Хороскоп за седмицата 27.04 – 03.05.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.04 – 03.05.2020г.

Овен 21.03 – 19.04

Социалните мрежи ни позволяват да пътуваме по света без да напускаме комфорта на домовете си. Можем да общуваме с хора от друга култура и да възстановим връзката с тези, които познаваме от друго място и време. Тази седмица сте във фаза, в която търсите да разширите мисленето си и други граници. С това може да намерите интересни нови идеи за бъдещето. Използването на необичайни ресурси, ще помогне за някои изненадващи открития за вас. Те ще ви бъдат от полза в бъдещите начинания. Сега е подходящ момент да установите връзка с личност, на която се възхищавате, професионално или лично. Дори само да изпратите съобщение по интересна тема, това може да започне одухотворен разговор. Вземете водеща роля в основата на една връзка, но бъдете фини и непретенциозни.

Въоръжете се с късмета, който ви е необходим, с тази красива гривна с кафяв Авантюрин и детелина!

Телец 20.04 – 20.05

Натискът от обществото понякога трудно може да бъде преодолян,а всеки иска да бъде харесван. Понякога правим неща под натиск, които обичайно не бихме, в усилията да бъдем приети, оценени и харесвани. Тази седмица може да се окажете в подобна ситуация. Искате да се включите в дадена дейност и обмисляте да се нагласите по начин, който обикновено не бихте използвали. Но дълбоко в себе си сте достатъчно силни, за да устоите. Не правете нищо, за което може да съжалявате по-късно. Тази седмица ще усетите някой в ​​живота ви като лъч светлина и надежда за нещо, за което се чувствате несигурни. Обърнете се към този човек щом почувствате нуждата и ще намерите чудесен източник на сила и вдъхновение. В края на седмицата може да сблъскате с човек, с когото трудно ще се разберете. В крайна сметка важното е да имате повече от това, което искате, отколкото това, което не искате.

За камък на личната вяра и сила се смята Амазонитът, а ние имаме прекрасен комплект от гривна и колие-мандала!

Близнаци 21.05 – 20.06

Може би наскоро сте открили склонността си да бъдете импулсивни. Понякога вземате решения на момента, защото не искате да пропуснете нищо. Това сигурно ви създава проблеми и може би сте се опитали да устоите на този импулс. Тази седмица може да ви бъде даден шанс да направите нещо, което ще изисква бърза реакция. Не се страхувайте да се доверите на инстинктите си. Отделете малко време, за да го помислите, но не задълбавайте прекалено. Нещо, което сте казали през последните седмици може да е било разтълкувано погрешно и да е внесло напрежение. Но не е толкова голям проблем, колкото си представяте. Може да отнеме малко усилия, докато се ориентирате в ситуацията, но това ще се направи с лекота тази седмица. Ако направим крачката сега ще запазим добрите отношения. Инвестиционна възможност, която ще се появи тази седмица има добри аспекти, но трябва да погледнете и дребния шрифт, за да вземете най-доброто решение.

Балансирането на емоциите е важна част от личното ни развитие. На помощ може да ви дойде Тибетския възел и силата на всяко негово наплитане.

Рак 21.06 – 22.07

Тази седмица бъдете категорични, че не позволявате да надделеят над вас, ако щастието или благополучието ви е застрашено. Вие сте силна личност, но не обичате да се откроявате. Конфликтът е нещо, което избягвате на всяка цена, освен ако не е абсолютно необходимо. Често отстъпвате в черупката си, за да се измъкнете от спорове. Важно е обаче да отстоявате себе си и да кажете какво мислите. В живота ви има някой, който често ви предизвиква. Въпреки че този човек може да е източник на неудовлетвореност, той ви е помогнал да надскочите себе си и да постигнете повече. Тази седмица отново може да бъдете предизвикани по някакъв начин. Приемете това предизвикателство. То може да бъде отличен шанс да научите нещо и да изградите връзка, която ще се окаже много ценна за вас.

