Месечен хороскоп за Май 2020г

Седмичен хороскоп

Хороскоп за месец Май 2020г.

Овен 21.03 – 19.04

На хоризонта ви свети много ярка звезда. Още ли не сте я забелязали? Може би защото сте се свикнали с по-мрачната прогноза и сте спрели да търсите светлината. Въпреки това тази светлина постепенно ще се увеличава този месец и ще стане очевидно, че ситуацията за вас се подобрява. Най-вече в личните отношения, семейството и дома. Това може да се изрази в хармонично общуване с хората в живота ви, щастливи новини за близките ви и подобрения в дома ви, които ще донесат радост и чувство за сигурност.

През Май може да се постави началото на промяна в участието ви в група или организация. Може да поемете централна роля и да направите много добро, ако решите. Също така ще забележите някои промени в социалния ви живот. Въпреки че една от тях в началото може да бъде непривична, в крайна сметка ще доведе до подобряване на определени отношения и ще се превърне в източник на комфорт.

В края на месеца може би ще получите разяснение около стар спор, който така и не сте разбрали защо се е случил. Отговорът може да не е това, което очаквате, но изходът ще бъде положителен. Много продуктивен период в края на май може да помогне влиятелна личност да забележи талантите ви, което ще доведе до възможност, за която трябва да сте готови.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Овен на този линк.

Телец 20.04 – 20.05

Проучването на даден проблем е първата стъпка към неговото отстраняване, Телци. Този месец разговор или преживяване може да осветли нещо, което ви притеснява. Възможно е да получите откровение за това, което не е наред в ситуацията. Така ще ви се даде шанс да се възстановите и да продължите напред след всичко, което ви е задържало.

Въпреки че не сте лековерна зодия, този месец е възможно някой с убедителна история да се възползва от вас. Бъдете нащрек за тази възможност, за да не загубите времето си, помагайки на някой неискрен. Имате толкова много да дадете на тези, които наистина се нуждаят от вас.

Ценностите ви са много сходни с тези на някой, който познавате. И въпреки че все още не сте го открили, може да споделяте вижданията си с този човек. Тази връзка може да се разкрие в случаен разговор и е нещо, което си струва да се подхрани.

Трудна финансова ситуация, може да бъде разрешена още преди края на Май. Това може да разкрие някои грешки, които са пренебрегвани и са погребани, но и ще донесе облекчение и урок. Ако отговорно следите този и други свързани въпроси, ще имате по-голямо чувство за контрол върху финансовата си сигурност.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Телец на този линк.

Близнаци 21.05 – 20.06

Този месец може би ще поемете по-голяма отговорност за семейството си. Може да не е защото искате, а защото сте единственият, който би се съгласил и имате необходимите знания и опит, за да помогнете. Но докато го правите, бъдете предпазливи да не загубите самообладание и търпение. Лесно е да загубите контрол. Ако поддържате хладнокръвието си и се отнасяте с уважение към всички, независимо от чувствата ви, и следвате логиката, а не вашето настроение и симпатия към един или друг, ще направите правилното нещо.

Ще трябва да се научите да казвате „НЕ“ на човек, който ви е увил около малкия си пръст, разчита на вашата обич и се обръща твърде често към вас. Внимавайте за това и можете да установите по-силна връзка, без да сте прекалено помагащи.

Човек в ​​живота ви може да не поема отговорност за проблем и този месец може да се стигне до точката на кипене. В търсенето на решение може да се почувствате принудени да поемете инициативата. Но това няма да е справедливо към вас или към човека, който всъщност трябва да действа. Бъдете подкрепящи, но признайте, че това не е ваше задължение. Този месец трябва да завърши добре, когато очаквна възможност си дойде на място.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Близнаци на този линк.

Рак 21.06 – 22.07

Ако останете заземени по въпрос, който би могъл да донесе положителни промени в живота ви, това ще се сбъдне и всичко ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. Този месец, нещо се разгръща за вас зад кулисите, въпреки че все още може да не изглежда достижимо. В момента може би се чудите как всеки елемент ще си пасне, тъй като някои детайли са неясни. Но имайте вяра, че всичко идва на мястото си.

Чувството ви за лична и финансова сигурност ще се засилва този месец. Това може да се случи през изпитание, но в крайна сметка ще се окаже за добро в дългосрочен план. Точно когато сте на прага да се откажете, трябва да видите лъча надежда. Той ще ви вдъхнови да се почувствате уверени отново. Важно е да очаквате положителен резултат и да не губите надежда.

Планувате да презентирате идея или творчеството си на някой, който може да ви помогне да ги реализирате. Но понеже сте занижили очаквания си успех, може да не вложите толкова страст, колкото сте имали в началото. Обаче трябва да бъдете толкова внимателни, фокусирани и амбициозни, колкото сте били при зараждането на идеята. Ако го направите, шансовете ви за успешен резултат ще се увеличат.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Рак на този линк.

Лъв 23.07 – 22.08

Може да сте запазили някоя цел за себе си. Смятате, че другите хора могат да я видят като глупава или недостижима. Но това не е типично за самоуверените Лъвове. Обикновено сте убедени в това, в което вярвате и не се страхувате да споделите това, което смятате, че може да работи.

Време е да започнете да се чувствате уверени за тази цел, защото имате право и още повече, може да имате възможност да я сбъднете този месец. Уловката обаче е, че този шанс може да дойде от някой, който дори не знае, че това е вашата цел. Така че споделяйки как се чувствате ще вдъхновите някой да ви насочи към тази отворена врата. Този месец може да бъдете мотивирани да завършите проект, с който искате да се заемете от известно време. Но независимо дали този проект е голям или малък, трябва да се ускорите и да му се насладите, така че да не се разочаровате, ако нещата не вървят според вашия план. Ако не се отдадете на процеса, можете да се изнервите и да не успеете да го завършите.

Повтаряне на съобщение, което се появява неколкократно този месец, може да ви даде представа за пътя напред. Някои аспекти на живота ви се променят. Въпреки че може би сте усетили това, сега ще получите по-ясна представа за това как би се развило всичко. Резултатът ще е положителен, така че гледайте напред с очакване.

Обмисляте партньорство за обща кауза, но внимавайте ако избирате този, който няма славата да поема отговорност. Може да искате да дадете шанс на определен човек, което е хубаво, но не забравяйте да имате резервен план за всеки случай.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Лъв на този линк.

Дева 23.08 – 22.09

Този месец, Деви, може да се окажете, че изграждате или възстановявате репутацията си в някаква сфера в живота ви. Това не е защото сте се провалили по някакъв начин, а защото се развивате. Сега има по-интересни възможности пред вас. Създавайки нова основа, вие изграждате мнението, което другите имат за вас. Тава ще бъде от полза за привличането на подходящи възможности и хора, които могат да ви помогнат.

През май също можете да постигнете разбирателства в разрушена връзка и да започнете да я подобрявате. Но за да стигнете до там, ще трябва да признаете пред себе си, че сте имали роля в това, което се е случило. По-добро разбиране може да се постигне чрез това признание и ще си дадете шанс да правите по-добър избор в бъдеще.

Въпрос, свързан със семейството, може да има изненадващи и непредвидими детайли. Но не реагирайте прекалено остро. Задръжте стабилността си и отделете известно време, за да асимилирате наученото и ще се справите с размах. Дългогодишните ви усилия може най-накрая да започнат да дават плод този месец. Може да се случва бавно до определен момент. Ако обаче се отнасяте към всяка стъпка като празник, ще бъде много по-лесно да издържите и да разпознаете колко точно сте напреднали.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Дева на този линк.

Везни 23.09 – 22.10

Може да осъзнаете, че дори не сте си позволили да мечтаете за конкретно ваше желание. То означава толкова много за вас, че страхът да не го получите би бил ужасно разочароващ. Но този месец изведнъж може да видите, че в крайна сметка това е възможно. Независимо дали е за романтика, за следването на успеха чрез личен талант или нещо друго, някакво прозрение, което идва като откровение, ще ви покаже, че пътят пред вас е отворен и може би просто ще можете да постигнете това, което искате.

Може да се чувствате претоварени от проблем, който се опитвате да разрешите най-вероятно заради някой друг. Вашата оценка е справедлива, но другата страна може да не е в състояние да погледне обективно. Да се опитвате да накарате някой да види това, което виждате вие, може да бъде изтощително. И може да не е ваша отговорност да се включвате. Ако се отдръпнете и просто изпратите добра енергия, нещата ще дойдат на място и без ваша намеса.

Разкриване на истина този месец, може да ви разстрои първоначално, но също така ще подейства и освобождаващо. Опитайте се да видите предимствата, които ще последват и как вашето разбиране прави и други аспекти по-лесни за разбиране.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Везни на този линк.

Скорпион 23.10 – 21.11

Както някой може да има невярно чувство за сигурност, така може изведнъж да получи чувство за несигурност. В някаква област от живота си вие сте подхранвали несигурността. И колкото по-дълго се задържате върху нея, толкова по-голяма достоверност давате на тези съмнения.

Този месец трябва да се посветите на преодоляването на всяка несигурност, която може да ви задържа. Вие не виждате себе си в правилната светлина. Направете този тест със себе си. Признайте си защо вашата липса на увереност не е реална. Това ще отнеме време, но когато го преодолеете и видите себе си в истинската си светлина, ще се превърнете в най-силната си версия.

Нова глава може да се открие този месец за вас свързана с ангажираност в една от сферите на живота. Може да бъде романтика, бизнес, личен път или всичко заедно. Въпреки че това все още може да не ви се струва истинско, можете да се подсигурите като внимателно проучите всяка възможност и я вземете много сериозно. И не се страхувайте да поемете повече от една мисия наведнъж. Не забравяйте да обърнете внимание на всички детайли, включително финаносвите, законовите, прогнозиране на развитието.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Скорпион на този линк.

Стрелец 22.11 – 21.12

Единственото нещо, което може да липсва на една наистина добра идея, която бихте искали да развиете, е сътрудничеството между вас и този, който в момента е от другата страна. Трябва да има взаимно уважение между вас, за да стартирате, но това може да бъде проблем.

Имате пречки в комуникацията в началото на месеца и трябва да помислите върху това, докато се опитвате да разработите важната идея в динамична среда с този, който ви е необходим. Стига да разбирате, че нямате необходимата яснота, можете да опитате по-твърд метод да предадете мнението си и да работите да сте по-възприемчиви към техните послания.

Може да имате чувството че ли жонглирате на работа или по финансов въпрос. Това може да продължи през първите две седмици от месеца. Дайте си почивка от време на време от този въпрос и това ще ви помогне да намалите чувството на безсилие. Потърсете съвет, особено ако почувствате, че сте ударили на камък. Можете да намерите решение, но ще трябва да го направите задачата свой приоритет и да и се посветите изцяло.

Този месец ще влезете в много креативна фаза. Въпреки че може да не виждате себе си като креативна личност, фантазията ви ще разкрие талант, който никога не сте използвали. Трябва да проучите това сега, защото не само ще ви осигури емоционално разтоварване, но и ще ви донесе възможност за някои печалби.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Стрелец на този линк.

Козирог 22.12 – 19.01

Може би имате много конкретни очаквания за това кой бихте избрали да ви помогне с нов проект. Но ако този човек не е въодушевен да ви помогне и някой друг проявява интерес, недейте да се инатите. В крайна сметка търсите партньор, който има същия заряд и мотивация като вас. Ако успеете да се отдадете и да опитате нещо ново с някой, който споделя вашата страст, това може да се превърне в много успешно партньорство.

Спонтанността не е в природата ви, но може да ви се открие голяма възможност и трябва да вземете бързо решение да се потопите в преживяване, което би било вдъхновяващо. В ново начинание може да се наложи да промените обичайния си метод за анализиране и проучване, но ако останете концентрирани в самото учение ще бъде полезно за вас.

Близко приятелство може да бъде подложено на изпитание този месец заради клюки, недоразумение или от мнението на някой друг. Не забравяйте колко много означава този човек за вас и какво доверие си имате, за да можете да поддържате връзката ви в правилната посока. В края на месеца може да се появи знак, който да ви помогне да осъзнаете какво причинява тъга или усещане за несигурност в живота ви. Това прозрение ще ви ободри и може да доведе до една по-щастлива нова глава в бъдеще.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Козирог на този линк.

Водолей 20.01 – 18.02

Май може да започне за вас с чувство на несигурност и това да ви накара да се скриете в черупката си, Водолеи. Но се огледайте наоколо и се опитайте да разпознаете любовта и подкрепата, които са за вас. Сред семейството, приятелите и дори по-далечните хората в живота ви, които са оценили личните ви качества не веднъж.

Сега в живота ви се случва трансформация. Събаряте стената, която ви е задържала дълго време. Това може да е свързано с отношенията ви и отдалечеността и недостъпността, които понякога излъчвате. Но колкото повече започнете да изпитвате признателност за пълноценните ви връзки, толкова повече ще придобивате осъзнатост за света около вас и ще излезете от кулата си.

Също така този месец ще имате шанса да изтупате прахта от стар проект, който не сте случили в миналото, и да започнете на чисто. Но докато го правите, трябва да погледнете на това като на изцяло ново преживяване и да не гледате и преживявате отново миналото. Това не е нова глава, това е напълно нова книга!

Разгледайте подходящите бижута за зодия Водолей на този линк.

Риби 19.02 – 20.03

Това как възприемаме света става наша реалност, Риби. Колкото и да сте умни, талантливи и способни, ако не се възприемате по този начин, винаги ще се борите да достигнете пълния си потенциал. Имате лошия навик на моменти да се виждате по-неспособни, отколкото другите ви виждат. Но вие сте звезда и трябва да бъдете справедливи към себе си.

Този месец трябва да работите върху разпознаването и оценяването на личните ви качества: вашата доброта, чувствителност, въображение, щедрост, състрадание. Едва когато започнете да виждате колко имате да предложите на света, ще бъдете в състояние да се издигнете до най-висшето си Аз и да изпълните своя потенциал.

Напрежението от ситуация, която ви е причинила известен стрес и притеснения, ще започне да се вдига този месец. Може дори да осъзнаете, че сте били прекалено загрижени за предизвикателство, което не е било толкова страшно, и можете да го преодолеете само с малко помощ.

Начинание в работата може би е промяната, от която се нуждаете, за да постигнете успех. Опитайте се да не се противопоставяте на начина, по който това ще промени рутината ви, защото така ще излезете от емоционалния застой. Отпразнувайте положителния отговор на търсене, който ще получите в края на месеца и признайте че сте достоен за него.

Разгледайте подходящите бижута за зодия Риби на този линк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *