Хороскоп за седмицата 15.06 – 21.06.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.06 – 21.06.2020г.

Овен 21.03 – 19.04

Това е страхотна седмица да останете под радара. Но не да пренебрегвате задълженията си или да се изолирате изцяло. Опитайте да не изпъквате тази седмица, защото присъствието ви неминуемо се забелязва от околните. А сред тях може да има такива, които ще искат да им отделите време и подкрепа. Но всъщност в този период за вас по-полезно би било да си дадете време да помислите, да си починете и да планирате. Поставете вас и нуждите ви на първо място сега.

Познат от миналото може да опита да поднови стари взаимоотношения. Но ако и вие не споделяте това желание, независимо от причината, бъдете ясни и откровени в намеренията си. Ако сте прекалено дружелюбни в намерението си да не нараните нечии чувства, е възможно да възникне недоразумение в бъдеще.

Тази седмица може да ви се отдаде възможност да смените посоката със занимание, на което сте се посветили. Предложението ще бъде доста изкушаващо, защото е придружено от ползи, които са изключително привлекателни. Въпреки това се опитайте да го обмислите внимателно, въпреки оптимизма и ентусиазма, които ви обземат. Също така се пазете да не прекалите с емоционалната си и физическа ангажираност. Трудно е да отстъпите, когато ви предизвикват, но понякога това е по-добрата маневра.

Дайте си допълнителна сила и енергия с тази красива ГРИВНА от кралски обсидиан в класическо черно – аксесоар за всеки повод.

Телец 20.04 – 20.05

Когато сте в края на една стълба и искате да стигнете до следващия етаж съзнанието ви има ясна цел и посока. Няма даже и да се замислите, че ще се изкачвате стъпало по стъпало, или дори да прескочите някое, методиката и постоянството ви са сигурни. В момента умът ви рисува нереалистичната картина на това как изведнъж постигате мечтаната си цел без необходимите крачки от началото до финала. Да, ако ги прескочите действително ще имате известен напредък, но така ще изпуснете възможността да усъвършенствате наученото по пътя. Приемете факта, че имате нужда да придобиете това знание чрез опитността и подходете към постигането на мечтата си реалистично и постепенно.

Ще ви се отдаде възможност да отметнете доста от забавените си задължения, свързани с финансови и парични въпроси. Основният ви мотиватор трябва да бъде това, че колкото повече ги отлагате, толкова по-трудно ще ви бъде в бъдеще.

Ако имате търпението да изслушате събеседника си тези дни, ще видите как мненията ви относно неразбирателство могат да претърпят коренна промяна. Чувствителността ви ще бъде основният ви помощник да покажете, че се интересувате и това може да е достатъчно, за да изградите по-силна връзка.

Бухалът е символ на мъдрост, знание и далновидност. За вас сме създали специална комбинация от този амулет и камък Жадеит комбинирани в нежна ГРИВНА.

Близнаци 21.05 – 20.06

Тази седмица е възможно да възникне проблем в работата или в лични взаимоотношения, което може да бъде преломен момент за вас. Въпреки че това събитие би могло доста да ви притесни и напрегне, всъщност е прекрасна възможност да си направите равносметка какво искате и как да го постигнете. Какъвто и да бъде изходът от ситуацията ще ви се даде възможност да започнете на чисто и да изградите нещо по-добро.

В последно време на моменти сте изпитвали силна нужда от промяна – в дома, работата или друг важен аспект в живота ви. Тази седмица може да усетите импулса да действате в тази посока. Но първо си направете равносметка дали това е истинско и дълбоко желание или просто начин да избягате от ежедневието си. Ако се окаже второто обмислете варианта, че това е бягството ви от нещо, което ви притеснява. Но ако е абсолютното ви намерение е прекрасен момент да започнете да предприемате стъпки към осъществяването му.

Ваш почитател, които се възхищава на интелекта ви, може да се появи на хоризонта. Той може да оценява иновативното ви мислене и да иска да си партнирате по работа или за общността ви. Тази кооперация ще ви открие възможността да се запознаете и сближите с много интересни хора.

Все още сме във владението на Близнаците. Ако имате някой специален от тази зодия разгледайте всички АКСЕСОАРИ за тях и изберете с какво да ги накарате да се чувстват уверени.

Рак 21.06 – 22.07

Трансформацията, през която сте преминали през последната година, е забележителна, колкото и да сте шокирани от това. Въпреки че не усещате коренна промяна или развитие в себе си, съзнанието ви и възприятията ви са се увеличили значително. Тази седмица ще започнете да получавате обратна връзка за това от заобикалящия ви свят. Хора от обкръжението ви ще започнат да разпознават и забелязват това, че сте извървели дълъг път. Ще го усетите под формата на похвали, благодарност за действията ви или дори чрез финансови прояви. Приемете всичко това сериозно и осъзнайте, че света ви показва признание за постигнатото от вас.

Точно от тук можете да започнете да усещате промени в живота ви, които на пръв поглед изглеждат изолирани, но всъщност са свързани. Определени взаимоотношения могат да поемат в положителна посока. Единственото препятствие, което може да се появи на пътя ви, е предизвикано от това, че не искате да се отърсите от стаен гняв. Родените под знака на Рака са известни с това, че обичат да задържат нещата около тях на всяка цена, точно като рак със своите щипки. Но ако сега отпуснете захвата ще имате възможност да отворите нова и по-добра страница.

Заблестете отвътре и отвън с нашите любими КРИСТАЛИ – различни модели за всеки вкус!

Лъв 23.07 – 22.08

Идеята за ново предизвикателство и проект може така да ви обсеби, че съвсем да пренебрегнете някои от по-неприятните аспекти, свързани с него. Или с други думи гледате на цялата ситуация през розови очила. Въпреки че по принцип сте реалисти и здраво стъпили на земята, понякога страстта и идеализмът на позитивната ви натура ви пречат да видите възможните негативи. Тази седмица ще ви върне в действителността заради предизвикателство или закъснение, пред което може да сте изправени. И въпреки че първоначално ще бъде доста разочароващо, точно от това имате нужда, за да се върнете в релси.

Ако ви притеснява неразбирателство в семейството или с конкретен роднина, се възползвайте през тази седмица да повдигнете въпроса. Но проблема няма да се разреши от самосебе си – ваша е задачата да подхванете разговор в добрия тон на разбирателството.

Човек или събитие може да ви връща към въпрос, пред който в момента не сте способни да се изправите. Но щом това се повтаря отново и отново, може би е време да се престрашите. Вие сте силни и самоуверени и сте способни да намерите начин да се справите и да преминете нататък. Ако не сега, кога?

Какво по – величествено от комбинацията на розово злато, хематит и вулканичен камък? Вижте нашия любим АМУЛЕТ.

Дева 23.08 – 22.09

Периодът е подходящ да си направите равносметка на взаимоотношенията с близките ви, като даже се върнете няколко години назад. Възможно е да ви тормози проблем, който е едновременно объркващ и просветляващ. Ако анализирате миналите си връзки, ще откриете няколко сходства, които се повтарят като схема, но това ще ви даде шанс да разберете своето поведение и съответно реакциите на околните. Така ще си помогнете да развиете по-добра комуникация и да се сближите с хората на които държите.

Ще ви се отдаде и възможност да си изясните момент в миналото, които сте възприели като отхвърляне или провал. Ако наблюдавате ситуацията откровено ще видите, че сте направили всичко по силите си и че можете да се поздравите за постигнатото тогава, вместо да си вменявате вина.

Ако отделите време да оцените развитието на ваш проект, ще имате възможността да внесете леки подобрения, които ще се окажат в огромна помощ за бъдещото положително развитие. Може да не е било това идеята ви, като сте имали намерение точно в този момент да трупате и използвате инерцията си. Но въпреки това преразглеждането на стратегията ви ще ви подсили достатъчно, че да избегнете потенциални забавяния и да си осигурите по-плавно достигане на крайната цел.

Изберете вашето бижу с ОНИКС, което да ви преведе през този период със защитните си и балансиращи сили.

Везни 23.09 – 22.10

Много представители на тази зодия е възможно да достигат кръстопът сега относно  семейна или финансова сигурност. Възможно е да имате много възможности, но те биха оказали голямо въздействие върху бъдещето ви и това включва трудни решения. Тази седмица можете да „репетирате“ всяка опция в ума си. От началото до края си представете какво би могъл да съдържа всеки избор и кое ще проработи най-добре за вас. И въпреки че до края на седмицата може да се почувствате готови да действате по някой вариант, трябва да си дадете известно време, преди да поемете ангажименти.

Може да се наложи да си направите малко самореклама, за да привлечете вниманието на някой, чието влияние може да ви помогне да постигнете мечта. Не е нужно да участвате в шоу; просто бъдете автентични и честни и изразете от сърце какво искате и защо.

План, който непрекъснато се променя, може да срещне трудности тази седмица. Вие планирате перфектно, но може да има някакъв елемент, който сте пренебрегнали. Това може да се коригира веднага щом го откриете, така че не бива да ви забави по някакъв значим начин.

Ключодържателите със ЖАДЕИТ са страхотен аксесоар и имат малка висулка за късмет и настроение!

Скорпион 23.10 – 21.11

Вие сте колоритна личност и някои дори ви смятат за ексцентрични. Това може да е провокирано от склонността ви да пазите тайни. Когато хората не знаят нещо те използват въображението си, за да се опитат да ви разберат. Въпреки че обичате своята мистична аура, тази седмица ще ви бъде от полза да изразите по-дълбока емоция. Ако не позволите на истинското ви Аз да блесне, може да се окажете в нежелана ситуация.

Също така избягвате да изказвате тревогите си с близкиенви. Това означава, че вашите страхове и притеснения могат да прелеят в ума ви и да доведат до по-голям стрес. Трябва да намерите начин да ги освободите чрез упражнения, терапия или дори (ако се осмелите), като се доверите на близък приятел.

Приятна изненада, свързана с работа или пари, може да ви споходи тази седмица. Просто бъдете сигурни, че виждате цялата картина, за да успеете правилно да се възползвате от това.

АМЕТСТЪТ може да бъде вашата упора в този момент и да ви помогне да изразите емоциите си.

Стрелец 22.11 – 21.12

Когато някой добър в продажбите се опитва да продаде нещо, той може да направи представление с фанфари. Но това необходимо ли е, ако това, което трябва да продадете, е качествено и стойностно? Всичко зависи от аудиторията ви. Може да искате да продадете себе си, талантите си, опита си или нещо друго. Въпреки че знаете, че притежавате всичко необходимо, уверете се, че презентацията ви е на ниво.

Когато станете раздразнителни или се притеснявате от нещо, което трябва да се свърши бързо, това може да повлияе на мисленето и на избора ви. Може да сте податливи на тези емоции, така че не забравяйте да създадете спокойствие поне в съзнанието си. Започнете от мястото си на комфорт и сигурност и това ще ви помогне да бъдете рационални, уверени и решителни.

Бъдете сигурни, че страстта и логиката ви са в равновесие тази седмица, ако започвате нещо ново. Не позволявайте на вашите надежди и мечти да променят стъпките, които трябва да предприемете, за да се случи нещо.

Знаем, че Стрелците обичат дискретността, за което сме им отделили тези малки и нежни неангажиращи ОБЕЦИ

Козирог 22.12 – 19.01

Тази седмица може да се почувствате значително по-изразителни. Въпреки че винаги знаете какво искате, не винаги се чувствате свободни да го изразите. Но това може да ви помогне да се почувствате освободени и да ви улесни в начина на общуване.

Тази седмица може да се фокусирате върху материалните притежания. Това не е нещо, на което обикновено обръщате внимание, но в случая може да се отнася до застраховка, покупка или подарък.

Случайният разговор с човек, когото не познавате тази седмица, може да внесе яснота за сложен личен въпрос. Щом мъдростта ви достиге и ви е от полза, няма нужда да поставяте под въпрос източника.

Нова глава може да се открие тази седмица с начинание, което или сте изоставили, или някойме приключил вместо вас. Може би сте решили, че това е напълно завършено и ще ви завари неподготвени. Но това е хубаво, защото така ще имате напълно чисто платно и можете да започнете отначало по творчески начин. Не бива да се ограничавате с предишните рамки, тъй като това може би е причината да е изоставен проекта на първо място. Просто се наслаждавайте на процеса.

Подсилете своята творческа страна и експресивност с някои от аксесоарите с ФЛУОРИТ, а защо не да си съчетаете и цял комплект?

Водолей 20.01 – 18.02

Чувство за съпричастност сега е в разцвета си и може да се чувствате особено състрадателни към определени хора. Може би просто имате силно желание да направите нещо положително за някого. Каквато и да е причината, това може да е подходящ момент да проучите как можете да впрегнете талантите си да помагат на другите.

Нещо вдъхновяващо, което виждате, чувате или преживявате тази седмица, може да бъде тласъкът, от който се нуждаете, за да ускорите напредъка си в бизнес или свързана с пари цел. Намерете някакъв начин да продължите да се вдъхновявате – преглеждайте оптимистични цитати или четете вдъхновяваща книга, за да поддържате това чувство за амбиция. Нищо не може да ви попречи, ако сте мотивирани.

Единственият начин да се справите с натрапчиви хора е като се откажете да спорите с тях. Ако изразите мнението си, то може да не се чуе така или иначе. Но можете да се обзаложите, че реакцията им ще бъде силна щом вашето мнение е различно от тяхното.

Излезте от коловоза и опитайте нещо различно с това екстравагантно КОЛИЕ от кожа и планински кристал.

Риби 19.02 – 20.03

Има една област в живота ви, която се изглежда се усложнява. Но това е само привидно, защото всъщност е претъпкана с идеи и нямате чувство за посока. Това може да е свързано с финансов или семеен въпрос. Вашите идеи са разхвърляни, което затруднява изготвянето на план. Тази седмица седнете с тефтер и опишете всичко. Оценете вашите опции и намалете идеите си. И когато формулирате две или три ясни такива, започнете да ги сравнявате. Ще си дадете чувство за контрол над бъдещето и развитието по въпроса ще бъде подобрено.

Нещо, което ви дава сигурност – може би на мнението на някой друг – би могло да ви създаде напрежение тази седмица. Може да имате по-ясно изразено мнение от обикновено за нещо, за което обичайно търсите одобрение. Ако влезете в спор по този въпрос, това ще ви принуди да вземете по-независими решения, което определено е хубаво нещо.

Тази седмица трябва да поставите началото с вземането на сериозни решения относно дългогодишен проект. Трябва да решите дали да продължите напред с него или да го прекратите напълно. Докато не направите избора си и оставате неутрални, губете ценно време през което бихте могли да постигнете много.

Открийте ТУК кои са аксесоарите за представителите на тази зодия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *