Хороскоп за седмицата 22.06 – 28.06.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.06 – 28.06.2020г.

Овен 21.03 – 19.04

Когато има належащ въпрос, вие не сте тихи и кротки. Независимо дали е проблем за разрешаване или спор за уреждане, усилията ви обикновено са достатъчно очевидни. Тази седмица обаче може да се наложи да сте по-незабележими, ако искате да оправите нещо. Привличането на внимание към ситуацията може да доведе излишни съветници, които да попречат, вместо да помогнат. Следвайте идеята си и не обръщайте излишно внимание.

Скоро може да се окажете менторска фигура в живота на някой. Имате силна личност и изграден характер, което ви помага да постигате напредък. Хубаво е обаче да се опитате да дадете свобода на този човек да развие потенциала си, а не да го задушите.

Приближавате към момента, когато ще сте сигурни да вземете важно решение. Усетите ли, че сте стигнали до отговора, който търсите, си направете малка разходка. Няма значение къде, просто си дайте възможност да си представите бъдещето с този изход. Това упражнение ще ви помогне да прецените дали изборът ви е правилен.

Кой от нашите АМУЛЕТИ ще изберете, за да ви донесе увереност и спокойствие?

Телец 20.04 – 20.05

Тази седмица е препоръчително да впрегнете цялата си вътрешна сила. Здравата, упорита и неумолима страна, която ще ви защити и предпази от външни дразнители. Тя ще ви даде и инерцията да се справите с всички препятствия, които стоят на пътя ви. Имате в резерв от нея много повече, отколкото предполагате, защото в последно време сте били дали преимущество на по-резервираната и по-пасивна страна. Действайте смело и не приемайте „не“ за отговор, ще си върнете самоуважението и ще сте по-силни от преди.

Някой се е възползвал от вашата доброта и щедрост преди и може да се опита да направи това отново тази седмица. Този път обаче не се поддавайте, защото ще се почувствате зле. Сега ви е нужна почивка от негативни и песимистични личности, които сякаш в последно време са в изобилие около вас. Струва ви се, че единствените им теми на разговор са за оплаквания и се опитват да ви потопят в мрачната си енергия. Щом усетите поредния такъв опит можете просто да си тръгнете. Нищо не ви задължава да се асоциирате с негативността и имате правото да избягате от нея.

Ако имате желание да се отпуснете тази седмица и да се отдадете на удоволствия, действайте с пълни сили, се се опитайте да си сложите граница. Така забавленията няма да трябва да бъдат плащани на по-късен етап.

Влезте в духа на настроението с шарения АКСЕСОАР за чанта с Жадеит и малко закачливо ветрило.

Близнаци 21.05 – 20.06

Внимавайте да не се окажете притиснати в ъгъла тази седмица докато планувате групов проект. Дори да си мислите, че правилата, които въвеждате са за улеснение и ясни граници, всъщност може да настроите страните една срещу друга. Опитайте се да се напаснете в процеса на работа. Така всички ще са ангажирани и ще правят компромиси и промени при необходимост.

Тази седмица любопитството ви може да ви отведе при нечие нетипично поведение. Но ако решите да разпитвате е възможно да станете изповедник и да разберете повече, отколкото ви се иска. Добре е преди да задълбаете в тази посока, да сте сигурни, че сте готови за отговорността, която ще дойде с това, което научавате.

Доста често успявате да отклоните гнева и враждебността си през чувството ви за хумор. Но предстои период, където е по-добре да оствите тези емоции да вземат връх, за да можете да се справите с тях щом ескалират, вместо да продължите да ги подтискате. Колкото по-бързо се освободите от тях, толкова по-добре и пълноценно ще можете да живеете за напред.

Лунният камък ще ви помогне да канализирате емоциите си и да балансирате Ин и Ян енергията, а за да не е прекалено натрапчив сме го направили на малки и нежни ОБЕЦИ.

Рак 21.06 – 22.07

Скъпи деца на Луната, усещате приливите на позитивна енергия доста силно. Дори да не знаете източника им, това не трябва да ви спира да им се насладите. Не го анализирайте, просто му се отдайте. Скоро сте отправили въпрос или желание към Вселената и се чудите дали ще получите отговор на вашето искане. Въпреки че крайният резултат няма да се появи тази седмица, ще получите няколко знака, които ще ви успокоят и ще ви дадат надежда.

За жалост сте оставили на мрачните ви мисли да ви отведат до чувство на скука и усещане за безсмисленост. Все още сте на повърхността на тези неприятни усещания и имате възможност да излезете от тях, за да започнете нещо вълнуващо. То ще дойде, но недейте да се фиксирате върху него изцяло, а му дайте шанс да ви споходи спонтанно, иначе рискувате да го изпуснете само съзерцавайки го.

В края на седмицата ако усетите прилив на адреналин, потърсете сродна душа и търсач на приключения и се потопете в търсене на перфектния финал на седмицата.

Една малка, но енергийно заредена друза на КОЛИЕ може да ви успокои ума и да ви даде фокус.

Лъв 23.07 – 22.08

По отношение на работата и/или финансите ви нещата могат да ви се струват драматични. Дори и да сте имали притеснения в някоя от тези сфери от живота ви скоро ще получите новина или предложение, които ще ви успокоят и ще ви дадат надежда.

Възможно е да ви предстои конфронтация с упорит член на семейството или някой, с известна доза авторитет. Тъй като и вие сте твърдо убедени в разбиранията си може да се окаже изключително трудно за вас да се разберете с тази личност. Опитайте се да подхождате към предизвикателствата с желание за разбирателство и прогрес.

Липсата на разговор между двама приятели или колеги може да ви постави в позицията на обективната трета страна. Имайте на ум, че колкото и силно да е нежеланието ви да се намесите в този спор. всъщност можете да бъдете източника на мирното му разрешаване. Това също ще направи впечатление на някой, който наблюдава отстрани.

Към края на седмицата ще имате възможността да изпитате действието на собствената си карма. Ще усетите как добро дело, което сте направили в миналото, се връща към вас под друга форма, носейки благоденствие.

За смелите Лъвове имаме огнена комбинация – любимият им КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ с Жадеит и висулка лъвска глава!

Дева 23.08 – 22.09

Имате значителен напредък в общуването с близките ви и ще ви бъде много по-лесно да изкажете чувствата си с изразени емоции. Независимо дали комуникирате устно или писмено, словото ще се излее от вашето сърце през чистите ви чувства. Бъдете уверени в себе си и през тази седмица дайте шанс на въпросите, които отдавна потискате в себе си.

Дори да имате чувството, че правите нищожен или никакъв прогрес в текущо начинание, всъщност вече сте на финалната права. Много по-близо сте до кулминацията, отколкото очаквате. Не оставяйте на бавните темпове и евентуални препятствия да ви заблудят. Предстои ви рязък завой, който драстично ще скъси дистанцията към поставената цел.

Човек от близкото ви обкръжение най-сетне може да прояви готовност да обсиди проблем, които се усеща от известно време. Но в момента щом ви се предостави тази възможност, може да изпитате неохота за разискването му. Не се страхувайте да се гмурнете в дълбините на този казус, защото смелостта ви ще бъде щедро възнаградена.

За представителите на тази зодия имаме идеалната комбинация – ГРИВНА от три силни и красиви кристала.

Везни 23.09 – 22.10

Вие сте изключително сензитивен към емоциите на околните, състрадател и с дълбоко чувство за справедливост. Нещото, което имате склонност да забравяте понякога, са собствените ви чувства. Те също трябва да се почитат и да се отнасяте към себе си справедливо. Тази седмица е възможно да предпочетете да следвате посоката на някой друг, въпреки че тя се различава драстично от вашите желания. А точно сега фокусът трябва да е върху вас! Почетете себе си, а не някой друг.

Емоционалната криза на ваш близък може да ви покаже една различна страна на историята. Дори и да си мислите, че знаете всичко, събитията от тази седмица могат да хвърлят светлина на съвсем нов аспект по темата. Обмислете и настройте плановете си за действие след като усетите смяната на перспективата. Може да ви се даде шанс да се справите много по-лесно, отколкото в началото ви се е струвало възможно.

Може да си мислите, че знаете какво точно иска вашият партньор в общото ви начинание. Но ако не сте съвсем наясно какви са техните намерения, може да си навлечете проблеми, ако действате на своя глава. Недейте да взимате категорични решения тази седмица, дори ако развоят на събитията ви изглежда очевиден. Консултирайте се с тях предварително, за да избегнете недоразумения.

Новото ни попълнение е тук първо за въздушните Везни, КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ със зодиакална висулка от стомана! Вижте кой камък сме ви избрали за баланс.

Скорпион 23.10 – 21.11

Въпреки, че обичате флирта, вие сте изключително лоялен и всеотдаен щом имате отношения с някой. Разбира се, държите и другите да следват високия ви стандарт, но се пазете да не изпуснете от контрол тази фиксация и да станете прекалено подозрителен. Предстои тест на вярата ви в романтичните или професионални отношения с ваш близък. Може да изпитате остра ревност за нещо, което да се окаже съвсем невинно. Въпреки че ви харесва да сте в центъра на нечие обожание и обич, не забравяйте, че всички сме хора и не приемайте нещата твърде насериозно.

Ако дадете шанс на емоционалността ви, може да ви се случат приятни събития с някой специален в романтична или семейна среда. Вие сте опора на близките ви, дори и понякога да сте доста ексцентрични. По същия начин цените тези, които са важни за вас, така че изживейте и запазете спомените от приятните емоции, които можете да си създадете в края на седмицата.

Нека не забравяме, че енергията на Скорпионите е неизчерпаема, пречупете я през призмата на АВАНТЮРИНА и вижте каква динамична комбинация се получава!

Стрелец 22.11 – 21.12

Рядко се случва нещо да ви препъне, но тази седмица може да се окаже, че се борите с твърде сложен проблем, че да му намерите лесно решение. Но погледнете нещата от друг ъгъл – как бихте предали ситуацията с прости обяснения за едно дете, например? Ако успеете да изчистите ситуацията до основното, което ви пречи, ще ви бъде много по-лесно да осмислите и да разрешите казуса.

Може да ви се струва, че отчужден член на семейството се е отдалечил твърде много, за да бъдете на една вълна с вас отново някога. Но всъщност вие споделяте толкова много – вашите корени, вашите спомени, така че винаги ще имате какво да ви сближи и да ви донесе усещането за нещо познато, за което и двамата копнеете.

Ще ви се предостави възможност да обогатите някое познанство. Не пропускайте тази възможност,

Някъде сте прибрали документи, които вече сте пренебрегвали прекалено дълго. Може да отлагате заради времето, което този ангажимент би ви коствал, но трябва вече да му обърнете внимание. Сега е подходящ момент да завършите всички стари начинания, които сте изоставили.

Как да насочите мислите си в градивна посока? Опитайте с тази ЗОДИАКАЛНА ГРИВНА за Стрелец, която е съчетание от кристалите-пазители за тази зодия.

Козирог 22.12 – 19.01

Скоро започва период в живота ви, където ще трябва да си осигурите по-богато изобилие. Не става въпрос само на физическо ниво – имате нужда от повече любов, приятелство, внимание и цялостно чувство на удовлетвореност и съдържателност.

Може да е труден момент за вземане на решения, заради разностранни задължения и разсеяност. Въпреки това може да има едно по-специфично решение, което не може да бъде отлагано. Ако се съсредоточите върху него и не допускате нищо да ви разсейва, ще имате възможност да прецените кое е най-добро за вас. Ако това не ви помогне, опитайте се да се допитате до доверен приятел, на когото можете да разчитате.

Миналото може да се окаже добър учител за вас тази седмица, ако направите ретроспекция на минала опитност, която е много сходна със събитията, с които се сблъсквате сега. Дори да си мислите, че сте намерили отговора, които иронично отговаря на решение от миналото, анализът на старото събитие може да ви подскаже по-добър начин за справяне.

Мистиката и откровението ще ви последват, ако се доверите на АМЕТИСТА и на РОЗОВИЯ КВАРЦ.

Водолей 20.01 – 18.02

Намирате се на кръстопът в живота ви, но няма пътни знаци, които да ви окажат посоката на движение. Трябва ли да сте предпазливи щом започвате нещо ново или трябва да спрете изцяло действията си? Или е безопасно да продължите напред без спирка? Ако очаквате сигнал от някъде или някого, по-добре приемете, че отговорът ще дойде от самите вас. Опитайте се да усетите най-естествения ход на събитията.

Когато мислите за личното си благополучие, трябва да осъзнаете връзката между ума, тялото и духа, не да наблегнете само върху физическото здраве. Въпреки че то е важно за уравнението, душевното и емоционално здраве са също толкова съществени и всички те са взаимозависими. Периодът е подходящ дали нещо не ви липсва от това уравнение и къде трябва да наблегнете, за да станете по-силни.

Може да сте в преход в начина ви на живот или някой да ви помогне да случвате нещата по нов начин. Сега е моментът да говорите за това, което искате и от което имате нужда. Ако просто приемете нещата такива, каквито са, по-късно ще бъде по-трудно да ги промените.

Знаем от опит, че представителите на тази зодия не веднъж са се доверявали на КОЛИЕТО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ. Защо не опитате и вие пречистващите му качества.

Риби 19.02 – 20.03

Това не е най-добрата седмица да взимате решения в любовен план или касаещи някакъв вид партньорство. Въпреки това, може да имате силната нужда да се втурнете в нещо. Но помислете, че ако сега се впуснете стремглаво, може да стане твърде сложно, за да се върнете назад. Моментът е подходящ да обмислите тези въпроси и да поживеете с тях известно време. Отделете време за важните решения, които може да имат дълготраен ефект.

Някой може да тества границите ви тази седмица като ви притиска с  проблем, който искате да останете личен. Но е ваше право да решите да запазите мълчание и да не коментирате. Не позволявайте на никого да ви изнудва да разкриете повече, отколкото искате да споделите. Както с всичко останало и тук трябва да уважавате личните си желания пред това, което някой друг иска от вас.

Започнете да възприемате добротата си като маяк в морето, който ви води безопасно към това, което е най-добре за вас. Образът на тази лечебна, защитна сила, която ви води, може да бъде всичко, което е необходимо, за да намерите целта си.

Емоционалността е прекрасно качество, стига да не излезе от равновесие. ТИГРОВОТО ОКО е прекрасен помощник при вземане на рационални решения и помага в бизнес начинанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *