Хороскоп за седмицата 27.07 – 02.08.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.07 – 02.08.2020г.

Юли е към своя край и скоро започва огнения Август. Какво се крие в първите дни на летния месец разберете тук. Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Определено сте си заслужили специално внимание и отношение от Вселената. Тази седмица може да опитате да преследвате задачите и целите, които са ви на първо място, и ще постигнете най-голям напредък. Имате златни ръце в момента и всичко, до което се докоснете ще се увенчае с успех. Преценявайте добре приоритетите си за работа, социални събирания и мислите си. Колкото по-позитивно е настроението ви, толкова повече успех ще пожънете.

Угодете си максимално тези дни и това ще ви се отплати в други сфери на живота ви. Отдавна сте отложили почивката си, така че се отдайте на любимо занимание с любими хора и се погрижете за себе си.

Нещо нетрадиционно ще ви дойде на ум през следващите дни и може да бъде свързано с нов метод на работа. Дори и останалите да не го разбират и подкрепят, трябва да сте достатъчно смели да следвате инстинките си и ще бъдете възнаградени за новаторството си.

За този период препоръчваме на Овните камъка Яспис за заземяване и увереност.

Телец 20.04 – 20.05

В киното винаги разбираме, когато наближава кулминацията – музиката става по-драматична и се усеща напрежението. Подготвят сетивата ни за това, което предстои. В момента може да се чудите как да разберете чувствата на ваш близък, защото се оказва по-трудна задача. Дори и да няма музикален съпровод, ако обръщате внимание на знаците, подавани от този човек, ще знаете какво да очаквате и как да реагирате.

Тази седмица ще ви се наложи да намерите баланс между интелекта и емоциите си. Възможно е да се усещате по-емоционални напоследък и това е нарушило баланса ви. Ако отделите време да калибрирате връзката между ума и тялото си и да сте по-осъзнати за същността на емоциите си, ще успеете отново да стъпите здраво на земята. Заземяването ще ви позволи да взимате по-добри решения и да разбирате хората, които взимат решения около вас.

Телците могат да се възползват от защитната и пречистваща сила на Тюркоаза.

Близнаци 21.05 – 20.06

Предпазливостта може да ви поведе в началото на седмица, но скоро след това ще отстъпи място на озаряваща яснота. Лични взаимоотношения може да са заседанали в коловоз, но информация, която ще получите за вас или за друг, ще разясни належащите проблеми.

Други аспекти в живота ви също може да претърпят промяна в положителна насока. Домашни задължения, които са скъпи или трудоемки, могат да бъдат простичко разрешени в следващите няколко дни. Някое ваше хоби може да се трансформира в нещо по-значимо и да ви помогне да срещнете нови хора и да изградите по-голям социален кръг. Тези, които споделят вашите интереси, също като вас са милосърдни и дорби и е хубаво да имате повече такива хора близо до вас.

Случка в сферата на любовния ви живот може да ви тревожи тази седмица. Възможно е към края на седмицата да има изненадващ обрат. За да помогнете да се разреши това, трябва да сте напълно ясни и искрени какво всъщност искате.

Нежност, внимание към емоциите и баланс може да постигнете с помощта на Розовия кварц.

Рак 21.06 – 22.07

Способността ви да се фокусирате върху това, което ви тревожи, може да се засили тази седмица. Най-вероятно сте си изградили умствена преграда, за да не мислите по този въпрос, защото много ви тормози. Но ако опитате отново сега, ще установите, че мисълта ви е по-ясна и решенията идват по-лесно. Даже колкото повече се концентрирате върху изход от това, толкова по-бързо ще успеете да намерите решение.

Опитайте се да не се изтощавате докато напрягате ума си за договор или бизнес уговорка. Ако се претоварите ще дадете път на цинизма си, който ще ви подведе да се почувствате изолирани или пренебрегнати. Оставете нещата да се развият по естествения си ритъм и не позволявайте тревогите да ви обземат. Всчико ще се случи прекрасно, ако се отпуснете.

Всяка мечта започва с една единствена стъпка и това е основното, над което да се фокусирате сега за една от вашите големи цели. Отлагали сте това, защото в общ план изглежда поглъщащо, но първата крачка ще ви приближи до целта, както и следващата и всяка след нея.

Тенденцията е Раците да клонят към зелените полускъпоценни камъни – Авантюрин, Малахит и Флуорит. Кой е вашият избор?

Лъв 23.07 – 22.08

Какво ви спира да се поправите или да изградите нови връзки със семейството или приятелите ви? Понякога си втълпявате, че не искате да ви мислят за уязвими и слагате желязната маска. Но да се чуете или да се видите с някой, който обичате и който го е грижа за вас, когато сте в нужда е полезно за всички. Протегнете ръка тази седмица.

Обмисляте да започнете ново начинание без да вдигате много шум, защото не искате никой да разбере, ако нещата се объркат и не потръгнат. Но това да изразите желанията и намеренията си може да привлече още хора, които споделят интересите ви и ще ви помогнат по някакъв начин.

Препятствията по пътя ви към голяма мечта могат да се стопяват в следващите дни/седмици. Но всъщност от вас зависи да сте достатъчно наблюдателни, за да видите случващото се и да продължите напред. Дори и да сте се подготвили на много фронтове е добре да си създадете навика да проверявате какво се случва на всеки един от тях и дали има евентуални промени.

Добре дошли във вашето време! Насладете се на огнената енергия и страст и подкрепете силата и волята си със Слънчевия камък – символът на вашата зодия.

Дева 23.08 – 22.09

Ако не сте обвързани тази седмица при вас може да се появи потенциален партньор за дългосрочни отношения. Може да се окаже някой, който познавате, но до сега не сте знаели колко са привлекателни и те може да отвърнат на чувствата ви. Ако сте във връзка сега може да се изпари преградата, която ви е пречила да сте истински близки и да постигнете духовна цялост.

Постоянство е ключовата ви дума тази седмица, когато става въпрос за стара бизнес цел или преследване на финансова сигурност. Най-вероятно няколко пъти сте се приближавали максимално до целта си и сте се отказвали точно преди финала. Но ако този път продължите, ще успеете да стигнете до края.

Желанието ви да увеличите финансовото си състояние може да ви постави в позиция да сте уязвими за схема за бързо забогатяване. Но вие сте практична личност и знаете, че тези неща рядко са това, което изглеждат. Ако погледнете на това предложение през призмата на логиката, ще видите как да процедирате и дали да потърсите друго вещо мнение.

За Девите никога няма да сгрешим, ако изберем Аметист или Авантюрин. Дали имате нужда от стимул в любовта или нови приключения, избирате вие!

Везни 23.09 – 22.10

Новини, свързани със семейството, могат да се появят тази седмица и да са едновременно изненадващи и удовлетворяващи. Нещо много позитивно може да се случва на ваш любим човек и да сте включени и вие по уникален и интригуващ начин. Ще имате право на избор, но почти сигурно ще изберете да се включите.

Подтиснато съмнение може да бъде оборено тази седмица, ако някой издаде тайна или вие случайно научите нещо, извън контекста. Но това е с положителна насоченост, защото ще успокои тревожния ви ум.

Възможно е да ви се предостави шанс да работите заедно с някой, на който се възхищавате.

Лунният камък би бил прекрасен спътник на Везните през този период на промени и емоции.

Скорпион 23.10 – 21.11

Тази седмица може да забележите знаци, които ви подсказват смяна на работното място или дома ви. Дори това първоначално да ви разтревожи, защото сте доволни от сегашната ситуация, всъщност ако дадете шанс на случващото се ще видите положителната страна на промяната. Опитайте се да търсите причините да сте удовлетворени, а не разочаровани.

Някаква инвестиция или финансов въпрос може да е зареден със силни емоции. Възможно е да има недоразумение за това как са се развили нещата, но борбата и упорството няма да разрешат нищо. Най-добрият начин да постигнете приемливо решение е като обсъдите ясно и точно какви са били очакванията и намеренията ви. С уважение и правилен подход ще оправите случилото се.

Също така през тази седмица ще можете да изясните някакво недоразумение около слух и това ще подобри бъдещото развитие на нещата. В следващите дни ще ви се отдаде възможност да блеснете като покажете знанията си или новопридобито умение. Показвайки повече ще можете да откриете нови възможности да правите това, което ви харесва. Това може да ви отведе до нови интересни посоки.

Върнете увереността си с комбинация от вашите зодиакални камъни – Аметист, Авантюрин, Тюркоаз и Лунен камък.

Стрелец 22.11 – 21.12

Толкова малко за правене и толкова много време да се свърши. Скуката може да ви е завладяла. Родените под огнен знак винаги търсят повече вълнение и когато събитията забавят ход може да ви е трудно да се справите. Сега може да се чувствате отегчени в работа или вкъщи и да обикаляте отчаяно и да търсите разнообразие. Но всъщност сега е прекрасен момент да обърнете внимание на нещо, което сте отлагали. Опитайте се да го свършите сега.

Периодът е прекрасен да се отпуснете и да прочетете хубава книга, да сготвите любима рецепта, да създадете романтична атмосфера или друго, което ще ви направи щастливи. Тази седмица ще ви се даде възможност да приключите недоизказан разговор със стар любим или приятел. Някак това е останало в пространството и може да ви е тормозела липсата на завършек. Ако ви се даде този шанс не се колебайте, а се възползвайте!

Содалитът и Черният Оникс са сред най-предпочитаните кристали на зодия Стрелец.

Козирог 22.12 – 19.01

Тази седмица сте изключително ефективни и трудолюбиви, дори за личните ви въпроси. Подредеността ви ви прави вманиачени по ефикасността, което ви помага да изпълнявате задачите си перфектно. Но наскоро ви се е наложило да отпуснете хватката за някоя цел, защото сте имали прекалено много поети ангажименти. Сега може да сте притеснени, че нещата няма да се развият правилно. Но това да се тревожите предварително е неефективно и само ви губи времето.

През следващите дни ще имате възможността да научите урок, който ще има особена важност за бъдещия ви успех. Да отпуснете контрола и тревогата е много освобождаващо и ще допринесе за по-сполучливи процеси и резултати. Може да сте се фокусирали върху изпитан и сигурен метод за някаква задача, която ще ви помогне да изградите репутацията си. Но тази седмица се препоръчва да опитате иновативни подходи. Не се страхувайте да направите нещо различно, защото това ще покаже колко сте креативни и склонността ви да мислите извън ограниченията и рамките.

Дали Турмалинът ще ви донесе сила на духа и нужната смелост? Изберете вашето бижу с този камък и разберете колко положителна енергия крие в себе си.

Водолей 20.01 – 18.02

Не омаловажавайте скорошно постижение, ако някой реши да го разгласи. Дори и да смятате, че нямате нужда от похвала, нищо не ви пречи да благодарите за признанието от друг човек. Когато добре свършената ви работа се отбелязва, както е възможно да се случи през следващите дни, трябва да сте щастливи и отворени към възможности пред вас. Колкото и да обичате да сте скромни и да не отдавате голямо значение на талантите си, другите ги забелязват и оценяват.

Може да изпитате затруднение да поправите нещо развалено. Може да не успеете да намерите правилния екперт или да не сте съгласни с този, с когото споделяте отговорността. Но не си струва да пилеете врмее и енергия докато се тревожите. Хармонията е по-важна от дребните детайли над които се суетите.

Ако искате някой да даде, това което искате, по емоционален въпрос, трябва да сте готови за абсолютно откровена комуникация. Ако не кажете ясно какво искате и от какво имате нужда, вашият събеседник няма как да прочете мислите ви. Бъдете точни и експресивни и тази седмица може да постигнете целите си с този човек.

Освен Планинският кристал, за Водолейте ползвотворно влияние може да окаже и Ахатът.

Риби 19.02 – 20.03

Ви сте специални, обичани, възхитителни и важни. Може да се съмнявате, че това е така, защото от доста време не сте чувствали никаква помо от Вселената. Това е така, защото последните няколко месеца може да са ви били изключително трудни. Но нещото, което трябва да разберете е, че това е начинът на Вселената да ви покаже своята силна любов. Ако можете да видите себе си и изборите си в последно време, вероятно ще си дадете сметка защо това е било необходимо. Имало е няколко неща, които е трябвало да ви бъдат напомнени, и вашите преживявания са целяли да видите това. Тази седмица, ако приложите наученото, ще бъдете възнаградени. Животът ви ще започне да става много, много по-лесен и по-щастлив.

Ако през последните няколко седмици сте се съмнявали в нечии чувства към вас, скоро трябва да получите признание, че страховете ви са били напразни. Проявлението на тази обич може да предстои. В замяна, не забравяйте да покажете колко оценявате всички специални жестове и внимание.

Рибите винаги могат да разчитат на Флуорита и Лунния камък за защита на емоционалната им натура.