Хороскоп за седмицата 11.05 – 17.05.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 11.05 – 17.05.2020г.

Овен 21.03 – 19.04

Тази седмица може да се окаже изключително вълнуваща за вас! Няма смисъл да се чудите дали ще се справите, защото сте се родени готови. Всъщност натовареността на предстоящата седмица е точно това, от което имате нужда. Възможно е да се открият нови възможност, да наближават крайни срокове и да се изправите пред предизвикателни личности. За някои това може да е натоварващо и стресиращо, но за вас е стимул да сте нащрек и да изпълните всичките си задачи. Въпреки че някои от проектите са дребни, те ще изкарат състезателния ви дух на преден план и ще останете доволни от себе си.

На лично ниво може да откриете, че предизвикателната връзка ще стане по-предизвикателна, преди да се подобри. Ще постигнете разбирателство, ако обърнете внимание на детайлите в тази връзка и опитате да обсъждате проблемите на момента. Ако се съсредоточите върху това сега, ще видите как комуникацията се подобрява и отношенията се заздравяват.

Телец 20.04 – 20.05

Тази седмица можете да започнете духовно пътешествие и търсене. Поглеждайки живота, се чудите какво искате в момента и какво ще искате в бъдеще. Това е моментът за планиране и полагане на бедещия ви път. Отделете време да проучите интересите си, които биха могли да имат голяма роля в бъдещето ви и разберете как можете да постигнете напредък. Седмицата е подходяща за обмисляне на семейни въпроси и как да се справите с тях, така че да се чувствате по-спокойни и центрирани.

Обмислете самостоятелно проект, който сякаш прави една крачка напред, а след това две назад. Може просто да осъзнаете, че това не е моментът за бърз напредък и че прогресът ще отнеме време и самодисциплина.

Правилният подход за прекратяване на вреден навик или започване на нов положителен ще се прояви тази седмица. Може да успеете да установите здравословен модел, който ще ви донесе по-голяма радост и сигурност. Ако обмисляте нещо екстравагантно, тази седмица е моментът да се поглезите!

Близнаци 21.05 – 20.06

Това е страхотна седмица за преоценка на финансовите и други въпроси, които ви носят сигурност. Заради бързата ви и импулсивна мисъл, не винаги проследявае нещата стриктно. Тази седмица направете равносметка на финансовите ви нужди и цели и създайте план за изграждане на по-стабилна основа. Важно е да поставите цели към които можете да се придържате.

Личните взаимоотношения и ангажименти също ще бъдат на фокус тази седмица. Може да дискутирате интимни въпроси и трябва да сте толкова откровени със себе си, колкото искате другите да са с вас. Ако имате конкретни усещания и емоции, тогава трябва да ги изразите. Изказването на проблемите е първата стъпка за подобряване на взаимоотношенията.

Може да преоцените или преструктурирате правен или договорен въпрос тази седмица. Дори и да не промените нещо съществено, това е добър шанс да прегледате съществуващото и да се информирате по-добре.

Рак 21.06 – 22.07

Наскоро може би сте осъзнали, че определен страх ви контролира по задушаващ начин. Той е в основата на съботирането на вашите взаимоотношения, избори и решения. Тази седмица трябва да се потопие в тази мисъл, но по конструктивен начин. Как можете да поправите някои от щетите? Как може да се промените, за да направите себе си по-малко зависими от страха и да поемете контрола над живота си? Силата наистина е във вашите ръце и е просто въпрос на поемане на инициатива.

Може случайно да откриете приятелства тази седмица, които да доведат до нова възможност за вашето лично чувство за сигурност. Това може да означава всичко – от финансова сигурност до усещането, че сте в безопасност и сте обичани.

В този период може също да се видите с някой, чиято откровеност ще ви помогне да осъзнаете истината за себе си. Избягвали сте да мислите над това, но ще ви подкрепят да отворите сърцето и ума си за възможности, които сте били твърде несигурни да разгледате в миналото.

Лъв 23.07 – 22.08

Може да откриете, че мечтите ви за живота са по-реалистични тази седмица и че подсказват за изобилие и пълноценно щастие. Това ще бъде ли дълготрайно усещане? Да, ще бъде! Ставате все по-смели и честни за нещата, които искате и от които се нуждаете, следователно ще сте по-способни да ги привлечете в живота си.