Доброта, взаимност и чиста енергия можете да задържите около себе си с чистия Розов кварц.

Лъв 23.07 – 22.08

Вие сте и трябва да се чувствате като крал или кралица, Лъвове. Не че не можете да бъдете гъвкави, ако искате. Просто не ви харесва нищо, което отнема от чувството ви за контрол. Тази седмица, ако чувството на несигурност ви кара да сте по-малко весели от обикновено, може да потърсите по-голям контрол над атмосферата, в която живеете. Като направите своя замък по-уютен за вашите нужди ще се почувствате на място в дома си. Вие обичате традицията, защото тя говори за поколенията, дошли преди вас, и така преживявате миналото. Но установяването на нови традиции също е важно. Тази седмица това може да бъде отговора на предизвикателство от членовете на семейството. Създавайки нов начин да направите нещо, можете да удовлетворите и успокоите едновременно тях и себе си. Намалете натовареността си в задачите и си дайте време да придобиете новите знания, от които имате нужда.

Какъв по-добър символ за връзка с корените и традицията от Дървото на живота?

Дева 23.08 – 22.09

Нещо, което можете да направите с лекота, но другите намират за предизвикателство, може да стресира някои хора. Независимо дали това е умение или талант, Деви, вие го правите да изглежда лесно. Тази седмица може да имате шанс да напътствате някого и това може да бъде приятно обучение. Ако имате възможност и време, би било добре да предложите съдействие. Задача или работа, която поемете тази седмица, може да ви се стори трудна или объркваща в началото. Ако не се откажете, ще се радвате на постоянството си, защото това може да бъде много освобождаващо преживяване. Все още не сте достигнали пълния си потенциал в начинание, което сте стартирали преди време. Може би започвате да се чудите дали това някога ще е възможно поради препятствия, които продължават да се появяват по пътя. Но тази седмица ще започнете да виждате бариерите да падат и можете да постигнете голям напредък.

Всичко необходимо за представиелите на тази зодия сме събрали в гривна с изобилие от кристали.

Везни 23.09 – 22.10

Без значение колко сте заети, Везни, тази седмица е важно да отделите време за медитация. Да обмислите живота си и да започнете план за живота, на който се надявате. Много възможности скоро ще започнат да се отварят за вас. Ако сте готови да ги използвате, ще ви бъде от полза. Направете го с надежда и решете кое ще бъде най-добро за вас. Не какво най-добре ще угоди на другите и какво искат за вас. Това може да бъде много продуктивна седмица за вас. Останете съзнателни докато се стремите да постигнете целите си. Може да има лесен начин за това, но правилният начин е по-трудният. Изберете този път, защото той ще създаде по-траен резултат. Занимавайте се с произведения на изкуството, писане или друго творческо начинание. Във връзка сте с вашата муза и може да се вдъхновите да създавате. Това би било добре за вашия дух и вашето чувство за благополучие.

Настойте съзнанието си за позитивни преживявания с този ключодържател с жадеит и нежна мида.

Скорпион 23.10 – 21.11

Позволете на интуицията да ви води в разговор тази седмица, Скорпиони. Дори ако имате проблеми да следвате историята на някого логично, можете да се настроите на техните вибрации и да ги разберете по-добре. Можете да развиете отношенията по този начин. Тази седмица може да имате няколко отговорности в списъка си със задачи, на които не се радвате. Но ако се съсредоточите върху резултата от изпълнението им, а не върху досадата от тях, ще бъде по-лесно да го преодолеете. Наградата ще донесе гордост от лично изпълнение. Опитайте се да бъдете търпеливи и чувствителни, ако някой прояви емоционална драма. Вашата уравновесеност може да помогне да успокоите ситуацията. Динамиката между вас и член на семейството се развива и тази седмица може да откриете, че има повече лекота, когато комуникирате един с друг.

За екстравагантни и смели личности тези красиви обеци с листа от хематит са перфектния завършек не само на визията им, но и на натурата.

Стрелец 22.11 – 21.12

Ако се сблъскате с твърдоглав роднина или приятел, може да опитате да сте по-търпеливи и да слушате по-внимателно. Въпреки че тази връзка може да ви се стори разочароваща, част от това идва от собственото ви нетърпение. Не става въпрос само за търпение към конкретения човек. Тук става дума за забавяне на собствения ви живот, да не бързате или да притискате себе си. Така ще подобрите взаимоотношенията си с другите и със себе си. Може би сега имате желание ви да се случи нещо конкретно. Но Вселената има по-големи планове за това, кое е подходящо за вас понякога. В звездите има път за вас. Имате свободна воля и можете да приемете или отхвърлите онова, което ви се случва, но сте твърде конкретни в желанието си и то може да ви изиграе лоша шега. Пуснете се по течението и бъдете отворени за всяка добра възможност тази седмица.

Комуникацията и разбирането може да се подхрани с кристал като Амазонита.

Козирог 22.12 – 19.01

Може да се чувствате по-малко въздържани тази седмица, Козирози. Има енергия, която ви подтиква да изразявате себе си по-открито, отколкото обикновено, и изливането на тези чувства може да бъде доста облекчаващо за вас. Ако има нещо по-специално, което се надявате да постигнете и то включва презентация или печелене на съюзник, това е страхотна седмица да действате, защото сте по-харизматични и комуникацията ви се отдава. Въпреки че планирате всичко, трябва да си позволите да бъдете спонтанни. Може да имате прекрасни идеи, които могат да бъдат изразени без много планиране. Приятелското съперничество между вас и приятел или колега би могло да се разпали тази седмица и ще ви накара да се предизвикате взаимно по необикновен начин. Просто не забравяйте да посочите ясно правилата и се уверете, че се разбирате добре, за да избегнете проблеми. Може да се наложи да ръководите проект, който е от полза за много хора тази седмица. Да направиш всички щастливи никога не е лесно, но тук важно е общото благо.

Силните лидери също имат нужда от опора – оставете на Лабрадорита да ви води през събитията тази седмица.

Водолей 20.01 – 18.02

Вие сте ориентирани към детайлите, Водолеи. Знаете, че и истината, и дяволът се крият в детайлите. Въпреки това, прекаленият фокус тази седмица може да ви накара да изгубите поглед от по-голямата картина с важен проект. Въпреки че искате да сте сигурни, че всички парчета си пасват, ще придобиете по-ясна картина, ако го разгледате като цяло. Концентрирайте се върху един обстоен преглед на състоянието на нещата и по-лесно ще прецизирате. Въпреки че сте приятелски настроен човек, понякога можете да бъдете и малко самотни. Нечия намеса в личния ви живот тази седмица може да не ви подейства добре. Опитайте се да разберете, че това може да е просто опит да ви опознаят по-добре.

Намерете баланса в действията си с тази рядката разновидност на Яспис.

Риби 19.02 – 20.03

Омразата не е дума, която човек Риби обича да използва. По принцип сте много лоялен и оптимистичен. Винаги имате надежда, че дори и най-тежките отношения могат по някакъв начин да се оправят и че може да сте подценили някого, вместо да си правите негативни заключения. Но в живота ви може да има някой, който да предизвиква силни гневни емоции и това е смущаващо вас. Тази седмица обаче може да разберете по-задълбочено нуждата си да извинявате някого. Това може да доведе до смирение в тези отношения. Адаптацията ще бъде ключа през тази седмица за успех в начинание, което не върви по начина, по който сте искали. Ако можете да намерите радост в промените, които иначе биха могли да се възприемат като разочарования, това ще ви възнагради с дълбоко чувство на гордост. Вие сте много по-адаптивни, отколкото осъзнавате, и това ще ви го докаже.

Специално за зодия Риби сме създали амулет за баланс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *