Меню
Количка

Търсене - телец

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Зодиакална гривна за представителите на знак Телец. Гривната е изработена от Кралски Обсидиан, Турмалин и Тюркоаз. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Кралски Обсидиан, Турмалин, Тюркоаз Размер на камъка: 8мм Размер на грив..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Стилна гривна за зодия Телец с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Тюркоаз, Аметист,Син Авантюрин, Розов Кварц Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Син и Тюркоазен Т..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Мокаит и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да вземате по-лесно решения и за емоционално израстване. Мокаитът засилва концентрацията ни към важните неща в живота...
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Прекрасна гривна на еластична корда с естествени камъни и месингов елемент. Камъкът на искреността Лазурит създава усещане за духовна чистота и спокойствие. Възприеман в древността като „божествен атрибут“. Камъни: Лазурит Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценн..
15.80лв. Без данък:13.17лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Амазонит и акцент кръст Swarovski elements. Амазонитът е известен като камък на смелоста, верноста и красноречието. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древните талисмани. ..
27.80лв. Без данък:23.17лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни Аметист и акцент кръст Swarovski elements. Тази гривна ще Ви помогне да засилите интуицията си и да разчитате повече на нея. Също така носи искреност и любов. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоце..
27.80лв. Без данък:23.17лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни син Амазонит и акцент кръст Swarovski elements. Този камък подсилва верността и любовта. Стимулира общуването и красноречието и привлича късмета. С нея можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоценните камъни и древ..
27.80лв. Без данък:23.17лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Тюркоаз и кристал Скарабей Swarovski Elements. Скарабеят е древен пазител на пирамидите и съкровищата в тях. Символ е на богатство, просперитет и закрила. Носете тази гривна, за да ви предпази от страховете ви. Тюркоазът запазва старите приятелства и ви помага да изгра..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Яспис Зебра и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да се радвате истински и пълноценно на живота. Зебра отдалечава мислите ни от несполуките и ни стимулира да гледа..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Яспис Пикасо и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да се радвате истински и пълноценно на живота. Пикасо носи силата на добрите приятелства и много творческо вдъхн..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Лилава безкрайност – такова усещане създава тази очарователна гривна на ластик с естествени камъни и месингова висулка. Камъкът е Аметист и има успокояващ ефект, създава душевен мир и привлича справедливостта. Камъни: Аметист Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни ..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)