Меню
Количка

Гривни от естествени камъни

Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Носете тази гривна срещу негативна енергия. Цитринът е камък за пари, успешен бизнес. Той стимулира творческия потенциал и същевременно пази от недоброжелатели. Известен е още като кристал на изобилието. Раз..
34.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Ахат и две нежни родиеви мъниста в сребристо са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да привлечете успеха и късмета. Ахатът вдъхва търпение и издръжливост, засилва психиката и извисява ду..
24.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Флуорит и две нежни родиеви мъниста в сребристо са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да подсилите вашата концентрация и да намалите емоционалното напрежение. Флуоритът ни помага да виж..
29.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Слънчев камък и две нежни родиеви мъниста в цвят розово злато са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да насърчи вашето добро настроение и нрав. Слънчевият камък ще ви помогне да изградит..
34.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Лунен камък и две нежни родиеви мъниста в цвят розово злато са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да ви подсилите връзката между майка и дете и да намалите хаоса в мислите си. Лунният к..
29.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Пренит и две нежни родиеви мъниста в сребристо са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да ви покаже пътя напред в духовния ви растеж. Пренитът дава повече знания за нас самите и помага да..
34.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Гранат и две нежни родиеви мъниста в цвят розово злато са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да хармонизирате отношенията с близките ви и да подсилите добрите приятелства. Гранатът носи..
24.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Турмалин и две нежни родиеви мъниста в сребристо са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да привлечете любовта и да увеличите своето самочувствие. Турмалинът дарява с щастие и много любов..
39.00лв.
Представяме ви една от новите ни гривни, изработена от висок клас полускъпоценни камъни. Кралски Обсидиан и две нежни родиеви мъниста в цвят розово злато са изискано съчетани в едно стилно бижу. Носете тази гривна, за да разкриете истината и да превъзмогнете тъгата. Кралският Обсидиан също така е из..
29.00лв.
Увивна гривна от малки сребърни мъниста Хематит и черна естествена кожа. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на камъка: Хематит - 6мм Цвят: Никел Изцяло ръчно изработено бижу с високо..
15.00лв.
Увивна гривна от малки сребърни мъниста Хематит и черна естествена кожа в два реда. Бижутерска корда гарантира здравината на вашето бижу, а удобната метална закопчалка ви позволява лесно да го поставяте. Размер на камъка: Хематит - 6мм Цвят: Никел Изцяло ръчно изработено би..
19.00лв.
Двойна гривна, която елегантно съчетава полускъпоценни камъни Оникс (8 мм) и блестящи кристали (6 мм). Ръчно изработена от изключително здрава корда и удобна метална закопчалка. Размер на камъка: Оникс - 8мм Размер на кристалите: 6мм Цвят: Черен Изцяло ръчно изработено ..
17.00лв.
Показани 1 от 12 | 48 (4 Страници)