Хороскоп за седмицата 29.06 – 05.07.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 29.06 – 05.07.2020г.

Какво да очакваме през последните дни на Юни и как ще ни посрещне Юли? Не забравяйте, че ако имате въпроси или искате лична прогноза можете да се свържете с нас за повече информация.

Овен 21.03 – 19.04

Част от плановете ви за тази седмица могат да бъдат изместени от нещо по-хубаво и по-подходящо. Дори да сте имали задачи и цели, които сте искали да отметнете, няма да имате нищо против, че стара възможност отново ви се предоставя и е готова за вашето внимание. Щом се отдадете изцяло на нея ще видите, че е за добро. Насладете се и не се притеснявайте за останалите ви ангажименти, ще имате възможност да се справите и с тях.

Може да ви се струва, че летвата е прекалено високо вдигната за определена цел, която сте си поставили. Не го мислете много, имате таланта да учите бързо и в движение, особено щом темата е важна за вас. Дори и да няма кой да ви подкрепи, не забравяйте, че най-важното е сами да вярвате в себе си.

До вас може да стигне информация, която случайно сте дочули от привидно незначителен разговор. Това ще бъде подарък от Вселената. Можете да приложите новото знание към належащ личен проблем и да се почувствате облекчени от осъзнаването, което ще получите.

На коя от двете ни гривни с Амазонит ще се доверите да бъде ваша опора – ЗОДИАКАЛНАТА или ЕЛЕГАНТНАТА ?

Телец 20.04 – 20.05

В последно време може да имате усещането, че умът ви не спира да се връща към спомен от миналото, които вие възприемате като личен провал. Ако това се повтори тази седмица, използвайте възможността да осмислите какво всъщност се е случило и да си извадите поука. Въпреки това, ако не успеете да спрете да се питате какво сте могли да промените в миналото, тогава няма да стигнете до същността на преживяването. А именно как да постъпите по-разумно следващия път, щом се озовете в подобна ситуация.

Може да ви подтикнат да се съревновавате с някого в определена ситуация. Колкото и да не ви се иска да участвате в подобна инициатива, може да откриете стимул и креативност в това начинание. Не се притеснявайте да предложите нестандартните си идеи, само защото не всички биха ги разбрали и възприели. Може вашият нетрадиционен начин да е точното решение на въпроса.

Периодът е подходящ да опитате да придобиете ново знание – от интерес, от хоби или дори нова професионална насоченост. Огледайте се какви възможности за развитие ви предлага вашата среда.

Осигурете си самоувереност и хладнокръвие с ГРИВНА от Кралски Обсидиан.

Близнаци 21.05 – 20.06

Възможно е срещу вас да се изправи сериозна конкуренция – за подписване на договор, по легален въпрос или просто за нечие внимание. Но ако се фокусирате върху положителните качества на съперника си, рискувате да загубите стимул за победа. Вместо това се концентрирайте над своите способности и действайте с високо вдигната глава.

Високопоставена личност или някой, който взима решения и за вашето бъдеще, може да не си дава сметка колко сте отдадени на делото си. Причината може да е енергията, с която се придвижвате между задачите си и се оказвате с няколко незавършени дейности едновременно. Ако имате възможност да му покажете процесите си на действие, тогава и той ще може да ви разбере и оцени по-добре.

През следващите дни е възможно да изпитате притеснения за репутацията си, защото някой може да разпространи невярна информация за вас. Но най-доброто оръжие срещу злословието сте самите Вие. Дайте всичко от себе си и качествата ви ще са забележими за всички.

Приемете закрилата с нежна гривна с Черен Оникс и висулка АНГЕЛЧЕ – два елемента, комбинирани за цялостна защита.

Рак 21.06 – 22.07

Работата и удоволствието могат да се пресекат тази седмица, докато преследвате много желана цел. Дори да сте изостанали по някаква причина с нея, сега отново ще имате възможност да й обърнете внимание. Тъй като надеждите ви са били минимални за тази мечта, може и да сте спрели да се надявате за добри новини. Но това е нещо, което обичате и вярвате, че може да подобри и финансовото ви състояние. Тази седмица може да получите новини за положително развитие.

Някой може да се опита да ви привлече в колектива си за съвместно сътрудничество. Колкото и добра да изглежда идеята и възможността, се опитайте да изясните и договорите всички детайли. Ако се получи разминаване на поетите отговорности или дейности, това може да доведе до много по-сериозни последствия. Писменият договор би бил най-подходящ в случая и резултатите могат да бъдат прекрасни за всички участници.

Тази седмица могат да ви потърсят за насока и съвет, независимо от възрастовите разлики. Това не ви се случва за пръв път и докато помагате, се опитайте да си направите равносметка, колко важна може да бъде добрината за който се нуждае отчаяно от нея.

Колкото и да давате от времето и вниманието си на другите, е хубаво да запазите част от енергията за себе си. ПЛАНИНСКИЯТ КРИСТАЛ ще ви помогне да пречистите ума си и да запасите силите си.

Лъв 23.07 – 22.08

Ако тази седмица изпитате нуждата да се скриете от проблемите си, от приятелите или каквото и да било друго, тогава го направете. Наистина имате нужда да отделите следващите няколко дни да се погрижите за себе си. Много често вие сте в ролята на защитник и пазител за близкото ви обкръжение и семейство. И много често се чувствате отговорни за всички около вас. Това е голяма отговорност, която носите със себе си постоянно. Време е да се погрижите за себе си, да бъдете добри със себе си. Дайте си време и пространство, дори това да означава само да пуснете пердетата и да си изключите телефона.

Тази седмица също така ще ви се отдаде възможност да осъзнаете каква сила на духа притежавате. Възможно е да се случи нещо, което ще постави на изпитание целеустремеността ви, и ако това предизвикателство дойде, ще видите че имате свръхсили.

Може да сънувате нещо необичайно през идните дни и дори да не може да си спомните ясно какво е, във вас ще остане усещането от самия сън. Това ще ви даде надежда за нещо, за което сте се чувствали отчаяни.

За да запазите силата си и сънищата си се доверете на ГРАНАТА, който е един от любимите ни и най-силно енергийни полускъпоценни камъни.

Дева 23.08 – 22.09

Приятелският ви кръг може да се променя в момента, дори и да искате нещата да останат както преди. Независимо дали са само няколко близки приятеля, или по-голяма общност, сте свикнали с присъствието им и рутината с тях. Опитайте се да останете отворени към тази смяна, защото ще ви предостави възможност да разширите интересите и мирогледа си. Дори може да се появи някой специален, с когото да изградите специални отношения. През тази седмица може да започне тази социална промяна, но тя няма да отнеме от нещата, на който се наслаждавате, така че я приемете щастливо и спокойно.

Сега е прекрасен момент да започнете да градите навик, който ще бъде благоприятен за цялостното ви развитие. Замислете се какво можете да направите, за да поработите върху спокойствието си, усещането ви за хармоничност със света и емоционалното ви здраве. Опитайте се да го направите като дневен ритуал и ще останете във фокуса му.

Каквито и конфликти да се появят тази седмица за дребнави различия или неразбирателства, ще отминат много бързо. Гледайте да не задълбавате в тях, а да живеете в настоящето и в щастливите моменти.

Искреност, доверие, споделеност и вярност – тази енергия може да откриете през призмата на любовния РОЗОВ КВАРЦ.

Везни 23.09 – 22.10

Кой има най-голямо влияние над успеха ви или над липсата на такъв? Може би ви се иска да отговорите, че това е родител, ментор или брат/сестра, към които сте се обръщали за съвет. Но всъщност сте самите вие. Тази седмица може да получите покана за събитие, където да докажете на себе си нещо, което отдавна сте обмисляли. Вие сте силни, умни и креативни – може да постигнете всичко, което изберете да преследвате.

Оглеждайте се за житейски урок, който се е запътил към вас. Не е разумно да инвестирате парите си тази седмица, за които сте се трудили усилено. Интересувайте се, разпитайте, проучете преди да се впуснете в тази финансова инвестиция. На първо място трябва да сте сигурни. В близко бъдеще може да ви се наложи да разполагате с парите си за лични интереси, но ако сте ги обещали на друго място може да изпуснете вашата възможност.

Ако имате усещането или нуждата да направите признание на някой близък сега е момента. Атмосферата е подходяща за яснота и състрадателност, така че каквото и да имате да казвате, ще бъде посрещнато с разбиране.

Жадеитът винаги е бил закрилник на зодия Везни. Разгледайте нашите ГРИВНИ с този нежен полускъпоценен камък и елемент кристал Swarovski.

Скорпион 23.10 – 21.11

Дайте си време и пространство тази седмица. През последните седмици може да сте поели прекалено много задачи и това вече ви се отразява. Щом започнете да изпитвате необичайна смяна на настроенията или умора, тогава трябва да забавите малко темпото. Но също така не трябва да бъдете толкова строги и взискателни към себе си. Ще постигнете много повече, ако се насърчавате и възнаграждавате, отколкото ако се самокритикувате постоянно. Сега е моментът да правите нещата, които искате, а не тези, които трябва да свършите по задължение за други хора. Трябват ви само няколко дни да сте по-мили със себе си и да си угаждате и ще видите как мирогледа ви се променя.

Чувството ви за сигурност може да ви се струва разклатено в последно време, но това е на път да се промени. Предстоят събития, които ще доведат до вашето спокойствие, самоувереност и сигурност, че сте защитени. Колкото по-сигурни сте в себе си, толкова по-склонни ще сте да поемате премерени рискове.

Възможно е да получите дълго чакан отговор на въпрос от нещо дребно, което ще чуете от някой. Колкото и да е случаен разговорът, това е предназначено за вас, така че го използвайте мъдро.

Поглезете себе си и екстравагантната си натура с лимитирана ни серия КОЛИЕТА от комбинацията на вулканичен камък и хематит.

Стрелец 22.11 – 21.12

Смятате ли се за уязвими? Най-вероятно не, но въпреки всичко си помислете по този въпрос. Самата мисъл, че сте недосегаеми, ви прави още по-уязвими, защото ставате невнимателни и небрежни. Вие сте силни и сте лидери по природа. Имате външен щит, който ви предпазва от нараняване и сближаване с хората, но ако се замислите това е само фасада. Тази седмица е възможно да попаднете в ситуация, където сте уязвими, но това ще бъде полезно за вас. Така ще осъзнаете дълбочината на вашите емоции, които до сега не сте си признавали, и ще се опознаете по-добре.

В съзнанието ви може да се зароди питането „какъв искате да станете, когато пораснете“, въпреки че сте възрастен от известно време. Никога не е късно да въведете промяна в живота ви, която да ви донесе щастие и удовлетвореност. Дори да започнете от нулата, не се оставяйте на стари разбирания да ви разколебаят да бъдете това, което искате. Използвайте максимално живота, който ни е даден.

Тази седмица отново ще ви препоръчаме АМАЗОНИТА, но за смелостта да бъдем себе си можем да разчитаме на неговата енергия за подкрепа.

Козирог 22.12 – 19.01

Тази седмица може да получите подсказка какво ви очаква до края на годината. Може да става въпрос за финансова възможност, която ще ви се представи в цялост някога през зимните месеци. Също така може да се запознаете с някой, който ще ви подпомогне в социалните среди. Или пък може да разберете за възможност в работата ви, която ще ви се отрази по позитивен начин. Но не забравяйте дори за минута, че развоя на събитията зависи изцяло от вас и решенията, които взимате. Знаците, които сега получавате, могат да наклонят везните във ваша полза, ако използвате времето да премислите добре действията си.

Възможно е да усещате много първични емоции около вас тази седмица. Придвижвайте се внимателно около тях и се опитайте да избягвате конфронтации. Няма да се наложи да го правите постоянно, просто за кратък период от време се постарайте да не задавате груби и резки въпроси и не повдигайте чувствителни теми, докато не дойде по-спокойно време.

Моментът е подходящ да прегледате с какви ресурси разполагате и какво ще ви бъде необходимо за ново начинание. Колкото по-рано проучите и се подготвите, толкова по-уверени ще бъдете в успеха си.

Традицията може да бъде съчетана с нещо ново – АМУЛЕТ с червен конец и стомана със зодия Козирог, за защита и здраве!

Водолей 20.01 – 18.02

Ако в момента търсите работа за вас или търсите да наемете човек, с когото да работите, недейте да се съгласявате на първото приемливо предложение. Може да искате да приключите този въпрос бързо, но ако не внимавате с избора си, той няма да ви донесе удовлетвореност в бъдеще. Премислете го добре и си дайте време да вземете правилното решение.

Ваш партньор може да прецени, че общият ви проект трябва да бъде оставен на изчакване, и вие може да не сте съгласни с това решение. Ако сте набрали инерцията да си свършите работата през тази седмица, всяко отлагане може да ви се струва фатално. Потърсете начин да свършите вашата част от задълженията, за да можете да сте изпълнили задачата си, дори ако другите изостават.

Сега е подходящ момент да проучите, ако искате да разширите професионалната си ангажираност. Може да обмислите варианта да се кооперирате с професионална организация.

За всички работни и професионални въпроси можете да се доверите на ТИГРОВОТО ОКО, което е прекрасен стимулатор на креативната енергия.

Риби 19.02 – 20.03

Възможно ли е да сте оставили част от себе си в миналото и да не сте го търсили до скоро? Време е да възстановите липсващите парчета от същността си. Но какво всъщност липсва? Страстта ви към живота, онова малко огънче, което винаги ви е напомняло, че всичките ви мечти са възможни. Способността ви да се изразявате, без да се страхувате, че ще останете неразбрани, също се е скрила някъде. Всичко това са важни детайли от вашата личност. Спрете да се страхувате да сте уникалната и неповторима личност, която знаете че може да бъдете щом отпуснете себе си!

Успеете ли да върнете целостта си към вас ще дойдат страхотни възможности да правите това, което обичате, и да мечтаете с размах. Започнете тази седмица да работите в тази посока с малки, но сигурни крачки.

В момента може да се опитвате да поправите начинание в живота ви, в което сте вложили много усилия. Но в този случай може би е по-добре да оставите старото и да започнете на чисто. Прекалено много енергия може да ви отнеме в корекции, отколкото ако стартирате на ново. Оставете креативността ви да ви завладее и да действате с нови сили. Намирате се в състояние, където творчеството и интуитивността ви могат да ви отведат надалеч.

ЛУННИЯТ КАМЪК е нежен към личните ни емоции и помага да ги насочим в правилната посока, за да балансираме себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *