детайл, който е изпуснат и той променя изцяло ситуацията.

Освен зодиакалните бижута за вашата зодия, може да се доверите на скритата символика и закрила в ТИБЕТСКИЯ ВЪЗЕЛ – изберете вашия цвят или съберете своя сет!

Лъв 23.07 – 22.08

Възможно е да се чувствате привлечени към обществен труд или местна организация този месец. За Вас е естествено да сте лидер, но в това начинание ще се задоволите с това да сте част от отбора. Дори това да отнеме много време и работа може да стане голяма част от живота Ви и да ви донесе силно чувство на удовлетвореност.

Сега е прекрасен момент да си направите сметка какво имате, от какво се нуждаете и какво е излишно в живота ви – както материално, така и емоционално. Може да сте претрупани със задължения и отношения, които Ви дърпат надолу и да трябва да изчистите излишните си вещи.
Отделяйте по малко внимание на това всеки ден и към края на месеца ще се усетите по-леки и по-свободни.

Скоро може да се сблъскате с разочарование във връзка заради нереалистичните очаквания, които имате за партньора си.
Може да не го осъзнавате, докато не дойде разочарованието, че сте се самозалъгвали за това какво е възможно. Ако погледнете на ситуацията реалистично, това ще Ви помогне да продължите напред.

Моментът е подходящ да опознаете по-добре хората в периферията на живота Ви, защото там определено има интересни личности.
Ако направите тази крачка ще откриете различни хора които имат сходни интереси с Вас.

Лъвската сила е неоспорима и непоклатима! Дайте й шанс да ви завладее и ще усетите прилива на енергия, който можете да подкрепите със ЗОДИАКАЛНА гривна с Оникс и Гранат.

Дева 23.08 – 22.09

Нова възможност или шанс да стартирате бизнес от дома Ви ще Ви се предостави през месец Август.
Това е перфектно за Вас, защото сте много добри в това да оставате мотивирани и да работите самостоятелно. Дори приходите които предстоят да не са това за което си мечтаете, ще имате възможност да изградите нещо наистина голямо, ако успеете с това начинание.

Ще откриете, че трябва да свършите малко работа по дома Ви или със специален проект, но това ще изисква ресурси, с които в момента не разполагате. Въпреки това имате специалния талант направите бартер за това, което Ви е необходимо, и това ще бъде ползотворно и за двете страни.

В повече от една сфера от живота Ви имате желанието да се придвижите към по-добра позиция. Това може да се отнася за финансовото Ви състояние и за социалната Ви среда. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт, за да намерите нови преживявания.

В любовния Ви живот се открива нова страница. Ще откриете нови неща за човека, който вече цените и обичате и ще станете все по-близки дори да сте заедно от дълго време. Ако сте необвързан ще срещнете човек, който е много различен от всичко, което сте виждали досега.

Малкото СЪРЦЕ Сваровски е изключително нежно бижу и ще ви напомня да обичате себе си, такива каквито сте!

Везни 23.09 – 22.10

Пътят Ви с някой или нещо, с което сте свикнали, може да се раздели през месец Август. Въпреки че не сте човек, който се страхува от промяната, този край може да бъде изключително емоционален, защото това е голяма част от живота Ви. Не забравяйте, че винаги ще имате хубавите спомени и добри преживявания, които сте натрупали. Преминавате в нова фаза на живота Ви която има потенциала да бъде даже по-щастлива и по-удовлетворяваща.

Възможно е да преживеете върхове и спадове в начинание, свързано с вашите финанси. Просто се оставете по течението и се оглеждайте за потенциални уроци, които ще Ви помогнат да си спестите грешки в бъдещето.

В момента сте изключително мотивирани да постигнете успех, но една сфера от живота Ви е много объркана.
Постарайте се да проучите всички аспекти преди да се хвърлите стремглаво или може да се окажете в неудобна позиция да намерите изход след това.

Вместо да се притеснявате  какво е справедливо за другите този месец за разнообразие поставете себе си на първо място. Трябва да се научите да подхождате с разбиране и към Вас самите.

Ако имате нужда от мъдрост и малко съдействие се обърнете към символа на БУХАЛА, който носи познанието със себе си.

Скорпион 23.10 – 21.11

Рискова инвестиция или начинание е възможно да Ви се отплати този месец. Може да усещате тръпката от успеха на този риск, но не позволявайте това да замъгли преценката Ви за други рискове, които обмисляте да поемете.
Сега не е моментът да разчитате изцяло на късмета си. Бъдете благодарни за този успех и преминете към по-сигурни предизвикателства.

Работен план може да бъде прегледан този месец, но внимавайте колко промени мислите да въведете. Не поправяйте това, което не е развалено.
И не се отдалечавайте прекалено много от първоначалната си идея.

Ако не се чувствате достатъчно уверени в нови проекти, които сте поели, просто се концентрирайте върху бавния напредък с малки крачки. Няма причина да бързате. Колкото по-спокойно се придвижвате, толкова по-стабилен ще бъде прогресът Ви. А това ще ви помогне да натрупате увереност.

Скоро може да потърсите начин да възобновите силите и настроението си, защото сте потискани от тревоги. Идеята да избягате ви насочва към скриване от проблемите, което ще Ви накара да се почувствате страхотно.
Но във всеки момент в живота ни има предизвикателства – започнете да се учите от тях, а не да се криете и да ги отбягвате.

АМУЛЕТИТЕ са аксесоар, който е до вас винаги и стои дискретно, докато ви предпазва!

Стрелец 22.11 – 21.12

Развитие в социалния Ви кръг може да ви накара да се почувствате неспокойни този месец. Толкова сте свикнали със ситуацията, че неочаквана промяна ще ви накара да искате да избягате от това обкръжение.
Ако последвате този път, липсата Ви ще бъде интерпретирана по негативен начин, което ще ви създаде бъдещ дискомфорт.
Някой може да каже, че сте враждебно настроен, така че най-добрия ви подход да избегнете драмата е да сте възможно най-сърдечен и дружелюбен.
В кратък срок даже ще разберете, че тези промени всъщност са позитивни и са добри за Вас.

Страхотно хрумване може да Ви дойде наум докато прекарвате време с близък приятел, който ви кара да се чувствате щастлив. Спомняйки си забавни моменти от миналото ще Ви завладее еуфория и позитивна енергия.

Бъдете нащрек ако някой Ви сподели тайна или направи дразнещ намек.
Може да е нещо, което не е било предназначено за вашите уши, и така или иначе не искате да знаете.
Спрете изказването навреме, преди да Ви разкрият прекалено много.

Разпределете емоциите и страстите си с нежен детайл БЕЗКРАЙНОСТ комбиниран с полускъпоценен камък!

Козирог 22.12 – 19.01

Вместо да спорите за нещо, което се е случило във връзката Ви, ще е по-добре да подминете неразбирателството и да започнете на чисто. Ако успеете да го направите се постарайте да се отървете от стари комплекси.
Имате шанс са да постигнете хармония и единение в мисленето чрез този подход.

Ако нещо се обърка със сигурен Ваш план недейте да скачате прибързано към заключения какво и защо се е объркало и кой е виновен, за да не съжалявате после. Не спекулирайте, а изчакайте да имате всички факти преди да си направите извод.

Възможно е да нямате всички отговори на семейна дилема, която ще се появи в близко бъдеще. Ще ви се наложи да се задоволите с това което имате. А в случай, че има липсваща информация, то е защото не сте готов за нея.
Недейте да поставяте това под въпрос, а се доверете, че ситуацията ще се разреши в правилния момент.

Ако някой говори с Вас на език, който не разбирате, няма да успеете да познаете всичко, което е казал.
Но щом е достатъчно важно за Вас, ще намерите начин да го преведете. В момента сте в недоумение от посланието на ваш близък. Недейте да гадаете, а намерете правилната интерпретация.

Ако търсите нещо дискретно за вашата визия, може да разгледате ОБЕЦИТЕ ни с полускъпоценни камъни в различни цветове!

Водолей 20.01 – 18.02

Много често слагате филтър на емоциите си. Преминавате през света по скоро през призмата на логиката, отколкото през емоцията. По тази причина много често сами не осъзнавате как точно се чувствате. Този месец ще се сблъскате с няколко преживявания, които ще изкарат най-дълбоките Ви емоции на повърхността. Оставете се на това преживяване и си дайте възможност да сте уязвими. С този подход ще може по-добре да разпознавате собствените си нужди и желания.
Също така ще сте във връзка с вътрешната си вселена и ще се опознаете по-добре.
Ако все пак емоциите Ви станат прекалено силни си намерете дейност, която да Ви разтоварва.

В следващите седмици може да Ви се наложи да поемете нечия роля и задачи, ако този човек не се справя.
Не се укорявайте за това, не вършите нищо нередно а само ще донесете допълнителни ползи, ако влезете бързо в ритъм.
Усилията Ви ще бъдат оценени, така че се насладете на преживяването.
Това което ще откриете за себе си с това начинание ще ви помогне да разберете истина, която е била скрита от Вас.

Имаме огромен избор от КОЛИЕТА за колоритните представители на тази зодия!

Риби 19.02 – 20.03

Да се движите по тънък лед крие риск той да се пропука и да поставите себе си в застрашаваща ситуация.
Когато сме ентусиазирани за нещо, имаме склонността да се впуснем без да мислим и без да преценим скритият риск.
Възможно е сега да искате да се отдадете на нещо, което не е съвсем узряло. Ако изчакате подходящия момент, ще Ви спести много неприятности. Сега не е период да поемате излишни рискове.

Промяна в статуквото може да се случи, когато някой над Вас ви даде по-голяма роля в определено начинание.
Това ще се случи от доверието, което има във Вас и е подходящо да повдигнете самочувствието си след като тази чест ви е отдадена.

Скоро ще имате възможност да направите нещо на което ще се насладите или нещо заради финансовия аспект в него. Колкото и да искате да се потопите в страстта си, не забравяйте да бъдете отговорни. Ако се сведе до това да трябва да изберете само едното помислете за финансовата стабилност – това трябва да е първият Ви избор.

Кой от двата амулета със СКАРАБЕЙ Сваровски ще предпочете – нежния бял или магнетичния зелен? Подготвили сме ги специално и с червен конец против уроки!