Тази седмица може да видите реализацията на първото от много ваши желания и трябва да разпознаете всяко едно подобно събитие като показател за вашата сила.

Любим човек може да сподели колко дълбоки са чувствата и уважението му към вас. Запомнете тези думи, защото това ще бъде чудесен тласък на вашата увереност и ще внесе добра вибрация в седмицата ви.

Стената между вас и ваша цел, която преследвате отдавна, започва да се руши. Може да изглежда внезапно, но всъщност това е отдавна започнал процес. Дори да не го осъзнавате, вие сте рушили тази стена малко по малко със своето постоянство и решителност.

Дева 23.08 – 22.09

Може би сте променили отношението си относно нещо значимо наскоро. Нещо, за което сте имали твърди убеждения, които вече не са валидни за вас. Въпреки това може да не го осъзнавате и трябва да се запитате дали сте откровени със себе си по този въпрос. Отделете време тази седмица да помислите над това. Ако продължите в начинанията си с неизяснени чувства, в бъдеще ще ви се наложи да вложите повече, отколкото бихте искали.

От друга страна, ако си направите равносметка, какво наистина искате и в коя посока искате да тръгнете, може да продължите напред, чувствайки се по-свободен, отколкото сте били от дълго време насам.

Може да не се чувствате свободни да бъдете себе си в определена среда или когато общувате с определени хора в живота ви. Но това ограничение се налага само от вас, защото наистина имате свободата да бъдете колкото желаете истински.

Тази седмица осъзнато опитайте да изразявате себе си по-ясно, да правите това, което искате, и да усещате това, което ви се струва правилно, без самообвинения. След като започнете с практиката, ще започне да ви се случва естествено.

Везни 23.09 – 22.10

Животът ви може да започне да се променя по няколко важни направления тази седмица. Това може да се случи в дома, кариерата и семейството. Въпреки че тези промени може да отнемат известна адаптация, в крайна сметка ще ви осигурят щастие и удовлетворение. Вие сте човек, който се адаптира към промени доста добре, така че се насладете на изживяването и се опитайте да приемете всяко ново приключение като учене.

В една от важните ви връзки се случва трансформация и тази седмица ще има още по-забележими промени. Учите и израствате заедно с другата личност, което носи смисъл в живота ви.

В момента достигате до края на цикъл, в който сте се терзали по някакъв начин. Може би вече започвате да виждате проблясъци на надежда, но надграждането, което предстои, ще започне рязко и бързо, и ще ви остави да се чудите какво се случва. Но всичко това е добре и няма от какво да се притеснявате или страхувате.

Може да научите положителен житейски урок тази седмица, докато вършите добро дело и това ще бъде прекрасна награда за добротата ви.

Скорпион 23.10 – 21.11

Тези дни може да приемете една от амбициите си по-сериозно. Въпреки че просто размишлявате за определена цел, сега ще започнете да я виждате като жизненоважна и заслужаваща вниманието ви. Тази седмица отделете по малко време всеки ден, за да научите повече и да обмислите как можете да стартирате плана си. Ангажирането на вниманието ви ще ви помогне да намерите място за това в живота ви.

През тази седмица може да имате поне един шанс да създадете връзки, които ще ви помогнат да намерите пътя към една от мечтите ви. Въпреки че това е нещо, което ще отнеме известно време, самото пътуване трябва да бъде приятно и пълноценно. Не забравяйте да сте благодарни на всяка крачка по пътя и винаги поддържайте съзнанието си отворено към новото знание.

Би било добре тази седмица да поработите върху самочувствието и увереността си, ако ви е направило впечатление, че не привличате правилните възможности или хора в живота ви. Извисявайки се и придобивайки увереност в себе си, вие ще започнете да привличате точно това, което е добро за вас.

Стрелец 22.11 – 21.12

Наскоро може да сте се сблъскали с отклонение от внимателно начертания ви път. Вие сте личност, която вярва в детайлните планове, за да избегне точно такива ситуации. Така че това препятствие е едновременно изненада и разочарование. Но тази седмица може да добиете представа защо се е стигнало до това и какво може да спечелите от ситуацията. А всъщност има много за печелене, така че мислите положително.

Труден разговор с някой, който познавате добре, може да е изговорен чрез метафори, може би защото истинската тема е твърде трудна или неудобна за обсъждане. Но тази седмица е време да се отнасете по-сериозно и всъщност да кажете какво мислите, вместо да го омаловажавате с аналогии и метафори. По този начин ще извлечете много повече от комуникацията.

Тази седмица може да получите напътствия от неочакван източник и би било разумно да го следвате внимателно. Изпробвали сте своя начин за постигане на целта, но съветите, които ще получите тази седмица, ще направят осъществяването много по-лесно.

С вас може да се свърже някой, който много ви е липсвал. Може би сте се страхували да го потърсите или просто не е било възможно да говорите с този човек за известно време. Но имате шанс да проведете задълбочен разговор, който ще ви помогне да запълните празнините.

Козирог 22.12 – 19.01

В известен смисъл сте били в период на хибернация. Може би сте преуморени от дълго време и сте имали нуждаб да избягате и да се измъкнете от притесненията и стреса. Дори физически да не сте ходили никъде, сте намалили общуването и взаимодействието с околните значително. Тази седмица обаче ще се върнете в светлината на прожекторите и драмата на заобикалящия свят. Моментът е прекрасен, защото сте готови и презаредени.

Седмицата ви може да започне с гръм и трясък относно нов бизнес и нови възможности, които очаквате с нетърпение. Ще имате шанс да си партнирате с уважавана личност в начинание, което с времето да ви спечели или много пари, или много престиж, а защо не и двете? Сграбчете тази възможност, ако ви изглежда добре за вас.

Това също ще бъде чудесна седмица за оценка на дългосрочните ви цели и отстраняване на онези неща, които вече не са толкова важни за вас. Това ще ви позволи да имате повече време и ресурси, за да се посветите на нещата, които са най-значими за вас.

Някой, за когото смятате, че има всички отговори за ваш проблем, тази седмица ще излезе на яве, че ги няма. Въпреки че това в началото може да ви разочарова, е полезно да го знаете. Не забравяйте, че и негативният резултат си остава резултат и ще можете да погледнете в друга посока за необходимите съвети и помощ.

Водолей 20.01 – 18.02

Ще имате шанс да опитате нещо ново тази седмица, което може да бъде малко смущаващо за вас. Ако сте достатъчно смели да опитате, ще откриете, че това е вашето призвание. Може да се почувствате толкова природно надарени в това начинание и да видите пръста на съдбата, който ви насочва натам. Няма да сбъркате, ако се доверите на вселената в този случай. Отдайте се изцяло и това ще ви се отплати с няколко прекрасни награди.

Ако сте обмисляли начин да изплатите дълговете си или да стартирате създаването на ваше място, това е добра седмица да изградите стратегията си. Намирате се в отлична позиция да започнете от нулата щом се касае за вашите финанси, но първо трябва да знаете какво искате и към какво се стремите. Това ще направи пътя ви ясен и по-лесен за следване.

Разговор с член на семейството тази седмица може да хвърли светлина върху стара семейна тайна или поне да изясни нещо, което е било объркващо за вас. Бъдете благодарни за наученото, дори ако дойде с няколко неудобни истини.

Няколко нежелани съвета могат да се окажат изненадващо полезни. Не ги пренебрегвайте, само защото не сте ги поискали. Понякога получаваме подаръци от Вселената от неочаквани източници.

Риби 19.02 – 20.03

Ако някой ви е подценил не се принизявайте да се съгласявате с тях. Понякога сте склонни да виждате себе си през очите на другите и когато някой не вижда невероятните ви способности и звезден характер, вие също подценявате себе си.

Тази седмица трябва да се постараете да видите себе си като добрата, щедра и любяща душа, която сте, и да разпознаете многото дарби, които притежавате. Добри сте в толкова много неща и ако някой друг не може да го види, или не те разбират, или не могат да видят и оценят това, което ти предлагаш.

През този период ще разберете истината за минало събитие, което възприемате като провал. Нова информация ще хвърли светлина върху причините за неуспеха и ще имате шанс зс ново начало.

Нова личност може да навлезе в живота ви скоро. Обикновено скачате с глава напред в в отношения с хора, които смятате за сродни души. Този път трябва да се движите бавно и да научите повече за другия, преди да разкриете много за себе си. Трябва да се научите да защитавате вашата поверителност, докато не сте сигурни, че можете да се доверите на някого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *