Меню
Количка

Търсене - везни

Търси

Продукти, отговарящи на критериите от търсенето

Колие „капка“ с верижка от стомана. В епоксидна смола е заключен камъка Турмалин, притежващ огромна сила.  Елемент: Капка Камък: Турмалин Зодия: Козирог, Везни, Близнаци Материали: стомана, полускъпоценни камъни Турмалин Многоцветният турмалин е мощен кристал, който ви пред..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Един от най-удобните ни амулети специално изработен с полускъпоценни камъни за зодия Везни. Основата на гривната е бежов памучен шнур, който е изключително здрав и издръжлив. Използваните камъни са Яспис, Авантюрин, Розов кварц - за защита, късмет и любов. Този амулет е един прекрасен начин да подне..
13.80лв. Без данък:11.50лв.
Красива и нежна гривна за зодия Везни с естествени камъни и нежна висулка от стомана с гравирана зодия. Камъни: Лунен камък, Содалит, Малахит, Син Авантюрин Размер на камъка: 10 мм Материали: медицинска стомана, полускъпоценни камъни, еластична силиконова корда Елемент: Зодия Цвят: Син Лу..
19.80лв. Без данък:16.50лв.
Зодиакална гривна за представителите на знак Везни. Гривната е изработена от Турмалин, Лунен камък, Аметист и Розов кварц. За допълване на визията има малка висулка от медицинска стомана с гравирано изображение на зодията. Камъни: Турмалин, Лунен камък, Аметист, Розов кварц Размер на камъка: 8мм ..
24.80лв. Без данък:20.67лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Мокаит и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да вземате по-лесно решения и за емоционално израстване. Мокаитът засилва концентрацията ни към важните неща в живота...
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Прекрасна гривна на еластична корда с естествени камъни и месингов елемент. Камъкът на искреността Лазурит създава усещане за духовна чистота и спокойствие. Възприеман в древността като „божествен атрибут“. Камъни: Лазурит Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни кам..
15.80лв. Без данък:13.17лв.
Красива дамска гривна с полускъпоценни камъни Лазурит, Син Авантюрин фасет и акцент скарабей кристал Swarovski elements.Комбинацията от тези два полускъпоценни камъка допринася за благополучие, пари, приключения и щастливи взаимоотношения. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете по..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Дамска гривна с полускъпоценни камъни Аметист и акцент кръст Swarovski elements. Тази гривна ще Ви помогне да засилите интуицията си и да разчитате повече на нея. Също така носи искреност и любов. С това бижу можете да зарадвате себе си или да поднесете подарък със скритата символика на полускъпоце..
27.80лв. Без данък:23.17лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Яспис Зебра и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да се радвате истински и пълноценно на живота. Зебра отдалечава мислите ни от несполуките и ни стимулира да гледа..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Гривна с полускъпоценни камъни Яспис Пикасо и кристал Кръст Swarovski Elements. Кръстът е древен религиозен символ и може да предупреди за опасности притежателя си. Носете тази гривна, за да се радвате истински и пълноценно на живота. Пикасо носи силата на добрите приятелства и много творческо вдъхн..
29.80лв. Без данък:24.83лв.
Лилава безкрайност – такова усещане създава тази очарователна гривна на ластик с естествени камъни и месингова висулка. Камъкът е Аметист и има успокояващ ефект, създава душевен мир и привлича справедливостта. Камъни: Аметист Размер на камъка: 6мм Материали: месинг и кристали, полускъпоценни ..
18.80лв. Без данък:15.67лв.
Красива гривна с детелина на еластична корда. Това бижу със сигурност ще бъде от полза на своя притежател – Кафявият Авантюрин е известен с това, че носи късмет. Подкрепен и от месинговата детелина засилва своето влияние. Считан е за камък на щастието и помага на хора, които преодоляват душевна криз..
17.80лв. Без данък:14.83лв.
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)