Хороскоп за месец Юли 2020г.

Месеен хороскоп за Юли

Хороскоп за месец Юли 2020г.

Започваме месеца с много шансове за промяна, а звездите са ни отредили и възможности за преразглеждане на миналите събития. Дали ще се възползваме от тях и ще си вземем ли поука зависи изцяло от нас!

Овен 21.03 – 19.04

Гузната ви съвест ви тормози от известно време и не ви оставя на мира. През този месец е хубаво най-сетне да се оттърсите от тези мисли. Това, заради което се чувствате зле, е извън вашия контрол. Но дори и да сте имали някаква роля в тези събития, тя и била минимална и вече сте изкупили греха си. Даже сте дали от себе си повече, в опита си за изкупление. Оставете това в миналото.

Финансовите ограничения може да изглежда, че ви спират от нова възможност. Но ако използвате въображението си и се опитате да си набавите необходимите средства, от хора на които сте помогнали преди, ще успеете да съберете нужното.

Положителните качества на някой ваш близък може да са латентни от известно време. Даже напротив, превес взимат дразнещите им навици. Възможно е това да ви кара да се замислите какво въобще сте видяли в тази личност. Опитайте се да се върнете назад и да си спомните хубавите моменти заедно и какво този човек е направил за вас. Ако успеете да направите това, ще видите, че позитивните качества започват да се връщат.

Заземете емоциите си и останете в настоящето с някой от АМУЛЕТИТЕ ни с Дърво на живота.

Телец 20.04 – 20.05

Всички имаме по няколко цели в живота си. Този месец ще започнете да усещате все по-ясно каква е мисията ви тук. Даже е възможно да предприемете няколко стъпки в тази посока. Но недейте да си създавате излишно напрежение, защото всичко, което ни се случва, е за да ни учи.

В някоя сфера от живота си може да се чувствате недооценени. Всъщност това може да е вашата вътрешна самокритичност, която да ви притиска. Ако усещате, че ви липсва компетенция в определена област, винаги можете да поработите върху това. Това не трябва да ви пречи да забелязвате останалите неща, с които се справяте прекрасно. Този месец поработете върху самоувереността си.

Някоя вързка с близък човек може да е в застой или да върви надолу. Разговорите ви не са както преди или просто сте се отдалечили един от друг. През Юли ще имате възможността отново да се сближите. Не се терзайте излишно, защото всичко ще се оправи съвсем скоро.

Една от любимите ни ГРИВНИ с естествена кожа носи изключително лятно настроение и се комбинира с всяка визия! Може да разгледате и другите модели от тази серия ТУК

Близнаци 21.05 – 20.06

В последно време сте попаднали в серия от противоречиви обещания и този месец това може да доведе до известно напрежение. Често идеите ви идват много бързо и забравяте какво сте обещали и какви планове сте имали. Хубаво е да започнете да си отбелязвате този тип ангажименти, за да избегнете бъдещи недоразумения. До тогава си подредете графика и си спестете неприятности с близки и познати.

Някой, на когото сте разчитали, не спазва задълженията си за общата ви договорка. Може да ви се иска да се откажете изцяло и да започнете сами на чисто, но ако се поинтересувате ще разберете, че пропуските му не са целенасочени. Това ще ви бъде значително по-лесно, отколкото да търсите нов партньор и ресурси.

По-късно през месеца може да витаете в облаците, но е хубаво поне с един крак да сте стъпили здраво на земята. Имате страхотни идеи, но ако предприемете реализирането им без да сте положили основата, рискувате да създадете бъркотия вместо успех. Направете проучване преди да действате.

Ако не сте премислили добре начинание, което сте приели този месец, не се оставяйте да изискват от вас излишни обяснения или да ви притискат да предприемете някакво действие. Изчакайте докато сте готови да вземете решение.

Прекрасен аксесоар и енегриен защитник можете да откриете сред нашите КОЛИЕТА с полускъпоценни камъни с висулка във формата на капка.

Рак 21.06 – 22.07

Вие сте звездата на този месец! Където и да отидете и каквото и да правите ви очакват предимно приятни емоции и обгрижване. Много хора ще се съревновават за вниманието ви, защото този месец направо блестите. Около вас винаги има доза мистична енергия, която сега е подсилена и всичките ви обожатели ще са привлечени още повече към нея. Внимавайте кой омагьосвате с чара си, за да не подведете някого с чувствата си по небрежност.

Ще има драматична промяна в живота ви. Вратите, на които сте потропали отдавна, вече започват да се отварят за вас. Любовта, която сте преследвали, идва към вас, не само от романтичния ви партньор, но и от приятели и близки. Благополучието се излива към вас безпрепятствено, което ще подкрепи и бъдещите ви планове и мечти.

Най-сетне получавате това, което сте искали в любовта, приятелството и семейството. Може да очаквате страхотен месец! Използвайте това време на енергичност, харизма и хармония, за да постигнете напредък и развитие.

Освен зодиакалните бижута за вашата зодия, може да се доверите на скритата символика и закрила в ТИБЕТСКИЯ ВЪЗЕЛ – изберете вашия цвят или съберете своя сет!

Лъв 23.07 – 22.08

Да бъдете идеалисти е страхотно, стига да си сте склонни да разширите мирогледа си и с други възможности, отвъд тези, които сте формирали в съзнанието си. Имате много конкретни идеи какво искате от живота, но инатът ви може да ви хване в капан и да заседнете. В момента си представяте нещо по перфектния според вас начин, но този месец може да ви се предостави различна възможност. Опитайте се да сте отворени към новото и да му дадете шанс. Може дори да се окаже много по-добро от това, което сте имали на ум.

Семеен въпрос може да се върти в ума ви, но е възможно да не искате да се занимаете с него или дори да признаете съществуването му. А ако му обърнете внимание, може да подходите неглижиращо, за да избегнете проповедите. Всъщност, това което имате да казвате е важно, и може да се окаже точната подкрепа и съвет за някой и да донесе положителна промяна.

Паричен или договорен аспект може да ви донесе малко притеснение към края на месеца. Подходете сериозно и потърсите правилните насоки и това ще бъде достатъчно, за да изгладите ситуацията.

Лъвската сила е неоспорима и непоклатима! Дайте й шанс да ви завладее и ще усетите прилива на енергия, който можете да покрепите със ЗОДИАКАЛНА гривна с Оникс и Гранат.

Дева 23.08 – 22.09

Някъде в близкото минало сте поели известен риск с начинание, което не се е развило според вашите очаквания. И именно защото попринцип не сте рисков играч, това е имало силен ефект върху вас. Може да се ядосвате на себе си, че въобще сте се заели с това, но нямате вина за това, че се опитвате честно да подобрите живота си. Сега може да се страхувате да поемете много по-малък риск заради горчивия ви опит.

Този месец може да ви се отдаде възможност да изследвате нов проект, които също крие някакви рискове, но те са малки и могат да бъдат контролирани. Недейте да отказвате, преди обективно да сте разгледали ситуацията.

Сега е прекрасен момент да си вземете почивка. Дали ще изберете морския бряг или хижа в планината, зависи изцяло от вас. Може дори да излезете някъде наблизо и просто да наблюдавате природата и да помислите за живота си и за следващите си стъпки. Хубаво е от време на време да си давате тази възможност.

Ако се чувствате задължени на някого, може да се опитате да изплатите дълга си този месец като му правите услуги. Въпреки това най-вероятно имате усещането, че сте получили много повече, околкото сте дали. Не се концентрирайте толкова върху стойността, колкото до искреността и добротата на действията си. Самото ви желание да се отплатите говори, че вече сте го направили.

Малкото СЪРЦЕ Сваровски е изключително нежно бижу и ще ви напомня да обичате себе си, такива каквито сте!

Везни 23.09 – 22.10

Напоследък може да сте в отрицание относно финансовото ви състояние. Това не означава, че сте в беда, но трябва да прегледате възможностите си и да си поставите приоритети. Може да се окаже и някаква грешка, на която, ако обърнете внимание, ще промени ситуацията драстично. Сега е чудесен момент да преразгледате финансите си и да си направите план, който да следвате с лекота. Ако владеете тази част от живота си, ще ви даде увереност във всички бъдещи начинания.

Прошката може да ви бъде проблем през месец Юли. Възможно е да разберете за предателство или грешна преценка, която ще се отрази и върху вас. Вие сте от страната, която трябва да прояви разбиране, подкрепа и да прости, за да можете да продължите напред. Постарайте се да не реагирате пресилено, защото това ще замъгли преценката ви. Опитайте се да си представите някой друг във вашата ситуация и какъв съвет бихте му дали.

Ще имате възможност да избегнете голямо недоразумение към края на месеца, ако се концентрирате върху това какво някой НЕ казва, вместо върху думите му.

Ако имате нужда от мъдрост и малко съдействие се обърнете към символа на БУХАЛА, който носи познанието със себе си.

Скорпион 23.10 – 21.11

В началото на месеца може да се почувствате изключително ограничени, понеже не можете да покажете истинската си същност пред някой или пред група от хора. Имате толкова много неща за казване и идеи, които искате да споделите, но се страхувате, че ще останете неразбрани. Ако този човек има някакъв авторитет пред вас, ще бъдете още по-ограничени. Но сега ще имате възможността да се изявите и да бъдете подкрепени от тези, които ще бъдат облагодетелствани от предложенията ви. Това ще ви донесе усещане за свобода и възможност да се изразявате по-добре.

Този период ще ви донесе нова, зареждаща енергия, но може да не я усетите до средата на месеца. След това е възможно да усетите пълната трансформация на чувствата ви. От това да сте подтиснати, до това да сте по-експресивни и свободни. Тази лекота ще ви съпровожда до края на месеца и ще привлича към вас хора, които имат чисти намерения и които могат да ви помогнат да постигнете мечтите си.

АМУЛЕТИТЕ са аксесоар, който е до вас винаги и стои дискретно, докато ви предпазва!

Стрелец 22.11 – 21.12

Недоразумение, което е ескалирало до вражда, може да е оставило у вас желанието да преценявате всяка ваша дума сред определена група от хора. Въпреки че винаги имате собствено и категорично мнение, в този случай се опитвате да избегнете подобна конфронтация като пазите мнението си за себе си. Цялата случка може да е накарала някой, да се отдалечи от вас и все още ви е трудно да се справите с негативните емоции.

Този месец ще има определени събития, които ще поставят принципите и вярванията ви под въпрос. Ще ви се даде възможност да изкажете мнението си, но това ще изискава определена доза кураж. Вие определено я притежавате и не се съмнявайте в себе си.

Оставете приключенския си дух да ви води този месец. В последно време сте били изключително сериозни и отговорни, най-вероятно заради напрежение извън дома ви. Но ако си дадете време да се забавлявате с приятели ще видите отново позитивната страна на живота.

По природа сте много добър ръководител и сте добре организирани. Но скорошни събития може да са ви поставили в позицията просто да се отпуснете по течението. Отделете време този месец да подредите отново графика и приоритетите си и ще успеете да изчистите задълженията си.

Разпределете емоциите и страстите си с нежен детайл БЕЗКРАЙНОСТ комбиниран с полускъпоценен камък!

Козирог 22.12 – 19.01

Сблъсък с любим човек или критичен коментар е възможно да са ви разтърсили и да са ви накарали да се почувствате несигурни. Но дали нещата са така, както вие сте ги възприели? Или всичко е било просто вашето възприятие докато сте си представяли определен развой на събитията? Възможно е сами да сте създали сценария в главата си, че ако споделите с някой, той непременно ще ви осъди. Но трябва да погледнете на това честно и обективно, защото ви дърпа надолу. Какъвто и да е изходът от споделянето на емоциите ви, това ще ви помогне да разрешите терзанието в мислите си. Имате достатъчно силен характер да понесете всичко!

Може да очаквате добри новини за финансите ви към края на месеца. Под формата на предложение за работа или за изкушаваща инвестиция.

По принцип не сте егоист, но отказът ви да участвате в проекта на някой, може да ви накара да изглеждате така в неговите очи. Това няма общо с реалността, но ще ви бъде много трудно да го убедите. Но внимавайте, защото всъщност може да е форма на емоционална манипулация. Направете това, което е най-добро за вас.

Ако търсите нещо дискретно за вашата визия, може да разгледате ОБЕЦИТЕ ни с полускъпоценни камъни в различни цветове!

Водолей 20.01 – 18.02

Стар трепет, изгубена мечта или развенчана заблуда може да ви преследват от миналото в настоящето и ви носят тъга. Но сега е моментът да започнете на ново и това е един от първите проблеми, които е редно да разрешите. Въпреки че може да е болезнено да си спомняте за това, с малко отдаденост и постоянство може да излекувате духа си и да успокоите ума си.

Може да сте получили фрагменти от информация от разговор, който сте дочули, но това ви засяга пряко. Но ако нямате всички детайли ще бъде неразумно да стигате сами до заключения. Изчакайте докато не получите цялостно разяснение с факти или го потърсете вие. Нещата може да са съвсем различни от това, което си представяте сега.

Възможно е да усещате известно напрежение в любовните ви отношения или поради липсата на такива. Което и да е от двете, преценката ви не е обективна, защото сте прекалено емоционални. Доверете се на някой близък, за да ви помогне да прочистите съзнанието си и да не се стресирате.

Имаме огромен избор от КОЛИЕТА за колоритните представители на тази зодия!

Риби 19.02 – 20.03

Може да имате чувството, че нещо важно в живота е останало недовършено и не можете да пропъдите усещането, че сте в забрава. Искате да го разрешите, но всъщност вярвате, че не може да бъде разрешено. Най-вероятно грешите. Възможно е да вярвате в неразрешимостта му само защото не може да се случи по желания от вас начин. Ако обаче наистина искате, този месец ще сте способни да се оттърсите от това. Ще се изненадате колко освобождаващо ще бъде, ако просто прекратите всички ваши терзания и затворитете тази врата завинаги.

Забавяне или разочарование по специален проект, може да ви бъде поднесено безцеремонно и без обяснение. Но всичко бързо ще се изясни. Обмислете да действате самостоятелно, защото може да постигнете повече сам, отколкото бихте могли с други.

Възможно е да сте искали повече информация за личен въпрос, преживян от ваш близък, но не сте го притискали излишно. Търпението ви трябва да бъде възнаградено около средата на месеца и много неща – дори такива, за които не сте подозирали – ще започнат да придобиват смисъл.

Кой от двата амулета със СКАРАБЕЙ Сваровски ще предпочете – нежния бял или магнетичния зелен? Подготвили сме ги специално и с червен конец против уроки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *