Хороскоп за седмицата 20.04 – 26.04.2020г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за всички зодии

Овен

Трябва да се съсредоточите върху доходите и дълговете си и да намерите начин да съгласувате финансите си. Това ще ви донесе по-голямо чувство за сигурност и увереност в бъдещето ви. Можете да измислите план, който ще ви даде усещане за контрол за притесненията ви за материалните въпроси. Вероятно няма да ви отнеме много усилия, но след като го направите ще имате усещане за облекчение и цел. Някой, към когото се обръщате като ментор, може да има някакво важно съобщение, което да сподели с вас сега. Работете над това да сте по-търпеливи, защото това ще ви донесе най-голяма полза в подходящия момент. Съсредоточете се върху нещо съвсем ново сега, за да не генерирате излишна негативна енергия.

Нашето седмично предложение за защита от негативна енергия е шамбала гривна с черен Оникс.

Телец

Ще се чувствате така, сякаш има ангел на едното ви рамо и дявол на другото. Изкушавате се да поемете риск за нещо, което на другите изглежда малко прекалено. Това не е типично за вас, Телеци. Може би ви е скучно или сте станали толкова нетърпеливи да промените нещо, че сте готови да пренебрегнете знаците. Но въпреки това, може би сте прав и това е уникална възможност. През тази седмица може да получите просветление за това в какво да вярвате, правите и да очаквате в близко бъдеще, ако изберете този път. Известие, което ще пристигне по-късно тази седмица, може да отвори вашия мироглед за нов интерес или перспектива за работа. Вероятно е само началото и ще ви даде възможност да научите повече и да прецените дали това е подходящо за вас. Просто бъдете честни със себе си и разпознавайте реалностите, а не имагинерните аспектите на това, което би могло да бъде.

За рождениците на зодиака сме подготвили красиви гривни със специалните камъни за Телец.

Близнаци

Връзка, която отдавна се утвърждава като случайно приятелство, може бавно да започне да се превръща в нещо по-добро тази седмица. Това може да означава, че ще научите нещо ново един за друг. Може да бъде доста интригуващо и може да доведе до по-дълбоко приятелство или да разпали романтика, ако и двамата сте свободни. Продължете бавно и внимателно, защото може би вече имате очаквания и трябва да сте сигурни, че са реалистични. Тази седмица може също да донесе мисли за стара обида. Дори и да не можете да се свържете с този към когото изпитвате някакво негодувание, можете да погледнете навътре. Да преминете отвъд това, тъй като може да ви задържи доста дълго време. Време е да продължите да израствате. Може да имате желание да избягате от ангажимент, който сте поели наскоро, без да знаете всичко необходимо. Въпреки това, Близнаци, това може да създаде наранени чувства и това определено е нещо, което трябва да вземете предвид. Може би можете да изпълните обещанието си, но и да обявите, че няма да продължите отвъд това.

Носенето на гривна с Флуорит помага за психическото ви здраве и за баланс на емоциите. Успокойте тревожността си с този нежен кристал.

Рак

Вашият опит и натрупаните знания по конкретна тема може да бъдат нужни тази седмица. Макар че може да не се чувствате като експерта, какъвто другите виждат във вас, трябва да се гордеете с факта, че толкова високо ви ценят. Не губете време да се чувствате несигурни и подценявате това, на което сте способни. Просто направете всичко възможно и ще докажете на всички – особено на себе си – че сте звездни и благословени с изобилие от талант. Може въпрос, свързан с недвижимите имоти или дома, да изникне тази седмица за ваше облекчение и радост. Нещо, което се надявате да постигнете, става все по-близо и започвате да виждате осезаеми признаци, че това ще се случи. Не губете енергията си от притеснения или спекулации; просто позволете това да се разгърне, сякаш сте просто наблюдател. Въпрос, свързан с романтичния ви живот, може да възникне тази седмица. Тук може да става въпрос за съществуваща връзка, която изглежда става все по-добра и по-добра. Или може да срещнете някой нов и може би обмисляте да започнете нещо – и ако е така, това би било много добра идея.

Амулетите са малки и нежни бижута, които освен стилно излъчване носят и защита и концентрация на позитивни емоции. А какво дава скарабеят като символ можете да разберете тук.

Лъв

Всеки търси смисъл и цел в живота си и в един момент това чувство може да се засили. Тази седмица може да навлезете във фаза, в която да започнете да мислите каква е посоката да блестите най-ярко. Независимо дали сте се стремяли към нещо от дълго време може да мислите много за това какво трябва да бъде следващото за вас. Вселената хвърля светлина върху затруднено положение, пред което сте изправени, когато става въпрос за вашата съдба. Прекалено дълго сте оформяли идеята си за бъдещето си през очите на някой друг. До степен, в която може да ви е трудно да разделите това, което искате, от това, което някой друг иска за вас. Време е да обърнете внимание на това, което животът тласка към вас. Да започнете да изковавате своя уникален път, Лъвове. Тази седмица може да се съсредоточите върху представянето или публикуването на нещо, върху което сте работили. Искате да кажете нещо по правилния начин и ако говорите от сърце, вие прекрасно ще изразите това, което чувствате – и това не е нещо, което трябва да репетирате.

Безспорният закрилник на зодия Лъв е Слънчевият камък. Силата на този огнен знак се фокусира през кристала и напомня кой сме и каква е нашата цел!

Дева

Може би усещате, че вашата връзка не е всичко, което сте искали, Деви. Чували сте това и от други хора, но не сте били отворени да се сблъскате с тази истина. Тази седмица развитието на връзката между вас и някой близък може да отвори очите ви за определени аспекти, които не сте забелязали по-рано. Това обаче не означава, че трябва да направите драстични промени – просто работете върху подобряването на нещата, след като признаете какво е извън баланс. Може да сте се почувствали доста ограничени в роля, която играете на работа или в организация или общност. Тази седмица ще бъдат премахнати определени граници. Ще ви дадат повече свобода, за да сте по-самостоятелни. Движете се обаче бавно, защото ще искате да сте по-сигурни и да не се претоварите. Начинът, по който виждате някой, би могъл да се промени тази седмица, щом ги видите в нова и мила светлина. Това би могло да ви помогне да пробиете комуникационната бариера. Ще се улеснят разговорите и споделянето с този човек, което може да доведе до много по-ползотворна връзка.

За доверие, взаимност и честност в отношенията няма по-добър помощник от Аметиста. Разберете какво друго се крие зад мистичния лилав цвят от нашата статия за този любим камък.

Везни

Везни, тази седмица може да търсите отговор на личен въпрос. Ще се допитвате до приятели и семейство, а може би дори и от непознати. Но тук само вие можете да отговорите, защото вие сте този, който ще трябва да живее с резултата. Има толкова много позитиви, които не виждате. Тази седмица те ще започнат да ви стават по-очевидни. Обърнете внимание на обнадеждаващите съобщения, които получавате, където и да погледнете. Отговорът, от който се нуждаете, ще става все по-очевиден. Може би се опитвате да убедите някого да се съобрази с вас по въпрос, в който се чувствате сами. Но единственият начин наистина да докажете своята гледна точка е да я демонстрирате. Това, което се изисква в тази ситуация, е практически подход – по-скоро показване, отколкото разказване. Ще имате шанс да демонстрирате в какво искате някой да повярва – и те ще повярват във вас, ако им дадете тази възможност. По-късно през седмицата трябва да се прицелите високо. Ще се отвори прозорец с възможности за вас. Не подценявайте на какво сте способни.

Истината за себе си и вашата вътрешна сила можете да намерите с помощта на Лазурита.

Скорпион

Сложна финансова ситуация може да ви изненада със започването на тази седмица, Скорпиони. Може да се окажете доста объркани и не знаете как най-добре да се справите с тази момент. Но ако отделите време да поговорите с някого за това, да изчистите мислите си и ще постигнете много по-добро разбиране на ситуацията. Така ще улесните ума ви и ще намерите оптимално решение. Може би мислите да започнете нещо ново, нещо голямо. Това дори може да е нещо, за което сте мечтали от дете. Но се чудите дали вече не сте преминали точката на връщане. Никога не е късно да преследвате мечта, ако сте подтикнати да го направите. Дори и да се наложи да поставите това на заден план за известно време и да съберете ресурси или идеи или да направите нещо друго, което ще ви подготви по-добре, не бива да се отказвате. Обмислете това сериозно, защото ако все още усещате страстта, тогава дължите на себе си, за да я развиете. Разговорът, който ще проведете тази седмица – или с човек, с когото сте във връзка, или с човек, с когото прекарвате повече време – би могъл да ви напомни за връзка, която бихте искали да възстановите. Въпреки че може да не успеете да се справите в момента, започнете да мислите какво бихте искали да кажете, за да възстановите този мост и да засилите отново тази връзка.

Приключенията в живота винаги е добре да са придружени с красивия Авантюрин, който също така се грижи и за финансовото ви и материално благосъстояние.

Стрелец

В момента може да наблюдавате определена ситуация, която се развива в живота ви с грациозно, с естествено темпо. Това може да е свързано с нещо, което виждате като своя цел в този живот. Независимо дали това е свързано с вашата кариера или нещо по-дълбоко лично, Стрелеци, тази седмица има благословия, която ще ви позволи да разцъфтите по-големи и по-ярки. Позволете си да хванете момента и да го изпитате максимално, защото това може да промени пътя ви по красив начини. Говоренето за вълнуващо приключение, което сте преживели в миналото, може да ви накара да мислите за добрите стари времена. Въпреки че не можете да преживеете миналото, можете да се насладите на онези времена какви са били и благословиите, които те са внесли в живота ви, вместо да съжалявате, че никога няма да се повторят. Бъдещето има много възможности. Не се ограничавайте, като измисляте причини, поради които не можете да се забавлявате толкова много в бъдеще. Бъдете отворени за това, което можете да откриете, и планирайте. Чувствате, че сте стигнали много далеч с определено партньорство, но събитие от тази седмица, може да хвърли светлина върху друга страна от тези взаимоотношения, която също може да бъде много вълнуваща. Бъдете отворени за възможностите, които произлизатат от това.

Свободният дух има нужда от проводник през материалния свят. Препоръчваме ви да се доверите на Планинския кристал за чисто енергийно изживяване.

Козирог

Популярността ви сред определена социална група започва да достига своя връх, Козирози. С времето вашата срамежлива личност е започнала да блести и други започват да ви виждат в най-добрата ви светлина. Това може да означава повече социални събития, но може също така вие ​​неволно ще получавате повече запитвания, за детайли които считате за лични. Не винаги сте откровени дори в най-близките си лични отношения, но тази седмица може да се наложи да станете по-открити със споделянето на по-дълбоките си мисли, тъй като може да се впуснете в интригуващи разговори, в които ще искате да разкриете повече кой сте. Това може да се окаже изненадващо задоволително. Винаги сте вярвали, че ако работите достатъчно усилено за нещо, ще го постигнете. Но една от по-големите ви цели все още не е изпълнена, въпреки големите ви усилия и многото време и енергия, вложени в нея. Може би се чудите дали да продължите да инвестирате в това, но знак, който ще получите преди края на тази седмица, трябва да осигури вдъхновението и мотивацията, които ви трябват, за да продължите.

Заредете се изцяло като намерите баланс на чакрите – малък инструментнв тази посока може да бъде Дървото на живота със специално подбрани кристали.

Водолей

Може да започнете ново търсене – може би по настояване на приятел или член на семейството – което ще разшири вашия хоризонт в много отношения. Това не е нещо ново за вас, Водолеи, но някой може да повдигне тема тази седмица, която ви насърчава да изследвате концепция или идея, за която сте мислили отдавна. Това би могло да доведе до творческа мозъчна буря и възникване на нещо много специално в живота ви. Независимо дали това е за лично изпълнение или е свързано с цел печелене на пари, в крайна сметка това може да се превърне в нещо, което ви определя на някакво ниво и помага да разкриете най-големите си таланти. Ако търсите прозрение и мъдрост за някакъв проблем, с който се справяте в личния си живот – може би с връзка – може да поискате съвет от по-възрастен член на семейството или от приятел, който е преживял нещо подобно. Някой, който е бил там, може да има какво да сподели тази седмица, което ще ви помогне да измислите най-добрия подход за създаване на положителен резултат.

Заредете се с творческо настроение с пъстри пролетни цветове и аксесоар за ключове или чанта, който ще бъде постоянно с вас!

Риби

Преди да начертаете линия и да кажете на някого да не я пресича, трябва да отделите време да обмислите това решение. Може да не успеете да върнете думите назад и това може да доведе до влошаване на отношенията. Вместо това, Риби, опитайте се да работите по-гъвкаво. По природа не сте осъдителен човек, но може би сте били наранявани по някакъв начин в миналото. Това ви кара да видите някого в странно филтрирана светлина, която не е толкова точна. Дайте си малко време да помислите над това, тъй като това не е добра седмица за вземане на такъв тип решение. Ако имате ограничени финансови ресурси е време да помислите сериозно. Трябва да поемете по-голям контрол върху финансите си, за да избегнете проблеми в бъдеще. Ако решите да получите финансово консултиране, ще научите как можете да имате контрол над парите си. Така ще се чувствате по-сигурни. Вие сте мечтателна душа, но ще трябва да се обадите на здравия разум в края на седмицата. Приятел или познат се опита да ви включи в рисковано начинание. Доверете се на инстинкта си и ако нещо не ви се струва правилно, тогава може би ще е по-добре да откажете да участвате.

Добрият съветник на Рибите е Малахитът, независимо дали е за терзанията на сърцето или обуздаване на материалните несполуки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *